AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
@Romeooooo bütün kızlar toplandık kanka.. Müsaden varsa sana yazıyoruz..:-))
@jeliboooon @ecrin344 @caramioy @Ladymagic
Manyak msın ya? Kızlar bana yazsın :) kızlardan hoşlanıyorum ben
@Ladymagic ne çok ortak yönümüz var.. Ben de kızlardan hoşlanıyorum..
@jeliboooon @ecrin344 @caramioy @Ladymagic
Ayıp niye eksiliyorsunuz.. :-))
Okudum özet olayına biraz güldüm k. b ksjdjdjd
Neyse
Sadece ödenmeye çalışırken daha çok canın yamabilir
En iyi artısını eskisini düşünüp kendi yolunu seçmelisin
O adamla bir ömür geçmez kendiside bunu fazlasıyla ödeyecektir zaten
Daha önceki eşine yaptıklarının bedelini ödemiş ama yetmemiş anlaşılan
Zaman...
Kendini harcama
Koca mı bulamadin da bu adama ustelik ikinci es olmayi kabul ederek geldin la.
Hayır tam tersi çok talibim vardı gelgörki idealist ben, insanların dışına değil de içine kıymet vermeyi ilke edinen ben seçtiğim hayatla imtihan olunuyorum...
Atanarak basla. o eziklik ona yeter ama sende evlenmeden bir dusunecektin acaba neden ayrildi diye
İşte aradan baya uzun zaman geçmiş olması birde başlarda takındığı maske bende akıllanmış ve beni el üstünde tutacak bir adam izlenimi uyandırdı ama yook bir insan 7sinde neyse 70inde odur.
Evet ama tabiki farklı anlatıldı herşey inşallah atanırım
Gozunu korkutmak gibi olacak ama ileride baska sorunlarda cikacak karsina 12 yas fark az degil cunku
Lutfen dogru olmadigini soyle bana... Evlilikten herseyden soguttuyorsunusz insani yaa, bunlara iyilik yaramiyor herhalde
Asla ama asla eşin olacak adama iyilik yapma bir hakaretin karşılığı en az 10 gün ayrılık olsun o sana yalvarmadan da geri dönme her zaman en kıymetli sen ol istemediğin hiçbirşeye boyun eğme cıngar bir kadın da olma söyleyeceklerin asaletle dökülsün dudaklarından. Sana benden tavsiye olsun.
Tesekkur ederim bacim, eyv, allah yardimcin olsn
Biri ezik yazmis, aynen oyle cidden... Intikam diyorsn ama bosver, zaman kaybetme onunla. Zenginse hatta ne yap biliyon mu? Elinde bir delil bulundur, ses kaydi veya artik ne olursa olsn, saglam delil ama. O sana kufur etsin, hakaret etsin, sen kaydet sonra tanzimatli bosanma dava ac, hem insanlarla bosandiktan sonra gosterirsin, benim sucum degildi denir sonucta hemde calismayip o serefsizle kaybetigin herseyi biraz da olsa geri al. Asla bosan denenlerden degilim ama gordugum kdr ile sen elinden geleni yapmissin, yapacak bisey yok
Artık eskisi kadar erkeklerle olan münasebetinize dikkat etmeyin, sorduğu zamanda, her iki durumda da senin gözünde aynıyım bari kendimi insanlardan soyutlamayayım tarzı cevaplar verebilirsiniz.
Bu barzoya yem olma gencsin sağlığın isin gucun yerinde cok sukur onun ettigi hakaretler sindirilir cinsten degil bosan
boşanıcam elbet önce bana yaptıklarını ödeteyim ondan sonra
Sende onun yasli oldugunu dile getir sitem et memnuniyetsiz ol
Alttan altan eziklemeye başladım zaten bildiğin çıldırıyor asla kaldıramıyor gram umursuyorsam namerdim onu öldürsem hıncım geçmez heralde o kadar nefret ettim daha anlatmadığım neleri var duysanız inanamazsınız..
