+1 yılKıyamam sana... Seni çok iyi anlıyorum emin ol. Yaptıklarını yargılamak gibi bir yetkim ve hakkım yok affola ama o adamla evlenmekle hata etmişsin :( Sürekli yaralanacaksın... Anlaşılacak bir insan değil çünkü. Hem aşağılık kompleksi var hem kıskanıyor hem de kıskandırmaya çalışıyor. Senin adına üzüldüm üniversite mezunusun ve hayatını dilediğin gibi yaşayamıyorsun. Bir erkeği beğenmek ve ona bakmak bir o****puluk değildir kardeşim. Senin doğanda vardır o. En temel hakkındır karşı cinsini beğenmek-birşey hissetmesen bile beğenini özgürce dile getirmek. Çok kıskanç insandan korkacaksın derim hep. Bunun kızı erkeği olmaz. Ama sonuç hep aynıdır. Kısıtlamalar, kavgalar ve ardından ayrılıklar. Yıkık dökük bir geçmiş, kırık bir kalp. Bu derece açık olmak zorunda kaldım kusuruma bakma affına sığınarak söylüyorum. Ben sana bu konuda yardım edemem. Ama yerinde olsam o adamdan ayrılırdım. Hayatımı daha fazla mahvetmeden... Şu kadarını diyim kıskanan erkek küfür eder. Küfür eden erkek kısıtlar. Eşine şiddet uygulamasını bile beklerim o erkekten. Kısacası o ve onun gbiiler adam değildir. Olamayacaktır da. Sevgiler, saygılar.
57 Yorumla- +1 yıl
En iyi cevap bence
- +1 yıl
@headecpert teşekkür ederim
- +1 yıl
Etiket yanlış olsa da :S @headexpert
Soran+1 yılTeşekkür ederim cevabın için benimde kıskançlıklarım oldu tek tarafı değil ama onun hep yakıştırmaları oldu beni üzen de bu adına aşırılılık mı dersin ruh hastalığı mı dersin ne dersen de
- +1 yıl
Adı her ne ise kötü birşey olduğu kesin. İntikam almak yerine sağlıklı iletişim kurmak her zaman önemlidir :)
Soran+1 yılSağlıklı iletişimi ancak sağlıklı bir beyinle kurabilirsin adam iki dakika iğnelemeden duramıyor gelde çözüm bul
En İyi Cevaplar
Bu kadar olay olmasına rağmen hala onunla berabersen bu senin onu sevdiğini gösteriyor, yoksa başka türlü neden tahammül edesin ki? Öncelikle sana şunu söylemeliyim ki eşinin söyledikleri kusura bakma ama onun ne kadar dengesiz olduğunu açıkça gösteriyor. Ben asla bir erkeğin ya da kadının eski sevgilisinin ya da eski eşinin arkasından kötü konuşmasından onu aşağılamasından yana değilim ama kalkıp şimdi ki eşine de eski karısını savunuyorsa kalkıp sana namussuz ona namuslu diyorsa bu da eski eşine karşı içinde birşeylerin kaldığını gösteriyor. Sen bunu ona nasıl ödetirim diye sormuşsun ama ben sana ondan intikam almanı değil kurtulmanı tavsiye ediyorum. Kendine bunu yapmak zorunda değilsin, kimsenin seni bu kadar ezmesine ve haketmediğin şeyler söylemesine de izin verme. Ve düzelecek değişecek diyede bekleme, çünkü düzelmeyecek de değişmeyecek de. Ve bence yol yakınken bu işi bitir hayatı kendine zehir etme. Unutma senin hayatın her şeyden daha önemli. Bu hayatı da sana o... pu diyecek kadar alçalmış bir adam için de harcama.
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum içimde sevgi kırıntısı var mı inan bilmiyorum sevmiyorum artık gibi geliyor yani tğm bu olanlardan sonra sevgi falan kalmıyor bundan sonra çok güölü olucam yorumun için çok teşekkür ederim
Aile & Toplum konusunda 403 cevap paylaştı. Anlattığınıza göre adamda psikoz var.
Ne yaparsanız yapın haklı çıkmak için canınızı daha da acıtacak. Daha önceki sorunlarınızı anlattığınızı söylemişsiniz, önceki sorunlarınızı okumadım ama sanki bana eski eşi ilişkiyi bitirmiş gibi geliyor. Eşiniz de kaybetmenin acısını sizde çıkartıyor sanki.
Bu nedenle de saplantıları ve pişmanlıklarının acısı sizden çıkıyor. Haddini bildirmek yerine bir uzmandan yardım almanızı öneririm. Konuyu uzman olmayan kişilerden alacağınız yardımlarla ilerletmeniz size daha derin acılara neden olabilir.
Saygılarımla04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için
Söylediğiniz -bir şey hariç- herşey nokta atışı. Sadece eski eşinden boşanmanın acısını benden çıkardığını sanmıyorum çünkü ayrılalı yıllar olmuş (16 yıl) bu süreçte takıntılı aşklar büyük tutkular yaşamış yani bana gelene kadar birilerinden çıkarmıştır acısını. Bu arada önceki eşiyle boşanma nedeni hernekadar inkar etse de aldatma eşim aldatmış yani. Ama diğer tespitleriniz yerinde olmuş. Haklı çıkmak için çirkinleşmekte sınır tanımayn bir yapısı var ancak bu kadar güzel yakalanabilirii bu detay önerinizi ben dikkate alıyorum da kendisine defalarca uzman yardımı almayı teklif etmeme rağmen kabul etmedi şimdiyse bende işin boyutu çok değişti son kozumu oynayıp çekilmek istiyorum.- +1 yıl
Söylediğim gibi, 3-4 paragrafta anladığım kadarını yazabildim. Ancak şu noktada yanılıyor olabilirsiniz. Aradan ne kadar süre geçerse geçsin bu tip saplantılar zamanla azalmak yerine daha da artar. Bu nedenle saplantı haline gelir.
Bu tür kişilikler genel olarak saplantılı olduklarını kabul etmedikleri için yardımı da kabul etmeyeceklerdir. Ben uzmandan yardım alın derken kendiniz için bir uzman yardımını kast etmiştim ancak yorumlarda karakter sınırı olduğu için kopukluklar oluyor.
"Son koz" hamlesi ciddi anlamda ters tepebilir. Bu nedenle doğru hareket edebilmek için bir uzmandan yardım alarak hareket edilmesi sanki daha doğru. Saplantılı bir kişilikten bahsediyoruz. Sizde duygusal ve fiziksel anlamda tamir edilemez daha derin yaralar açabilir.
