Güncellemeler
+1 yıl
Bide kız nerde sorunlu biri var onları hep düzeltmeye çalışır
Bana böyle olursan kötü bir çevreye düşersin diyor baya kendimi kötü hisetiriyor
Acaba haklı mı diye düşünüyorum
Bana böyle olursan kötü bir çevreye düşersin diyor baya kendimi kötü hisetiriyor
Acaba haklı mı diye düşünüyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hmmm baya sorunlu bir arkadaşlık bence.. kıskançlık var gibi
Bilmiyorum kız birçok kişiyle böyle olmuş herşeyi çözmeye çalışıyor kalbini kırmak istemiyorum ama öyle hisetiriyorki sanki ben onu beğenmiyorum gibi
Valla benim öyle bir arkadaşım vardı.. 3 yıllık.. 1 aydır konuşmuyorum engelledim.. dünya yaşanılası bir yere döndü resmen bana 😂 kafam o kadar rahat ki..
Diğer yorumda yazdıklarıma bi bakabilir misin kız ne istiyor benden artık çözemiyorum sorduğumda bişey istemiyorum düzelmeni istiyorum senin için tabi bana bi katkısı olmaz zaten diyor
Herşeyi böyle kurcalıyor gibi ve onun istediği biri olmamı istiyor
Baya çok derin konulara giriyor benimle boğuluyorum artık amacı ne olabilir sence
Yaş farkınız var mı?
Hayır bu kızla liseden beri arkadaşız 19uz ikimizde
Seni en çok eleştirdiği konu ne peki?
Yani düzelmen gereken konular nelermiş?
Lisede benim ailevi büyük sorunlarım vardı ve herkes biliyordu yani psikolojik sorunlar yaşadığımı
Yine aynı şeyi diyor bana dün durduk yere psikolojin bozuk dedi
Ailevi şeyleri karıştırıyor falan
İyide insan etkisinde kalmış olabilir.. sana daha açık bişey söyliyim, bence senden rahatsız oluyor..
Yani bunları ben de biliyorum ama ne bileyim bu kadar da fazla gibi çünkü kendisi eleştiriden kaçıyor sıkıntılı bir durum ya anlamıyorum
Tamam da o zaman neden hala benle konuşuyor
Hatta şey diyo sen bana bunu dedin ben bişey demedim kalbimi kırdın annemin yanında ağladım falan
Peki tanıştığınız süreç içinde hiç küslük oldumu aranızda?
Hayır ufak tefek şeyler oldu
Kızın sorunu ne onu anlamadım yani
Bak şöyle yapalım bir toplantım var, ona girip çıkcam sonra uzun uzun konuşalım.. ne dersin :)
Amacı ne bu kızın
Ben şöyle düşünüyorum kendi tuhaf insanları bulup onları tamir etme isteği var ve benimle bu yüzden konuşuyor gibi ama bu da tam cevabı değil bence başka bişey olmalı
Uzun uzun konuşalım.. istersen..
Olabilir
Toplantıdan çıkınca yazarım.. çok takma sende kafana.. çözümlenir.. 😉
Yok kafaya takmıyorum benden olsa konuşmam da kızı anlamaya çalışıyorum sadece
Merhaba!
Merhaba
Anca müsait oldum..
Olur öyle arada
Şimdi uzun uzun konuşabiliriz :) müsaitsen..
Evet olur
Müsaitim
Özeleştiri vermekten kaçınan birinin, başka birini bana eleştirmesi yanlış geliyor bu bir.
2. si ben yine söylüyorum varlığın onu rahatsız ediyor ki bu kadar eleştiri yapıyor.. Yani, yaralı bereli insanları bulup onları toparlamaya çalışması doğru bişey ama bazen toparlarken daha çok zarar verebilir insan..
Eleştirmek en basit şeydir.. kendini küçük dağları ben yarattım edasına bürünüp, insanları eleştirmek, onların yaşadıklarını yaşamadan onları kınamak en kolayıdır. Ama karakter bakımından kendini tamamlamış insanların yaptığı şeyler değil..
Neresi doğru peki bunun ben sorunlu biriyle konuşmam genelde
Tam olarak egolu biri de değil yani iyi biri ben bu yüzden anlamıyorum kendisini
Asıl sorman gereken şey bu değil bence.. doğru soru, ben bu insana neden katlanıyorum?
Mevzu ego değil zaten tam olarak ama oda işin bir parçası..
Kaç senelik arkadaşım ve kötülüğümü düşünmüyor
Kötülüğünü düşünmüyordur bişey demem.. doğrudur..
Peki senden ne istiyor?
Yani yakın arkadaşım birlikte zaman geçirmek falan
O halde olduğun gibi kabul etsin seni..
Bu kadar eleştirilerin odak noktasına seni sokması gereksiz
Özelden yazsan olur mu burada konuşmak zor oluyor
Xper seviyem yetmiyor :)
Birde özel sormuşsun adınıda görmüyorum 😂
Neyi özel sormuşum
Soruyu gizli kullanıcı olarak sormuşsun :)
Yakın arkadas değilsiniz bence arkadasınla konus
Yani konuşuyorum kompleksli biri olduğunu bilmiyordum evine q haftalık geldim burada anladım herşeyi farklı yani beni suçluyor (yani belki hatam vardır bilemiyorum eğer suçluyorsan yani neden hala arkadaşız dimi kesip atmıyorda beni çözemiyorum iyi bir kız ama )
Artık kendimde sorun aramaya başlıyorum çünkü insanlarla olan ilişkilerim iyi değil en yakın sandığım bir erkek vardı dosttuk diyordu o da terkedince kendimi çok kötü hisetmiştim şimdide bu kız acaba bende mi bir sorun var diyorum
Ailevi sorunlarımı da biliyor eskiden sana hak veriyordum ama artık sorunun sende olduğunu görüyorum ve değişmelisin diyor