AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
Yöntem söyleyemiyorum ve alınma ama kocanın o lafına ha sktir ordan orusbu uşağa derdim
Sen kac yasındasın ya da esin kac yasında cocugu ya da cocugunuz var mı
Ayakta duramazsan birilerine tutunmak zorunda kalırsın.
Aynen öyle bundan sonra sadece kariyerime odaklanacağım
Hayatını adamazsın kimseye artık
2. olmayı zaten kabul etmişsin her zaman kıyaslama yapacak ya razı ol ya ayrıl.
Ikinci derken ilk esinden ayrilmis adam ya ve kadinla evlenmis kuma degil@acemibalık
@delimiyimne01 :) kuma olmadığını anlayabiliyorum aten kuma demedim farkettiysen. ama sonuçta 2. oluyo dimi. bütün aşk ilktedir ikinciye tortu kalır
Umarım 2. olmazsın.
erkekte farketmez 20 ye kadar yolu var yatağa bakıyoz biz duygusallık yok o kadar.
esine karsi ne cok kin beslemissin la okumaya usendim allah esinin yardmcsi olsn.
Sinav sorulari bu kadar uzn degil otobse bindim cevizlibaga gelmisim :)
Bu ne ya başım ağrıdı itiraf köşesi gibi bir türlü sonu gelmedi
iyi olmuş evlenmeseydin , evde kaldım korkusuyla her önünüze gelenle evleniyorsunuz.
* 7 sülaleni snn yeter de bak nsıl şoka griyor tamam hnm falan demeye başlıyor :)
Bu adamdan kaç kurtul bence
Çok yakın
Böyle birisiyle yaşamak bildiğin hapis eski karısını namuslu yapıyor seni namussuz hemde her dediğini yapmana rağmen kocan değerini bilmiyor benim senin gibi karım olsa hep mutlu etmeye çalışırım
off. görende sancak adam senı aldatıyor. tek sorununuz adamın senı kıskanması ve bende olsam bende kıskanırım.. seven erkek kıskanır abi. diger problemlerı sen takıyorsun.
Sadece aldatmakmıdır evliliği temelden sarsan?
Ohaa yok artik, hakaret etmis l*n, hakaret, daha neler var diyor biz bilmiyoruz tabi
bu durumda aslıdna objektif bakılarak çözum bulunur
Evet ama bir konuşmaya başladımı Allah muhafaza fenalıklar geçirtiyor karşısındaki konuşturmaz kep kendi konuşur ama kimsenin onu dinlemediğini ve anlamadığını iddia eder keşke dediğiniz gibi şöyle 3 kişi konuşabilsek ama objektif bir şekilde ben çok teklif ettim bunu ben hatalarımın yüzüme vurulmasına razıyım dedim keşke varsa hatalarımı anlasam da değiştirsem dedim... Olmadı
o zaman onu yavaş yavaş kendine cekeceksin
sanki hikayeyi yarıda bıraktın.
Yazacak daha çok şey varda ne anlatmaya mecalim ne de yeterli karakter sayısı var..
Kesin cici birşeysin dir. Nerden bulursunuz böylelerini?
Bazen olmuyorsa zorlamayacaksın.
Evet...
Neden evlendin onu cok merak ettim?
Bu arada özet geçmeyi seven ne çok merakli varmis ona çoook güldüm :))
@jeliboooon @caramioy
@romeooooo sen nelere kadirsin ahaahaaa
Maskesine aldanmak ve sevmek yeterlimi?
Evlenmek icin yeterli gelmedi bana :(
kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş :D
Böyle şeyleri okuyunca evlilikten soğuyorum ya
Haklısın eş seçerken dikkatli ol sevgi aşk palavra aldanma bunlara..
Kesinlikle.
Allah sabır versin, işiniz çok zor gibi gözüküyor.
Amin teşekkür ederim
Haddini bil de bilir o :D :D AS:D
Kocanız yakışıklı mı?
Olsa ne yapacan kadın düşmüş bir ateşe kurtulmaya çalışıyor yakışıklı olmuş ahlak olmamış neye yarar bir çözüm söyle
Hayır bu kadar ona buna or* diyor ve kendini bu kadar büyük görüyor. Birde güzellik kelimesi geçmiş. Onun durumunu merak ettim. Ama bu ilişki zor yürür.
Eh işte
Bende aynı dertteyım konuşmak istermisin
Aynı dertteyim derken?
Özelden kimseyle konuşmuyorum derdini burada anlatabilirsin.
Bende eşimle boşanmak üzereyim onun için aynı dertteyım dedim
aynı sıkıntılardan sebepmi
Ya eşim çok aç gözlü doymak bılmıyo neyaptıysam olmuyo enson araba araba dedi aldım yıne doyumsuz
Allah yardımcın olsun.