Kişi bu aşamada her türlü uzman desteğini reddecektir. Kişiye destek gerekiyorsa bunu da uzman yardımıyla yapın.
Özetle her şeyden önce tüm süreç için sizin bireysel olarak bir uzman desteğine ihtiyacınız var
Soran+1 yılBen bir psikiyatriste gittim zaten doktor normal olduğumu sadece direncimi toplayabilmem için depresyon ilaçları kullanmam gerektiğini eşim içinse kişilik bozukluğu olduğunu tahmin ettiğini ve eğer öyleyse yapılacak pek de birşey olmadığını söyleyerek yolladı sizce yine de gitmelimiyim tekrar?
- +1 yıl
Uzmandan kastım psikiyatristen ziyade işini iyi yapan bir evlilik danışmanı. Psikiyatristler genelde ilaç tabanlı terapi uygularlar işleri hızlı bir şekilde yürütebilmek için ama aslında bence ilaç tedavisinden ziyade telkine daha genel bir ifadeyle akıl hocasına ihtiyacınız var.
Bu dediğim gibi aile danışmanları olabileceği gibi psikologlar da olabilir Tabii onlar da eşinizi görmek isteyeceklerdir haliyle. Ancak eşinizi tanıyan ona karşı sözü geçen ve sizi anlayabilecek aile büyükleri bile olabilir mesela.
Çocukluğumda babamla yaşadığım sorunlarımı ablam ve halamla üstesinden gelmiştim.
Babamda psikoz vardı ancak halamı dinliyordu. Bu şekilde ben babamdan, babam benden uzak durmayı öğrendik. hakem halam oldu. Sonra babamla birbirimizin sınırlarını öğrenince her şey normale döndü.
Eşinize sözü geçen birini bulun ve telkinlerle yaptığının yanlış olduğunu ona öğretin. İntikam almak için evli kalmak sizi daha çok yıpratacaktır.
okudum. uzun bir cevap yazmak gerekse de kısaca diyebilirim ki o adamı hayat ortağın olarak görüyorsan (eşin sonuçta) işi sidik yarışına dönüştürmeyi bırakın ve biribirinizin kalbini yumuşatma yarışına girin. ya o adamı boşa, ya da önce kendin düzel (kin tutma, üniversiteli kız cevvalliğinde ol; ufak düşünme) sonra da adam kendisini düzeltsin (ki bunu ancak sen sağlayabilirsin, ona aslında bir hödük olduğu ve bundan utanması gerektiği algısını vereceksin bilinçaltısal çalışarak)
uzun oldu cevap yine :)00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
eşin tam anlamıyla ezik bir adam ve bunun acısını senden çıkarıyor
nasıl denir böyle bir şey vebal altına girmekte istemem ama hayatın boyunca mutlu olamazsın
böyle bir eşle.. neden evlendin geçmişini enine boyuna öğrenmeden huyunu suyunu bilmeden ki
bu kadar çok mu sevdin :(15 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle ezik.. ondan intikam almadan ayrılmayacağım bir şeyler söyleyin lütfen
Soran+1 yılşimdiye kadar hep iyi niyetimle merhametle yaklaştım ama yok önce yukarda bir arkadaşın da dediği gibi saygısını bir kazanayım ondan sonra dediğinizi yapıcam inşallah.
Soran+1 yılteşekkür ederim
İşin zor be bacım Allah yardımcın olsun bir süre cinsellikle yola getirmeye çalış ama bu olayı abartırsan başkalarına meyledebilir ya da sana karşı zor kullanır.. Esasen ilişkide ve ailede ince bir çizgi vardır sen kadınım dediğin insana saygı ve nezaket göstereceksin ki o da senin evini mutlu neşeli ve tertemiz bir dünya haline getirsin ama siz bu çizgiyi çoktan kaybetmişsiniz.. Eşinin sözünü dinlemelisin en başta sonra açık konuşmalısın imalı değil ve asla şunu unutma unutmak için sevmeyiz.. Ne eski eşiyle kendini kıyaslat nede eski eşi hakkında kötü konuş...
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben bunu ona bir türlü anlatamadım (Saygı ve nezaket) herzaman dile getirdiğim birşeydir bu ama nafile şarkıcı manken ya da dansöz falan olmam gerekiyordu sanırım
Soran+1 yılBen kendi kendşme psikiyatriste gittim zaten doktor hiçbir problemim olmadığını direncimi toplamam için depresyon ilaçları vereceğini ondan sonra ayrılacak gücü kendimde bulabileceğimi söyledi eşimin kişilik bozukluğu olabilirmiş bununda tedavisi pek mümkün değilmiş güya o da gidecekti ama her sözü gibi bu da fosss
Soran+1 yılAnladım ama kesinlikle yanaşmıyor
+1 yılEski esi barlarda dansozluk yaparken bir sey demeyip sen komsunun biriyle konusunca bir sey diyorsa ve eski esi namuslu sen namussuzsan iki saniye dusunmeden bosan. Bu nasil bir zihniyet ya markete bile tek basina gondermiyor mu seni. Bence onu en cok uzucek sekilde yap bosanma isini. Tabii ki arkani da kolla abin falan varsa uyar bunlari yapan adam siddete de basvurabilir. Bosanma evraklarini al de ki "benim gibi komsuyla konusan, ozel ders veren, markete bile sensiz gitmeyen, barlarda dansozluk yapmayan bir namussuzla senin ne isin olur" kabak gibi kalicaktir canim.
05 Yorumla
Soran+1 yılCanım market olayına açıklık getireyim bensiz markete gidemezsin falan dediği yok orda demek istediğim herşeyi birlikte yapıyoruz zaten ani gözünü arkada bırakacak birşey yok onsuz biyere gitmiyorum zaten gitsem de nereye kiminle gittiğimden haberli oluyor yani bana yakıştırma yapacağı birşey yok.
Sağlık sorunları olan bir insan en üzecek şekilde değilde kıymetimi anlayıp üzüleceği şekilde ayrılmak istiyorum sadece fazla zarar fazla acı eksik kalsın- +1 yıl
Veya seni gercekten seviyorsa bir bosanmayla vazgececek hali yok ya. Bosandiktan sonra alirsin hincini. Onun surekli gittigi yerlere icinde bircok erkegin oldugu gruplarla git. Hem bu sekilde kocan da olmadigi icin sana bir sey deme hakkina sahip olmayacak. Uzaktan oturup izlemek ve seni nasil kaybettigini dusunmek ona cok aci verecektir...
