Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar?
Hoşlandığını açıkca görüyorum, ama kız benimle ters davranıyor. Hem de şaka yaparak. Benim sinirimi bozmaya çalışıyor. Hep benimle uğraşıyor. Böyle deli tip kızla nasıl davranmalıyım?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Ilgisini belli etmemek için soğuk yapayım derken ayarı kaçıranlardandır
Bu yorum tarihe geçecek yorumdur. Tam onluktan vurdun kanka)) Gerçekten bu kızda öyle karakter var. Aşkından ölse bile, yok gizleyeyim diyen tiplerdendir. Sonra da masum masum bakıp gülüyor. ))
😅😅😅 Kolay gelsin
Bana bu kızla ilgili biraz ipucu verirmisin? Böyle tiplerle nasıl davranmalıyım onu delirtmek istiyorum sadece. Bu arada geçen gün ağzından kaçırdı. O zaman aşkın ne olduğunu bilmiyordum, senden sonra bildim diye. Ama sonra tabii konuyu değiştirdi. Şimdi ben bu kızı delirtmek istiyorum.
Kıza yaklasmaya devam et ve çok sert yaptiginda "sanirim artik benimle konusmak istemiyorsun, kendine iyi bak" de. Eğer seninle konusmak istiyorsa bir dahaki denk gelip de konusmaniz gerektiginde daha az atarli davranacaktir. Hala ayni frekanstaysa zaten boş ver.
(Elbette kücük sakalasmalar yapiyorsa bunu yapma cünkü cilvedir. Ama zorbalik yapiyorsa bu sekilde ders vermeyi deneyebilirsin)
Yok zorbalik yapmiyor. Şaka üsluplu tersliyor beni. Sonra ben biraz geri çekilince kendisi geliyor. Cilve yapiyor bence. Ama bazen benim kalbim kiriliyor.
Sen de ona, onun yaptigi satasmanin yarisi kadar yapmayi dene o halde.
Sonra yanlış anlar korkuyorum) Çok aşığım ona))
O zaman sesini cikarma 😅
Bu cilvesiyle tavlamis zaten belli ki 🙂
Benim haberim olmadan beni tavlamışmı? :D
Cilveyle ilgili biraz ipucu verirmisin bana? cilvenin hangi hareketler oldugunu tam bilmiyorum))
Kizin bu yaptigi cilve iste :) bir gulup de sevimlilik yapiyor, bir de istemem yan cebime koy ile seni zorbalamadan iğneliyor. Bazen ignelemeden sadece sevimlilik yaparak reddetmek de cilve sayilir 🙂
Evet tüm bunları gülerek yapiyor. Yani ciddi ciddi yapsa ben kaçarım zaten. ve benim bu duruma düşmeğimdem keyif alıyor. Şimdi bu kiza karşı benim bir strateji geliştirmem lazım. Ne yapicam biraz taktik falan ver bana. Çok safım bu konularda. :D
Bu düsmemis halin mi? 😅
Ben tavsiyemi yukari da verdim. Surekli pasif kalirsan bir yere kadar eglenir ancak. Hafif hafif karsilik vermen lazim ama sen de gulerek ve ilgini belli ederek. Ama onun yaptiginin yarisi kadar sertlikte yap ki centilmenligi koru 🙂 Kazanacaksan da kaybedeceksen de boyle yapmazsan ilerleme kaydedemezsin.
Cok tesekkur ederim.
Rica ederimm