Yaa gördünmü bir sen degilsin yanı çok kişi çekiyor ama benim dayanıcak gücüm kalmadı sen haddını bıldırmek istiyorsun valla ben 8 yıl ugraştım ne haddını bildire bildim ne kafasına bişeyler soka bildim işin özü Allah korkusu olmayanın ne kimseden korkusu oluyo nede merhameti bildi yoldan şaşmazlar
Verebileceğin tek ders ayrılmak olur
Sadece ayrılmak değil yaptıklarını ödetip öyle ayrılmak. Bana daha çok değer verdiğinde daha çok saygı duyduğunda ayrılmak daha zor olacak onun için.
Özet geçersen valla mantıklı bir cevap vericem
eşinin zihniyeti bozuk hiç zahmet etme derim..
Malesef öyle..
hayatta değer kavramlarını bilmeyen birine değeri anlatmak kadar zor bir şey yoktur.. bildiği ve anladığı dil ile konuşmak lazım..
Aynen öyle bahsedecektim etmemiştim eşim ailesinden 13-14 yaşlarında ayrılmış o zamandan beridir şu an da yaşıyor olduğumuz turistik bir yerde. Yani aile terbiyesinden mahrum kalmış ahlaki-ailevi değerlerden haberi yok sorsan herşeyin en iyisini o biliyor ama bir şey bildiği yok.
tam tahmin ettiğim gibi.. onun için zahmet etme dedim.. herşeyi bildiğini sandığı için dışardan bilgi alma ihtiyacı hissetmez.. onun için hiç bir şey paylaşamazsın
Bunlara katlanıyor musun cidden? Boşan ya._.
Öyle inandırmışki beni suçlu olduğuma 10 gündür ayrıyım yeni yeni aklım başıma geliyor
Ezdirme kendini lütfen boşan yani
Allah yardım etsin ne diyek niye vardın o kocaya
Çok yazdım bir daha yazayım sevdim ve maskesine aldandım çok farklı biri gibi tanıttı kendini ki ben zaten hayattan yaralıydım bile bile yaralarımı deşti
Peki değişme şansı vardır değiştirmeye çalış birde iyi davran yüz falan yapma anlat ne bilem uğraş baktın olmuyo napcanı biliyosun
Belki ama bu saatten sonra değişse ne olacakki ben eski ben değilim bir de artık iyi olmak istemiyorum ona karşı bu zamana kadar oldum da noldu? Ben sadece kendimi düşünüyorum artık.
Yıkmak insanlara yapmak gibi kıymet mi verir?
Emin ol onu en çolpa herifler de becerir.
Sade sen gösteriver “işte budur kubbe” diye,
İki ırgatla iner şimdi Süleymaniye…
Ama gel kaldıralım dendi mi, heyhât, o zaman,
Bir Süleyman daha lazım yeniden bir de Sinan…
Mehmed Akif Ersoy
Boşanmak allahın en sevmediği şeylerden birtanesidir sende haklısın ama dayanmalısın yuvanı yıkma
eşinin sorunları var baya baya
Kesinlikle
sen eşini seviyon mu?
Sanırım hayır.
peki severek mi evlendin?
Hemde nasıl
güzel bir sonuca varıyoruz buradan eşi ne kadar güzel olsada ya da ne kadar yakışıklı olsada kişinin sevmesi bile evlendikten sonra fayda etmiyor anlaşılan şu ki önce insan olabilmek ahlaklı anlayışlı saygılı sevecen bu sözde değil özde olursa herkes mutlu yuvalar kurar üzüldüm senin adına
Aynen öyle.. hep çok merhametli olduğunu çok iyi bir insan olduğunu iddia eder keşke lafta değil özde öyle olsaydı.. o zaman dünyanın en mutlu çiftlerinden biri olabilirdik..
Güzelmişsin o adamı nerden buldun
Bulduk işte
Nasıl vakit geçiriyon onla dasenin olay biraz zor dışarı çıkamıyon eşin ne iş yapıyo
bence yol yakınken ayrıl
ben yari da pes ettim..
okuyan var mı soruyu olay ne
Ne diceğimi şaşırdım Allah sabır versin diyim.
Manken olsan iyi olurdu tabii.
Aynennnnn öyleee
Cok uzun yazmışsın abla boşan gitsin o zaman
Sen niye evlendin bu adamla yaa :/
benimlen kıskandırırak
Turkiyenin bile bukadar sorunu yok
bu soruyu okuyacagıma bir kitap okurum..
Valla böyle evlilik mi olur. İnsan kafayı yer.
Az kaldı zaten
Cok huysuz biriymiş. ben yerinizde olsam boşanirdim. soylemesi kolay ama dediginiz şeyler çekilmez ya.