- +1 yıl
Canim o zaman kesinlikle ikinci dedigim seyi uygulamalisin. Zaten insan bir seyin degerini kaybedince anlar. Bu yuzden once ayril sonra haddini bildir
Soran+1 yılYorumun için teşekkür ederim canım o tip şeyler yapamam ona en büyük cezam ya da bilmiyorum sadece yokluğum olacak
Soran+1 yılBilmiyorum ödülüm dicektim
Eşinizi bir psikoloğa götürün öncelikle. Giderse sorunu çözmeye çalışıp anlayışlı olun. Gitmemekte direnirse kendi aklınızda bir süre belirleyin ve söylediklerine karşı çıkan davranışları azda olsa yapın tek başınıza markete gidin mesela.
Eşinizin sınırlarını öğrenin.
Sağlam ilişkide en önemli olan şeylerden biri karşı tarafın sınırlarını bilmek.
Çok sinirlenince size vuracak mı bağıracak mı evden mi çıkacak öğrenin bunu.
Yuva yıkmak kolay değil elbette ama davranışları ve düşünceleri aynı şekilde devam ederse boşanmak gelsin aklınıza.03 Yorumla
Soran+1 yılÇok teklif ettim uzman yardımını reddediyor kendine bir problem olmadığını iddia ediyor ben biliyorum onun problemini g*ü fazla kalktı ilacı bende. Tövbe yarabbim sınırlarını da biliyorum onun ve evet çok sinirlenince vurduda hakarette etti evdende kovdu işte bütün bunların hıncı var bende. Haklı olduğu tek bir konu var o konuda kendimi düzeltip en ufak bir vicdan kırıntısı hissetmeden bitireceğim bu işi.
Soran+1 yılDedim ya son kozumu oynayacağım ondan sonrası büyük bir boşluk
Aile & Toplum konusunda 520 cevap paylaştı. sorunu tamamen okudum fakat anlamadığım şey severek mi evlendin. ?
yani sen kendini bile bile ateşe mi attın bilmiyorum ama sen bu soruyla cayır cayır yana ateşin içindeyim dercesine burdasın. içinden çıkman lazım kurtulman için. başka bir şey diyemiyorum ben. bir insan o kadar kısıtlanmaz koskoca üniversite mezunu insansın bu şekilde seni yargılamasına ne kadar göz yumucaksın ki artı senden 12 yaş büyük biri ile ne kadar mutlu olucaksın ileride sen onun yaşına gelince o ne halde olup sen neler hissediceksin. bilmiyorum valla. :))03 Yorumla
Soran+1 yılBelirtmeyi unuttum yaşını en az 6 yaş küçük söyledi askerlikle alakalı şimdi anlatamayacağım bir sebepten yaşını kimlikte büyüttüğünü vs anlattı fakat teyzesi olsun yengesi olsun söyledikleriyle gerçek yaşının kimlikteki yaş olduğunu doğruladılar tabi bunlar evlendikten sonra ortaya çıkıyor ve severek onun mükemmel insan maskesine kanarak evlendim
- +1 yıl
ne olursa olsun gerçek maskesi ile yüzleştin ve gerçekler ile iç içesin haddini bildirmek değil de kendine biraz sahip çık. yazık günah site ye göre 18 24 yaş aralığındasın yani uzun bir hayat var belki de önünde yaşaman gereken en güzel yaştasın bu kadar güzel zamanda kendini erteleme hayatının üstünü çizme yazık.
Soran+1 yılEvet haklısınız teşekkür ederim
Öncelikle sizin gibi sadık birine ve anlattığınız kadarı ile evine ve eşine kendini adamış birine bu şekilde hitap etmesi çok ama çok uygunsuz.
Bizler günümüzde sizin gibi eş adaylarını bile bulamıyoruz.
Sorununuza gelince, erkekler geçmişlerinde ki eş ya da sevgilileri hakkında oldukça hassastır. Sizin eski eşinin çirkinleşmiş olduğunu söylemeniz kendisini gururunu kırıp çirkin biriyle birlikte olduğunu hissettirdiğiniz için size bu şekilde karşılık vermiş.
Bence ilişkinizin sağlığı için hiç bir şekilde eski eşi ile ilgili olumlu ya da olumsuz bir cümle kurmamanız ve hatta tüm eskiyi unutturmanız sizin için daha iyi olacaktır.00 YorumlaÇok çok af edersin söz ettiğin eşin saygısızlık etmek istemem barlarda dansozluk edene şarkı soyleyenlere kötü de demiyorum.
Sözüm esine be şerefsiz barda çalışan sagini solunu gösterene dürüst namuslu diyon evde karım diyip koynuna aldığın kadına orospumu diyon ozaman. Bu adam Boynuzlu g*vat ya da istediği uzun bir boynuz boynuz takilmak istiyor derim ben böyle karakteri beş kuruş etmeyen insan suretine bürünmüş sözde namus ayağına yatıp namusun ne olduğunu bilmeyen karaktersize ne desem az00 Yorumla
+1 yılBunları görünce üzülüyorum yine bir öküze asik olmuş kültürlü güzel ama salak kadin diyorum özür diliyorum ama boyle yani senin ne isin var m. k. öyle bir tiple yazık etmiş sin kendine... Neyse iş işten geçmiş dağa fazla uzmiyim seni kirici olduysam kusura bakma acil sozluyum biraz.. Sana tavsiyem şu; öncelikle onu sevip sevmedigine karar ver ve sevmiyorsan boşan gitsin. Yok eğer seviyorum diyorsan. Kizim sen kadin sin senin adami memende sallaman lazim biraz cazibeni kullan fantastik ol seks'i kullan ve adami hizaya getir hatta köle yap hakediyor o köle olmayi. Benim anladigim kadariya çünkü sen fazla yüz vermisin ve bir tarafi kalkmis seni umursamiyor sadece özel bir eşya gibi görüyor kendi özel esyasina, oyuncagina kimse dokunmasin kimse görmesin istiyor sen Dediklerimi kullan ve ona insan olduğunu hatirlat.. Kizin kadınlar bizlerden ustun m. k. sizin memeniz var :) biraz cilve cinsellik be fantezi ile erkekleri istediğiniz kivama getirebilir siniz bence ;)
00 YorumlaÇok şaşırmadım. Ama az da olsa şaşırdığım doğrudur. Erkek, sahiplenir, korur, gözetler ama bu kadar sınır belirlemek yanlıştır, onu bilmez. Okumuş yazmış insansın, senin evde 2 seneni harcaman zarar. Nasıl bir adamla evlendiysen artık, o cahil erkekler gibi aynı. Kadın evde çocuğuna bakacak kimseyle iletişim kurmayacak, ben çalışacağım. Olmaz bu kadar. Kadın da çalışacak ne olursa olsun. Aynı evi tek kişi geçindirmemeli. El birliği şart heleki böyle bir dönemde. Senin kocan gibi insanlar, bu ülkeyi geriye götürüyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşadığımız yer itibariyle (Meşhur turistik bir bölge) herkesin kadınlara kötü gözle baktığını düşünüyor çok da haksız sayılmaz belli yerler haricinde bir yerde çalışmamı istemiyor orayı anlatamamışım sanırım fakat çok bunladığımı geçici de olsa tanıdık vs biyerde çalışmak kendimi toplamak istediğimi defalarca söyledim ancak yanaşmadı
+1 yılÖncelikle Rabbim kmseyi eşi , çocuğu , evladıyla vs. sınamasın. Kardeşim eski eşi hakknda soledğine gore baya bir özgürmüş , eşin bu kadını kabullenmiş. sen ona fazla gelirsin bence... Şöyle soyleyeyim haşa Ama Sana veya eşine O**** diyen birine ADAM bile denmez (Affına sığınyrm) Eğer sevgin onun kahrını çekecek kadar büyükse çek , ama öbür türlü olmaz bence.. Sevginin Temeli Güvenmektir , Eşine O***** diyen bir insan güvenmyr demektir. Bence Öc almak ya da kin beslemekle iç savaş çıkarmakla olmaz bence bu evliliği sonlandırın derm...