Ofkeni kontrol altina al ama
aynen. başka türlü etkili olmuyor zaten
Ya evlenip boşanmış insan evlilik için hiç uygun degildir.. Sen bnce onu egit. Cahilligini atsın üzerimden..
nasıl eğitebilirim adam dediğim dedik çaldığım düdük modunda
Düşüncelerini degistirt
Bes vakit namaza baslayın
Birlikte film izleyin..
Sen ona iltifat et
Okul okusun ikna et birseyler aydınlat
Önerilerin için teşekkür ederim ancak öyle biriki düşüncelerini değiştirmek imkansız gibi yani çoook yıpranmak gerekiyor bişeyleri anlatabilmek için mesela şurda saydığınız beraber namaz kılma olayını çok istedim çok teklif ettim olmadı, beraber film izlemeyi de aynı şekilde,, ben onun tavsiye ettiği tüm filmleri onunla beraber oturup izledim ama o daha benim ilk zamanlar basettiğim bir filmi bile 2 senedir izlemedi olsun deedim beraber herhangi bir film izleyelim yanaşmadı, iltifatı çok sever etmezsem serzenişte bulunur mecbur iltifat sayısını artırırım ama kendisi doğru düzgün iltifat etmez, okuma konusunu da açmıştım ilk zamanlar o taraklarda hiiiç bezi yok gördüğün gibi önerdiğin herşeyi yaptım sonuç adam beni takmıyor
anladım kadarıyla sen sadece onun cinsel faydasısın. Keşke evlenmeseydin be evlenme diyen olmadı mı
Ya ciddi ciddi konus olmassa yolları ayır ya da sende ona onun gibi davranı can. O adam vayan haini gibi birsey
O adamdan acilen boşanıp hayatına çeki düzen vermen lazım. Nasıl o laflardan sonra hala birliktesiniz aklım almadı cidden. Pislik herif
KIZIM ONA NASIL DAYANIYON. BEN DAYANAMAM Eİ TERK EDER FRANSAMA KAÇARIM. GÜZEL GÜZEL MİMARLIĞIMI YAPARIM. İYİ Kİ EVLİ DEĞİLİM:D EVLENMEYİDE DÜŞÜNMÜYORUM:D
Ne güzel hep mutlu olun inşallah
İyi de ablacığım niye evlendin be güzel ablam, aklından zorun mu vardı. Ne güzel üniv okumuşsun kendini daha iyi bilmen gerekirdi. Üzüldüm, boşa git yavşağı uğraşma böyle denyo ile. Kusura bakma
Şöyle söyleyeyim büyük konuştuğum ne varsa hepsi bu adamda toplanarak başıma geldi aman diyim sakın büyük konuşmayın
Evet haklısın da, sıkıntı büyük tekrardan düşün, taşın, ölç, tart.. Sonra yine düşün ona göre karar ver. Tabii bu arada üniv mezusun ama mesleğin var mıydı?
ALLAH YARDIMCIN OLSUNN İNŞALLAH sorununu ve sorunlarını çözersinn...
Amin Allah razı olsun senin için de aynılarını diliyorum.
eger yapabilecegimiz bişey olursaa ben buralardayım bir ileti atman yeterr ne yapabilirsek kardırr ama dikkatli ol
allah aşkına eski karısı şarkıcı oan birine neden vardın?
Evlenirken bunu bilmiyordum
eski eşi olduğunu biliyordunuz. ama gerisini araştırmadınız?
üniversite mezunusunuz.
yaw benim cahil anam ablam bile mutlaka araştırırdı. ki babam dul imiş. araştırmış.
kocanız eski karısı tarafından ezilmiş. bir de sizin eğitim seviyeniz de onu eziyor. bun da size... pu diyerek dengelemeye çalışıyor.
ya kocanız üniversite bitirsin ya siz kocanızdan boşanın. ya da bir şekilde bu davranışından vazgeçirin. ama böyle kalın kafalı adam biraz zor ikna olur demedi demeyin.