Evet malesef öyle çekilmez çekilmiyor da kitleler buldum kanser oluyorum ya da oldum belkide. 2 senede beni bu hale getirdi
Inş hayırlısı olur sizin icin en kısa zamanda
Senin ilk evliligin mi anlamadim.
Evet
Isin zor allah yardim etsin
Aslinda guvenmeme deilde ilk esinden cok cekmis kiskamclik guvensizlik vs bu sefer isi siki tutuyor iste seninde ayni seyleri yapmandan korkuyor
Bilmiyorum benimde ona karşı çok güvensizliğim oldu ama bu şekilde çirkin yakıştırmalarla hakaret etmedim hiç.
Psikolojik birsey iyi değil ruh sagligi
Vur gotune gitsin hocam sana kocamınyok.
O kadar kolay olmuyor işte o noktaya gelmek ama geldim sonunda
Geldiysen sıkıntı yok
Ayrilik canlari caliyor kardesim.
Aynen canım ben çok çektim hayırlısı olsun
2 kez okudum hayla bisey anlamadım :D
senin Enerjinden İstiyorum ! :)
anlamadım :D
Bunu Okuyan Kör Olmuş
abla sen niye evlisin halâ bu adamla
İntikam sonrası ayrılık planlıyorum o yüzden hala evliyim
boşver intikamı o adamla geçirdiğin her dakika senin için vakit kaybı
Öyle ama yaşamayan anlamaz sanırım
okumaya üşendim ya :(
bunu okut seni direk boşar okumadım ama sen okut
başkasına vermen lazım
Roman okurdum l*n bunu okuyana kadar sıkıldım
verme yeterli bak bakalım kim güzelmiş
boşan...
Boşan Ben Bu Kadar Ahlaksızını Görmedim...
memelerinle vur
hazır çocugun yoksa ayrl
Yok
yok derken çocugunmu yok ayrılmazmısn
çocuğum yok
hmm ayrıl ozmaan bence çekilmz
Ne bicim bir koca o.
Bu da böyle bir model
At gitsin bir ise yaramaz -_-
Soru neydi?
Başlığı okursanız
başlığı iki kere okudum ama detaydan birşey anlamadım. eşinin hangi hareketine karşı birşeyler yapmak istiyorsun?
boşverin..
adam seni eş olarak daha kabullenememiş. seninle laf olsun diye evlenmiş. ben olsam, eski eşimin adını dahi anmam ki onu koruyayım-arka çıkayım. yalun yakınken ayrıl.
ondan ayrılmayı çok denedim yakın zamana kadar hayatımı mafvetmekle tehdit ediyordu başta ciddiye almıştım sonra umursamadım ve 10 gündür ayrıyım istediğim an boşanabilme özgürlüğüne sahibim kendisi de benden ayrılmak istemiyor ben de tüm bu yaşadıklarımın bedelini ödetmeden ayrılmayı düşünmüyorum ama kimse bana etkili bir yöntem söylemiyor :(
Onu delirtecek en etkili yöntem, onu ayrılmadan aldatman olurdu ama ne kadar doğru , tartışılır. Onun sinirine giden şeyleri yap.
aldatmak kendime kötülük olur. dediğinizi yapıcam
Ona değer vermediğini anlayacak hareketlerde bulun. konuşmaktan daha etkilidir. hayatında olmadığını hissetsin.
evet bende bu tür bir şeyler yapmayı planlıyorum hayatımda hep insanları kırmaktan korktum ama hep kırılan ben oldum o yüzden şimdi pervasızca davranasım var.. son söylediğiniz tam da yapmak istediğim şey bikaç örnek verirmisiniz mesela?
eve girişş çıkış saatlerini kendin belirle. alışverişe çıktığında haber verme. onun akşam oturup tv izleyeceği vakit git odana uyu. o yatağa girdiği zamanlarda sen tv izle.
Anladım umarım üzerimde yapmacık durmaz dediklerinizi aynen yapmaya çalışıcam teşekkür ederim.
rica ederim. bu süreçte sabırlı ve sinirlerine hakim olmalısın.
Evet sinir patlaması yaşadığım çok oldu kolay değil o kadar haksızlığa maruz kalmak ama artık farklı biriyim.
sinirlerine hakim olan-yangına körükle gitmeyen kazanacak. sana karşı psikolojik savaş açacaktır. onun tahriklerine kapılma. sen ne kadar gülersen, karşındaki okadar sinirlenecek, kendini kaybedecektir. cephanelerini hazırla ve cepheye koş. asla geri çekilme ama saldıran tarafta olma. o kendi kendini yesin , bitirsin.
Neden evlendin ki !!
Sevdik
Aşık olunca insan karşındakinin olumsuz yönlerine kör olur diye bir söz vardı.
Senin de benzer bir durum olmuş.
Hayırlısı olur artık hakkında bir şey de diyemiyorum.
pompalı tüfekle vur