03 Yorumla
Soran+1 yılSağolun yorum için bir 10 yıl geçse içim soğumaz sanırım haketmediğim biton şey yaşadım inşallah rabbim ferahlatır
- +1 yıl
Ben teşk ederm eğer ki dualara inanyrsan sayfama mesaj at sana kuvvetli dualar vereym ;)
Soran+1 yılTeşekkür ederim burada paylaşırsanız herkes bilgilenir.
Aile & Toplum konusunda 638 cevap paylaştı. Şöyle bir durum far farkettiğim.. bu eski eşini örnekleme olarak veya konu olarak hep sizin tarafınızdan açılıyor gibi burada adamın hatası yok bence.. çünkü konu sizin tarafınızdan açılıyor. oda geçmişte ona kızgın olduğundan ilk başlarda hep onu kötülemiş şimdi ise konu açılınca sizi şıartmamak için olabilir onu över gibi yapıyor..
tabiki hem meslek hemde diğer konularda haklısınız fakat kıyaslama yapmak biraz boş ve gereksiz sıkıntı gibi geldi bana..
eşinizin sizi kısklanması belki doğasında olan bir şeydir aşması lazım ayrı bir durum.
eşinize bir daha kıyaslama yapmamasını konusunu bile açmak istemediğinizi söylersiniz sizde açmazsınız belki düzelir. diğer bir konu ise kıskançlık onu nasıl çözülür zor biraz :) sizde onun açıklarını arayarak başlıyabilirsiniz ceza işine :)03 Yorumla
Soran+1 yılHayır arkadaşım anlattıklarım devede kulak kısmı eşim anlatılmaz yaşanır daha neler var.. Şunca zaman oldu bir kez dahi olsun onu kimseyle kıyaslamadım ama eşimin beni başka kadınlarla kıyasladığı çok olmuştur. 'Kıçı başı açık kadınlar bile senden daha iyidir, en açık saçığı bile senden daha dobradır' gibi. Devede kulak diyorsam inan devede kulak bu anlattıklarım daha neler var yaşattığı... Tabi sen de haklısın tek taraflı anlatıyorum sonuçta ama anlattıklarımda eksiğim yok fazlam var inan..
- +1 yıl
sizin gibi eğitimli bir insan o kadar aşağılamaya sebep bir çekincesimi var belliki sevginiz tam değil. ya da eksilmiş.. hani çocuk vs var katlanıyorsunuz diyelim öyle bir şeyde yazmamışsınız. adam zengin katlanıyorum deseniz onada pek ihtimal vermiyorum.. peki nedir sizi bu kadar başını öne eğdiren?
Soran+1 yılEvlilik arkadaşım sorularının cevabı ev-li-lik. Ha deyince boşanamıyorsun tak noktasını bekliyorsun. Tabi benim gibi severek ve kandırılarak evlendiysen.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım eşin son derece dengesiz biri. Düzelecek gibi değil yani sen bu kişiyle hayatını geçirdiğin sürece çok şey kaybedersin şu an seviyor olabilirsin ve bu sözler boş gelebilir ama yaşamış biri olarak söylüyorum ki daha fazla zarar görmeden terk eden sen ol bir gecede kafanda herşeyi bitir ve önüne bak. Okumuşsun kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin hayatta herşey aşk değildir erkekeğe ihtiyacın yok sen kariyer yap, saygı ve itibar kazan ondan sonra doğru kişi karşına çıkarsa hayırlı bir evlilik yap. Bu insan seni üzmekten, kırmaktan başka birşeye yaramaz. Gün gelicek o kötülediği eşi senden daha değerli olucak belkide ona dönücek ben bu potansiyeli görüyorum o yüzden terk eden sen ol canın yanmasın. Terk etmezsen üzüleceksin.
03 Yorumla
Soran+1 yılTemennilerin için teşekkür ederim inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir ama içimdeki bu hınçla yaşayamam benki teflon tava gibiydim o kadar kazık yedim haksızığa uğradım kimseye kin tutmadım hayatımda ama bu adam çok başka bir yere getirdi beni içim yanıyor yaptıklarını ödetmeden çıkmayacağım hayatından ha bu da öyle çirkin şeylerle değil tek yapmam gereken ayrıldığımızda daha çok acı çekmesini sağlayacak kadar saygı ve sevgisini arttırmak olacak.