Araştırmadım mı? Annesi bile benden birsürü şey saklamış etraf hep tembilenmiş yalan yanlış bilgilerle yanıltıldım bunun cehaletle bir ilgisi yok insanlar artık daha şeytan sadece
geçmiş olsun. amabaştan yalanla başlamış bir iş. insan hiç mi kıllanmaz merak ettim ama geçmiş olsun. çocuk yoksa kurtulun bence. 20 sene geçmez böyle söyliyim.
ki eğer dini bütün bir insansanız söyleyeyim eşlerin karşılıklı lanetleşmesi ya da eşlerden bir tarafın öbürüne böyle demesi boşanma sebebidir. günüzmüdeki adı şiddetli geçimsizlik.
5 vakit namaza başladım sadece Allah'tan bekliyorum iyi ve güzel şeyleri
allah daim etsin.
Bende dedim. sana neden cevap vermemişler bu okunurmu ya sen eşinin sacini çek Tukur kaç falan iste
Böyle koca mı olur ya. Köle misin yoksa eş mi? Boşa gitsin böyle adamları da koca diye almayın müsvette.
Annemin evindeyim ve huzurluyum sonumuz çok yakın zaten cevap için teşekkürler
Aranızda ki saygıyı yitirmişsiniz ve eşinin bunda büyük bir payı var. Birbirinizi daha fazla yıpratmadan ayrıl.
Tabiki ayrılacağım ama zamanı var öncelikle yaptıklarını bir nebze olsun ödemesini istiyorum
Sen bilirsin.
ama gerçekten ya...
https://i.hizliresim.com/Z15qp3.jpg
offff okudumda cevap yazacak dedman bırakmadın birileri yazar nasılsa
Üşenmeden okudum kocan ayarsız ve sorunlu yaşlılık işte Allah sabır versin iş şiddete dönecek gibi olursa şayet anında tekmeyi vur derim.
Senden iyi bir kompozisyon yorumcusu olur o dersten nefret ederdim yorum giris gelisme sonuc beni sinr ederdi sen baya iyisin :)
Kim en çok hangi kelimeyi kullanıyorsa dikkatli olun o konuda zaafı vardır.
Kesinlikle
Okumadim ama semra kaynanadan destek alablirsin mesela tuline acayip bir haddini bildrmsti daldan dala daldan dala
Esim çok kiskanc diyon burada yazdigindan haberi var mi sonuçta erkek üyelerde cevap yaziyo hani
Haberi olabilirmi sizce?
Abovvvvv
yapcak bişey yok ödetemezsin kendine zarar verirsin anca nefret dolusun ona karşı beğenmiyorsan istemiyorsan yol yakınken bırak seni aşırı kıskandığı için böyle saçmalıyor
Beyler toplanın gidiyoruz. Bayanlar hemen kıskanmasın sizde gelin. Kavga var. Eşin ama böyle kişilere acayip sinir oluyorum. Erkek bayan olsun fark etmiyor. Adamın aklına başına getirelim.
eşin ile konuşmuşsun beni onunla kıyaslama diye sana namussuz dememiş ki sıkma canını mesleğini eline al gitsinn
Namussuz:))) neler dedi bir bilseniz..
Iyi etmemis ama sen simdi bisey yapacan o bisey diyecek sonu ayrilik duyma simdilik devam ederse ozaman ayri
öğretmensin hayatını kazanıyosun ne diye öyle bir adamın kahrını çekiyosun
guzelim okumak ve sana yardim etmek isterdim ama bu devrin en buyuk sorunu usengeclik
Arkadaşın yaptığı özeti bile okuyamadım yaşasın tembellik.
koynuna alma gitsin al sana en büyük ceza (bu arada yazını okumadım)
Uzuldm senin icin ltfen sevmiyosan ayril ondan seni ne saniyo o :/ Allah akil fikir versin gercekten cok uzuldm
Okudukça okudum dayanamayıp tekrar okudum o kadar kaptırdım ki kendimi bitti moralım bozuldu devamı neden yok diye böylesine kısa soru baslığının altında bir destan yattıgını bilmiyordum DERHAL BİRİSİ BANA ACIKLAMA YAPSIN KONU ÖNEMLİ DEGİL
Senin gibi bir insan eski eşi dansöz olan birr adamı nasıl bulurda evlenir?