Cevap sahibi+1 yılEski eşinin konusunu açma mümkün olduğunca. Konusu geçtiğinde ise yorum yapma iyi veya kötü onu önemsemiş gibi olursun eşin onu önemsediğini görürse bunu kullanabilir sana karşı. Güvensizlik konusunuda karşına alıp konuş derim olgun insanlarsınız sonuçta. Sen kolay kolay bırakamayacaksın anladığım kadarıyla bende yaşadım dediğim gibi anlayabiliyorum seni tek diyeceğim her zaman soğuk kanlı ol her durumda
Soran+1 yılSon demdeyim arkadaşım kendimi hazır hissediyorum ayrılığa
vay domuz vay.. ya arkadaslar öncelikle böyle seyler paylastiginz icin tsk. evnlenmedigime sükrediyorum böyle seyler okuyunca.. senin adina üzüldüm tabi böyle bir adamla evlisin allah yardimcin olsun ne diyeyim
simdi söyle bir gercek var.. erkekler evlendikten sonra cok degisir niye? cünkü bir kadin kolay kolay yuvasi yikilsin istemez cok fedakardir erkeklerde bunu firsat bilip o kadina yapmadigini birakmiyor.. biliyorum hepsi öyle degil ama cogu öyle malesef yapcak bise yok evlilik böyle bise iste ya evlenip katlancan ya da sonradan bosancan ama bunu hangi kadin isterki..00 Yorumla
+1 yılOnu aşşağıla bu tür insanlar ondan anlar eğitimsiz olduğunu vurgula geri, kafalısın de kültürsün de ve son hamleyi yap seni koluma yakıştıramıyorum senle gezerken utanıyorum de boşanma davasını aç temizbi pon yıl koyar bu sözler o hayvana ulan bir insan karısına o... dermi be öküz senin soyadını taşıyor l*n o insan bu kişiye ne yapsan hak ediyor dayak falan atmaya kalkarsa mahkemede delil olarak kullanırsın dişisine en az değer. veren varlık erkekler şu yazdıklarını okurken ben bile utandım, erkek olduğum için sadece o... demesi, yeter senin ondan boşanman için.
01 Yorumla
Soran+1 yılKendimi zorlasam onun gibi bel altı vuramam ama diğer dediklerinizde haklısınız
+1 yılHepsini okudum. Gerçekten zor bir durumdasın. Allah kolaylık ve sabır versin.
Ve anlattıklarına göre iyi bir eşsin. Ne yazık ki (kadın erkek fark etmiyor) iyi olan hep kaybeden oluyor. Yaranılmıyor insanlara.
Bu hayatta ya kasap olacaksın ya koyun. Çok sevdiğim bir dizide geçen bir söz. Ben çok doğru buluyorum bu sözü.
Ama biz böyleyiz işte. İnsanları üzmek istemiyoruz ve üzmek istesek de yapamıyoruz.
Sana önerim uygun dille karşına alıp bir bir anlatman. Ben seni şüphelendirecek birşey yapmadım. Böyle huzursuzluk çıkarma boştan yere, eğer hatam olursa ve bundan eminsen o zaman beni suçla. Haksız yere ne kendini nede beni üzme tarzında konuş. Onun isteklerini dinle. Orta yol bulunur elbet.
Ama intikam alacam, yoksa rahat edemem diyorsan benim önerim sende onu kıskanmaya başla. Olay çıkar. Gömleğinde kadın saçı buldum de veya kadın parfümü kokusu aldım de. Sende onu suçla. Nasıl bir duygu olduğunu anlasın.
Biraz uzun oldu ama inşallah ufakta olsa yardımım olmuştur.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak adam akıllı karakteri bozuk olan biriyle daha fazla aynı çatı altında kalmamış. Sen onun kadar yok musun karaktersiz biriyle bu denli sabretmeye. Bu yazdıklarından belli geçmişi az çok ve ayrılık nedeni. Onda göremediği herşeyi senden bekliyor? Bu ne derece doğru? Her insan kendi karakteri doğrultusunda değer görmeli onda yapamadığını sende yapması aslında evliliğe ve ayrılığa karşı tecrübeli bir insana göre yapmaması gereken şeyler ama yapıyor. Belli kü geçmişinde kaybettiği evliliği bir kez de seninle kaybetmesi onun için çok da önemli değil. Huylu huyundan vazgeçmez demişler sizdeki filmin sonu belli gibi. Çabalarsan da eminim ki bişey değişmeyecek.
02 Yorumla
Soran+1 yılAdam küçük dağları yarattı öyle deme bende gelecek görmüyorum zaten son demler
Cevap sahibi+1 yılİyi o zaman intikâm peşinden koşma gerekeni yap ayrıl gitsin hayatını zehretmene değmez üstelik arada çocuk da yok ee o senin babanın oğlu da değil ayrıl ne hali varsa görsün al sana en güzel intikâm.
+1 yılBu anlattıklarınızın ne kadar tek taraflı/adil olduğu sizin mesuliyetinizdedir. Ancak bu anlattıklarınızla bir yuvanın sürdürülmesi zordur. Aile büyüklerinizle geniş bir istişare yapın, onun ailesinden de katılanlar olsun. O istişarede size ve ona bir çare üretilemezse ayrılma sürecini başlatın. Eğer size kendinizi düzeltmeniz gereken hususlar iletilirse siz de kendinizi düzeltin. Haddini bildirmek istiyorsunuz ama öylesine pişkin biri gibi geldi ki bana ne yapsanız da utanmayacak
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi belki de onu dinleseniz ona hak vereceksiniz ama ben kendi payıma yaşadığım hissettiğim şeyleri döktüm
baştan sona kadar okudum. evli değilim düşünmüyorumda şu an. Ama şu en son yazdğınız güncellemedeki kelimler beni şaşırttı.
Son yazıyı görünce çok kızdım gerçekten. karaktersizce bir davarnış sergilemiş.
Ama imaya bakarmısın ''o işini en azından namuslu yapıyordu''
sana resmen namussuzmu demek istiyor? bu işler çok ince ya şimdi bişeyler yazıp kafa karıştırmak istemiyorumda açıkcası.02 Yorumla
Soran+1 yılGüya benim nasıl bir insan olduğumu biliyormuş sinirlendiğinden öyle konuşuyormuş. Defalarca anlattım ağladım ayrılmaya kalktım bana hakaret etme diye yok yok en son bu noktadayız işte
- +1 yıl
İnsan sinirlenince eşine namussuz mu dermiş?
Bunu bu kadar basit yapıyorsa kendisi ya çok namussuz bir insan ya da namus denilen kavram onun için çok basit. Kendini kullandırmayı bırak. Onun hakaretlerine maruz kalmak zorundamısın?
Si ktir et yol ver gitsin ya.
Bu arada yaşınız kaç ve çocuk varmı?
+1 yılSon düğmesi de koptu insanlığın…
Vefa, can çekişiyor arka sokaklarda…
Umut, mendil sallıyor giden trenlerin ardından…
Birisi, adres arıyor mezarlıklarda…
Dostluklar çöp tenekelerinde sahipsiz…
Ve anahtar teslimi aşklar satılık köşe başlarında…
Hemde üç kuruş…07 Yorumla
Soran+1 yılBana feci tanıdık geliyor yazdıkların
- +1 yıl
nasıl yani tanıdık nerden tanıdığınıda söylersen iyi olur :)
Soran+1 yılsen aydında değilsin aslında değilmi
- +1 yıl
evet aydındayım
Soran+1 yılEşim sandım tövbe yarabbim o da böyle çok benzer yazılar yazar (dı). Kusura bakma.
- +1 yıl
Önemli değil kusurluk bisey yok :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekara koca boşaması kolay derler. Herkes boşan, hala duruyor musun? gibi yorumlar yapmış. Ama o iş o kkadar kolay değil. Her şeyden önce iyi-kötü paylaşımlarınız oldu, beraber zaman geçirdiniz. Birbirinizi sevdiniz. Aynı yastığa bai koydunuz, aynı bardaktan su içtiniz, aynı tabaktan yemek yediniz. Ha deyince boşanılır mı? Bence eşinle bir pskolğa görünün. Aranızda ki sorunları konusarak halletmeye calısın. Dediğim gibi uzmanlardan yardım alın. Seni kırdığını, üzdüğünü ona güzel, tatlı bir dille anlat. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır bilirsin. Ve geçmiş geçmişte kalmıştır. Eski defterleri açmayacagınıza dair söz verin. Hayatınızı yaşamaya bakın. Mutlu olmaya bakın. Böyle basit konular yüzünden ayrılığı düşünmeyin. Elbet telafisi var bunların.
04 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz için çok teşekkür ederim çok olumlu bir pencereden bakmışsınız ama şunu sormak istiyorum sizce bunlar basit konular mı? Evet boşanmak kolay değil ama eşim malesef yumurta deliğe dayanmadan bana boşanma kararı aldırtmadan hatalarını görme yetisine sahip değil hatta böyleyken bile değil kaç defalar tatlılıkla güzellikle anlatmaya çalıştım olmuyor neden olmuyor biliyormusunuz? Kesinlikle psikolojik sorunları var nerden biliyorsun derseniz daa geçen gün biraraya gelip konuştuğumuzda kendi kendine bişeylere sinirlenip yanlış konuşmaya başladı ben ses tonumu hiç yükseltmedim tavrımı bozmadım sonra bana ne dedi biliyor musunuz? Ben senden korkuyorum ağzından kötü şeyler çımasından sinirlerine hakim olamamandan... :O böyle kaldım dedimki bunu senmi söylüyorsun? farkındamısın şu konuşmanın başından beridir sinirlenen kötü konuşan sensin benim senden korkmam gerekirken senmi benden korkuyorsun? dedim anlatabiliyormuyum? Çözüm için sağlıklı iki beyin lazım
Soran+1 yılVe bu anlattığım durum herzaman böyle
- +1 yıl
Eic olmalı.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim öncelikle. Söylemek istedğim bir kaç şeylerden biri de şudur sana; eşinin eski eşine " namusuyla işini yapıyor" demesinde bir problem göremiyorum. Ha deseydi ki " eski eşim namussuzun biriydi, üstelik çirkindi". O zaman bir problem var demektir. Madem namussuz, çirkin kardeşim sen neden evlendin o zaman bu kadınla diye sorarım. Öyle deseydi hoşuna mı gidecekti? Anlamadım... Gözümde basit konular bunlar, evet. Madem bu adamın psikolojik sorunları var, madem bu adam aşırı kıskanç ve sen bunlardan şikayetçisin. Niye evlendin kardeşim? Neyse yargılamıyorum kesinlikle. Geçmişinizde sizin geliyorsa bitsin gitsin zaten.
En önemlisi de şu ki; insanlar evlenirken derler ki birbirlerine; iyi günde. kötü günde, hastalıkta, sağlıkta... Sen şimdi hayat arkadaşını burada herkesin içinde kötüleyip, üstüne onun psikilojisinin bozuk oldugunu söylüyorsun, gidip onun bu durumuna ortak olup, gereği neyse yapacağına, tedavisin de vs yanında olacağına burada bu sözleri ediyorsan ayrıl bitsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenzer durumları yasadım. kocan karaktersiz adam. eski esin lafnı etmemesi gerekirken kalkıp güzel işini namusuyla yapıyor falan diyor. nerden biliyor görüşüyor mu?
evlenip ayrılmıs biriyle evlenilmez arkadaş. birşey hissedip hissetmemesi değil mühim olan olmaz işte. birşeyler olmuyor eksşkmi kalıyor fazlamı geliyor bilemiyorsun. bende yarın bosancam. benleede evlenmesinler. kaldıramıyolar cünkü. bende salak gibi ilk evliliğimi evlenip ayrılmıs biriyle yaptım. ders almıstır tecrübe etmiştir dedim ama yok.
davul dengi dengine kardeş.01 Yorumla
Soran+1 yılAklı sıra hayatına girmiş kadınları koruyor ama beni elaleme az rezil etmedi. Doğru diyorsun kardeşim Allah hayırlısını versin ne diyim
+1 yılOkumuşsun ama boşuna Okumuşsun eyyyyy Kütüğe şekil veren gepetto usta Pinokyo yu yaptın şekil verdin peri geldi can verdi bunun kocasını niye es geçtiniz bu kütüğü neden yontmadınız hadi onu geçtim ahhhhh be bu kıza neden akıl vermediniz okudum 12 yaş büyük adama 2. Eş olarak gönderdin Allah akıl fikir vermedi siz neden ilgilenmediniz yumurtaya can veren Rabbim biliyorum günah izliyorum ama bunlara akıl fikir download et
31 Yorumla
Soran+1 yılNe diyim doğru diyorsunuz
Yahu evlenmeden önce tanıyamadın mı adamın karakterini?
Onu geçtim, Barda şarkıcı / dansöz olan kadınla evlenen adamın nasıl bir beyni vardır düşünsene.
Adamdan gençsin, okumuşsun, adam ise bildiğin tipik lümpen (Kıro l*n hatta lümpen hafif kalır)
Gençsin okumuşsun çocukta yoksa ortada yol yakınken boşan kurtul, bir cahillik yapmışsın zamanında şimdi o cahilliğinden kurtulma zamanı..
Yazdıklarının hepsini okudum bu arada, O adama karşı senin yapabileceğin hiç bir şey yok.00 Yorumla
+1 yıliçinde sevgi var mı böyle birine karşı ben sevgi besleyemem de o yüzden sordum ne olursa olsun iki tarafın mutlu olmasını isterim ben böyle bugün yüz göz olan yarın öbür gün daha kötü noktalara gidebilir benden söylemesi en yakını teyzemde olmuştu o da öyle alttan aldı şimdi ne oldu adam evi terk etti iş o aşamalara gelmeden ayrılman mantıklı tabi çocuk var mı durumun nedir bilmiyorum teyzemin bir çocuğu var mesela...