Eskinin dansözlük yaptığını evlendikten sonra bambaşka birinden öğrendim eşim hiç basetmemişti
Çocuk var mı? yaşlar kaç?
Aranızda 12 yaş var. Ve ikinci eşisin. Eniştenin cüzdanı kalın galiba.
:) Biliyormusun tam tersi onunla 100 bin borcu varken evlendim evlendiğim günden beridir sıkıntıdayız şimdi bana salak diyebilirsin.
Buna inanmamı bekleme.
Boşan. Hayatını eline al. bir başkasının senin hayatına engel olmasına izin verme. Başlarım evliliğine, ailesine
Tmm, ayrilacak zaten de intikam almak istiyor ilk
Be kapcik agizli herseyi bile bile lades demissin verme biraz kiymete bin
Onu da yapıcam.
Oncelikle Allah yardimcin olsunda nasil dayaniyorsunuz bu insana
Ben de bilmiyorum konuyla ilgili bir öneriniz varmı?
Cocugunuz var mı
Yok bu şartlar altında da düşünmüyorum
En iyisi simdi aldatarak intikam aldemek hic icimden gelmiyor size sizin gibi bir bayana yakismaz. Kocanizun ihtiyaclarini karsilamayin bir sure
öyle bir şey yaparsam eleştirdiğim kocamdan farkım kalırmı? Allah korusun! kısasa kısas yapmayı bile yakıştıramıyorum velev ki aldatmak..
Isteklerini karsikama
çok soğudum zaten o konuda sıkıntı yok
Evlenmek farzsa bosanmakta sunnettir o zaman
ya onu yapıcam zaten zamanı var daha öncelikle canını yakmak istiyorum ayrıldığımızda öyle bir hale gelsinki geçmişte bana yaptıklarına bin pişman olsun olsun da işte nasıl? bir erkek olarak hemcinsinin canını nasıl bir davranış şekli yakar? Aldatma vs hariç
Ozel atarmis ordan konusalim
ne konuşacaksak burdan konuşalım
En buyuk intikam sessiz kalmaktir diyorum ben onu senle olan herseyden kisitlayaxaksin
kesinlikle bende öyle düşünmüştüm teşekkür ederim
Bn tskkur ederim
Ailesine anlat oğullarıyla konuşsunlar zaten ailesini dinlemiyorsa ve böyle isyana sürükleneceksen ayrıl.
67 yaşında bir annesi var bir de abisi annesinin gözünde zaten eşim hep haklı erkek 10 konuşursa kadın 1 konuşacak kafasında abisi desen etkisiz eleman bir kere aramışlığı yok ailesinden gelecek olan fayda olmaz zarar olur kaale aldığı kimse de yok ilginç yani
cok zor bir durum ama daha zor durumlarda olanlarda var inan sabredebildiğin kadar sabret Allaha Sığın O sana bir yol mutlaka gösteriR
Ya birşey dicem bu kıskançlıkları evlenincemi ortaya cıktıı?
Evlenmeden önce de vardı tabiki ama dozunda
Çok uzun üşendim okumaya ama cevabı bende biliyorum :)
Çok kısa bir özet alabilir miyim
niye eski eşiyle kendinizi kıyaslayıp kendinizi eşinşzin gmzunde küçük düşürüyorsunuz
okumadım hepsini
Eşime haddini nasıl bildiririm?
cevap: boşanarak
Gel kacirim kız seni ancak öyle akli basina gelir kaybedince anlar kıymetini ama is isten gecmistir
Boşansana kızım yanında durduğun kabahat. İnsan hiç eşine ezik muamelesi uygular mı be. Resmen seni gözünde küçük görüyor.
Görüyor işte
bunu okuyan kör olur, anlamaya çalışan devreleri yakar. ver kurtul bence
Bu yazdıklarının aynısını onada söyle üzüldüğünü bilsin beni sevmiyorsan ayrılalım de gözü korksun düzelmezse boşa gitsin ne uğraşıyon böyle biriyle
Söyledim zamanında o zaman bile beni suçladı söylediğinde bir yokmuş ben büyütüyormuşum ya da onu o kadar sinirlendiriyormuşumki ağzından çıkanlara ben sebep oluyormuşum.. Bu iki bahaneden başka bir savunması olmadı şimdiye kadar, şöyle iyi bir ders vermeden ayrılmaya niyetim yok.