00 Yorumla
+1 yılAşk yok, sevgi-saygı yok, bir bağ yok sadece seks kalmış elinizde Allah sabır versin kardeşim. Diyecek bir şey yok açıkçası. Evliliğini kurtarmak istiyorsan al karşına bunları sakince ciddi ciddi konuş yok adam hala böyle davranıyorsa güzel bir tazminat tehdidi onu yola getirir.
00 YorumlaDansözlüğü namusuyla yapıyormuş, yani kusura bakmada senin eşin tam bir mal. Eğer bunları bilerek söylüyorsa, o zamanda beyinsiz. Yani bence bu adamla vakit kaybetme, evlenirken tanımadın mı hiç? İlla da ayrılmayacağım diyorsan o zaman mesafe koy, tepkini belli et, değerini anlamasını sağla. Çünkü sana hiç saygı duymuyor. Kendini uzaklaştır biraz ondan.
11 Yorumla
Soran+1 yılişte istediğim de bana saygı duymasını sağlamak ama bunu sağlamadan boşanmak istemiyorum bana yaptıklarının bedelini ödetmek istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynisi bendede var evden cikmam yasak markete beraber bile gidemiyoruz okadar yani dusun :((( kendisi dogulu ben degilim evlenmeden once cok iyiydi simdi hergun namussuz v. s. ve evden cikmadigim halde ustelik zorla kapanmami istedi kapalilara lafim yok icimden gelmedigi halde kapaliyim ve malesef 1 cocugum var :((( 4 aylik ve 22 yasindayim daha :(((
05 Yorumla- +1 yıl
yorumunuzu okudum sizde ailesiyle konuşmayı deneyin keşke çocuk olmasaymış çocuk olduğu için biraz daha zor işiniz ama bu sizin İmtihanınız ailenizlede konuşmalısınız eğer sizi kabul ederlerse ve gercekten sabredemiyorsanız ayrılın.
Cevap sahibi+1 yılBenim ikinci evliligim esimin ilk onu degistirende ailesi oldu :((( bizim asiret boyle soyle diye diye adamin beynine girdiler aileme donemem didigim gbi 2. Evliligim esimin ilk evliligi asiret olmasina ragmen beni kabul ettirdi asiret karsi cikti yilmadi ama simdi degisti :((( ve diger esimden 1 oglum var simdide donersem hadi ilki kotuydu budami kotu dicekler
Soran+1 yılSenin durumun daha zor ne denir bilemedim Allah yardımcın olsun :(
Cevap sahibi+1 yılAmin hepimizin...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunlarin tek nedeni o yaş farkı ışte :) nesil ve düşünce farkı var o 12 yılda ve bu düzelmeyecek arkadaşım ve kültür farkı var davul bile dengi rengine. Sana tavsiyem körün hamile kalma enistemde böyleydi teyzemi elinde tutmak için hamile bıraktı teyzemde ayrilamadi çocuk olunca
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe yap biliyor musun hiçbirşey yokmuş gibi davran o üsteğmen topla eşyalarını git numaranı değiştir annenlerin evine gelecektir sevmiyorum de yeter o ona aç davayı gitsin
Soran+1 yılGelmez son zamanlarda yaşanan bazı olaylardan sonra yüzü yok anneme de saygısızlık yaptı bu adam ona göre saygısızlık falan değil tabii
Cevap sahibi+1 yılE o zaman rahatsız topla çantamı çek git evi boş görünce yani Seni ve kendi eşyalarını git görmeyince zaten en büyük ders o olacak
Kızım senin kimin kimsen yok mu? Bana anlattıkların gerçekçi gelmedi ama doğruysa böyle forumdan falan ortaya sorarak bişey anlayamazsınız... Biraz daha özele girmen lazım. O da anca bire bir konuşman gerek. Bide senin durumun koca karılık. Çünkü günümüzde böyle evlilikler pek olmuyor. Burdaki gençler ne bilecek de ne cevap verecek?
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnem var bir tek buraya da derdimi anlatmak bir nebze olsun rahatlamak ve fikir almak için yazdım bazen akıl yaşta değil başta olabiliyor
Yazınızı okudum ve sizin ne kadar bilgili ve kültürlü birisi olduğunuz her cümlenizden anlaşılıyor. Onunla evlenerek kendinize resmen yazık etmişsiniz. O sizi haketmiyor. Eşiniz hakkında söyleyecek bir şey bulamadım, size onunla karşılıklı olarak bu konuyu konuşun diyeceğim ama bunu yapabilmeniz için de onun anlayışlı birisi olması lazım. Zaten öyle olsaydı da size böyle davranmazdı. Allah yardımcınız olsun. Umarım çocuğunuz yoktur.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim fikirleriniz için. Çocuğumuz yok dediğiniz gibi hiçbir şey anlatılmıyor eşime dinlemez anlamaz sadece o konuşsun sadece o anlaşılsın ister..
es arasında laf dokundurmaları olur, alta kalmamak ıcın soylemıstır o eskı esı savunma lafları,
ablacım samımı soyleyeyım sana, sen toprak olup herseyı ıcıne cekıp sabredersen esıne karsı, zamnla hatanı anlayacak ve sana baglanacaktır.
o ne dese sen ıyı tarafından dusun, esler bu durumlarda var olmalı, bırbırınızı ıdare etmelısınız,
ve sızın ılk evlılıgınız mı?03 Yorumla
Soran+1 yılYa göz göre göre yaptığı haksızlıklara, ya da bir öyle bir böyle konuştuğu beni ikilemde bıraktığı konulara karşı toprak olamıyorum malesef
Soran+1 yılBu arada evet ilk evliliğim
Senden 12 yaş büyük bir dulla evlenmişsin, üstelik sen öğretmensin o okumamış ve tahminim arada uçurum bir kültür farkı var.. Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ya nasıl evlilikler bunlar anlamıyorum..:S
Yanlış anlama ama aranızdaki diyaloglar zaten evliliği bitirme noktasına gelmiş bence. Eski eş olayı laf-ı güzar bile olsa geçmemeli bir kere..
Bırakmak istemiyorum ders vermek istiyorum demişsin ama bu faciaya çözümüm yok kusura bakma, mutluluklar sana.04 Yorumla
Soran+1 yılBırakmak istemiyorum demedim hakettiği dersi verip öyle bırakmak istiyorum. Bu gördüğün diyaloglar hiçbirşey değil bu arada.