Ya yemin ederim aynı benim sevgilimi anlatıyosun sinirlenerek kendini savunuyor bunlar bak güzelim ben bugun baya resti çektim yani ya düzelirsin ya biter şeklinde seviyosa zaten seni kaybetmeyi göze alamaz birşeyler yapar sevmiyo sanırım seni seviyosada psikolojisi bozuk destek ol ozaman
Yok destek olma zamanı geçti bitti şimdi intikam zamanı sende restine devam et bırak gidiyosa cehennemin dibine kadar yolu var paşa gönlü bilir
üniv mezunusun ve daha 22 değilsin ama 2 eş oluyosun baban yaşında birine. beynine sokim senin.
yanlış yapmışsın bu adamla evlenerek. yazık etmişsin kendine. ben senin yerinde olsam atandıktan sonra bu adama tekmeyi anında basarım.
Allah yardimcin olsun hoca hanim isin zor boyle bir adamla omur geçmez
İlaç kullanmaya başlayacakmış ona da inanmıyorum iki içer bırakır adam kendine aşık
Valla tatlım çok uzundu okumadım. Ama eşinin haddini geceleri naz yaparak bildirebilirsin.
Ramazani bulun 5 bin lira verin bu kariyi bosasin :D
facebook tan had yaz mesaj gönder ona bildirim gider
yöntemleri dinlemek için önce özgür olman lazım. ecden çıkmadan asla hiçbirşey yapamazsın
Okuyan varsa biri özet geçsin bana cok heveslendım cevab yazıcam soruya
bunu yazan kadın okumus evden cıkmıyor kocası herseyde kısıtlıyor kıskanc falan bu kadına hatta kıskanclıgını abartıp o... u demıs adamın eski esiini görmüş bu yazan kadına cırkın oldugunu soylemıs kocasıda hayır guzel falan demıs buna sınır olmus
ve eski eşinin namusuyla dansözlük ve sarkıcılık yaptıgını söyleyip kadın evden çıkmadığı halde gazatede erkek ünlülerin bilgilerini okudugunda veya komşusu olan beyfendiyle konuşurken gülümsediği için o... u yerine koymuş...
Ahahaha :)
Hanfendinin eşi biraz ayarsiz. Ayar vermek icin ne gerekiyo onu soruyo :)
Özet için teşekkürler
hahahahaha, tesekkür eden bile kendisi degil. bende kendi kendime soruyordum "aceba neden böyle eksi topluyor" diye
Adamın amacı farklı millet gurulultan sıkılmış normal üye olma çabasında reklam felan göreyim eğlence olsun diyor heralde :P
@jeliboooom @ecrin344 @caramioy @ladymagic @ruzgar-ulubey @ksahalisi
adam pislik çıktı rıza baba
Belasını ver
Haha güldürdün knka
@Romeooooo hhahahaha ya tamam kaybol aynı şeyi düşündük
valla seninle uğraşılmaz yazdıklarını okumadım bu kadar yazdığına göre senin dırdırını düşünemiyorum. :)
Ne güzel üni. mezunusun ne işin var senin senden alt seviyede bir hanzoyla
Kısmet
ilişkinizin kötüye gittiğini dolaylı yollardan söyle
Direk söylüyorum canım dolaylısı kalmadı
hala devam ediyosa boşanabilirsin ben karışmak istemem yine de
Allaha havale et. Hakkını bu dünyada değil öteki dünyada alırsın. Üzüldüğüne değmez. Sıkma canını
Ettim zaten 5 vakit namaza başladım beni bundan bile soğutmuştu teşekkür ederim
Rica derim. Allah yardımcın olsun insallah mutlu olursun
walla sen işini bilirsin burnunu sürttür biraz terbiyesizin.
başım arıyo de her ıstedınde verme bundan buyuk ızddırap olamaz ona :)