Soran+1 yılAşık oldum sevdim mükemmel sandım işte bu dedim borcu mu var boşver adam gibi adam dedim ikinci evlilikmi? amaaan yaşayacağını yaşamış hatalarını görmüş dedim dedim de dedim anlatabildimmi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kere eski eşini karıştırman çok yanlış, ve şarkıcılık ve dansözlük yapmasını laf olarak sokman da, sonuçta onlar ayrılmış eski eşinin ne suçu var ki senin eşin sana böyle davranıyorsa, ikinizin arasındaki sorunlara bence eski eşini karıştırma derim. Ve eğer bir şeyler yolunda gitmiyorsa, eşinle konuş çözüme yanaşmıyorsa da boşan, söylemesi çok kolay diyeceksin ama, olmuyorsa zorlamanın alemi yok.
00 YorumlaSen bu adamla ne diye birliktesin madem opu yerıne koyuyor anormal derecede kıskanclıkları var, okumus birisin , seni ayrılmaktan alıkoyan nedir , bide 12 yas büyük biriyle üstelik 2. es olarak evleniyorsun anlatmadıgın birşeyler var
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlatmadığım ne gibi bişey mesela sorun söyleyeyim. Şunu anlatmamış olabilirim ona uzun bir zamandır hiç güvenmiyorum ve bunu belli etmekten çekinmiyorum bu da onu çıldırtıyor. Ama çook haklı sebeplerim var uzamasın diye anlatmadım
Aile & Toplum konusunda 790 cevap paylaştı. Dedikodu yapıyorsun ama haklı yanların vardır üşenmedim okudum :D evliliklerde en tehlikeli şey kıyaslamadır bunu yaptığınız sürece evlilikte güven kalmaz onu geçtik bu bireysel olarakta özgüven kırıcıdır.. İletişim kurmayı devam ettir ama kırmadan yargılamadan suçlayıcı olmadan.. Aslında bunları eşininde yapması gerekiyor keşke bir evlilik tdanışmanına görürseniz
00 YorumlaKanki başlıga dayanarak söylüyorum onu bir seferliğine korkut Yapman gerekeni anlatıyorum
ilk olarak camasır suyunun kutusunu bosalt daha sonra içini iyice yıka temiz su doldur agzına kadar doldurma foyan ortaya cıkar az koy dibine sonra gözünün önünde onun görebileceği şekilde üstüne dökerek iç daha sonra at kendini bayıl bırak ambulans gelsin orada pek bişe yapmıyorlar daha sonra it gibi korkak senden :D00 YorumlaCok mu aradin anacim bu kocayi... Kaileye almayacaksin artik onun istegine göre sekillenmior dunya ogretmen ol atan sallama bile bu ne ya
23 Yorumla
Soran+1 yılKaale alınmamak en gıcık olduğu şey tabiki öyle yapıcam
Soran+1 yılkendimi daha çok önemsemeye başladım zaten içimden geliyor takamıyorum onu eskisi gibi ama işte bu olanlar... atamadım bir türlü içimden
+1 yılbana o* muamelesi yapıp dansöz eski karına namuslu diyosun benim de gözünde namuslu olabilmem için kıvırmam mı gerekiyo erkeklerin karşısında namusumla diyip çeker giderdim. pezevenke bak ya !!
35 Yorumla- +1 yıl
Hastayim kufur eden kadinlara:)
Soran+1 yılAğzına sağlık güya terbiyemden ödün vermiyodum o aralar şimdi olsa döşeyeceğim çok laf var
- +1 yıl
valla iyi sabretmişsin o an s*çıp sıvardım ben onun ağzına. ay cinlerim geldi tepeme.
Soran+1 yılÇok sinirli olduğu anlarda kendimi savunmaya çalıştığım bazı zamanlar sonum şiddet oldu.
- +1 yıl
Çekilecek dert değil. Ortada bir çocuk yoksa bu evliliğin devam etmesi hiç sağlıklı değil.
+1 yılSen iyi bir kadınsın haddini bildirmek yerine kendine yakışanı yap eşin senin en büyük imtihanın zor bir durumdasın ve onun sana olan güvensizliği senin onlarca fedakarlığjna rağmen üzüyo biliyorum ama bazı vereceğin kararların sonunu görmeye çalışki yine üzülen olmayasın hayat böyle işte
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten bu adam benim hayattaki kırılma noktam olmalı inşallah sınavın sonu güzel olur..
- +1 yıl
Ben bu gibi durumlarda herzaman benden daha kötü durumda olan insanları düşünüyorum. Ve bende bu insanlardan biri olabilirdim diyorum hayat böyle herkesin derdi var çok veya az hz mevlana diyoya iyiyim desem yalan olur kötütüm desem hakka dokunur en iyisi şükre vurayım belki kalbim kurtulur...
Soran+1 yılNe güzel söylemiş ben de bugün yinede daha çok şükretmem gerektiğini düşünüp bol bol şükretmeye başladım dün daha sinirliydim şimdi biraz daha iyiyim. Teşekkür ederim yorumunuz için.
- +1 yıl
Rica ederim sizi biraz mutlu edebilmek adına yazmaya çalıştığım 3 beş kelime azda olsa işe yaradıysa ne mutlu bna
güzel arkadaşım bunların hepsini okudum da ilk aklıma gelen şu oldu; sen bu adam ile evlenmeden önce bunları bilmiyor muydun? yani neler ile karşılaşacağını, evlendikten sonra seni nelerin beklediğini vs. bilmiyor muydun?
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki bilmiyordum bilsem delimiyim evleneyim?
Kocanı kucumse asagla ondan guzel oldugunu aranızda yas farkınn oldugunu soyle değerini dusur hakettiği değeri ver haddini bilsin bunlar annemn sizleri eski usul dedin annem 27 senelik ewlı
05 Yorumla- +1 yıl
saçma sapan bir yorum, kız kısasa kısas olmayacak diyor senin sunduğun fikre bak. önce okumayı bir öğren sonra okuduğunu anlamayı, ondan sonra millete akıl verirsiniz
- +1 yıl
bu kadar eminsin yani, hem de hiç görmediğin huyunu bilmediğin bir adam hakkında :) ya adam sağlıklı biri olsa böyle hareketler yapmaz sen nerden kestiriyorsun da bu kadar kesin konuşuyorsun
Yuuhhhhh valla da okudum hepsini... o kadar zahmet edip yazmışsın da bu kocadan bir cacık olmaz demedi deme çocuk yokken vur kıçına tekmeyi o la öyle koca mı olur
21 Yorumla
Soran+1 yılKeşke o kadar kolay olsa zor da olsa o noktaya geldim zaten
Kusura bakmayın bu adamla nasıl evlendiniz kınamak istemiyorum ama aklı başında bir kadın nasıl kabulleniyor bunları?
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum canım sevmiştim kendini bana dünyanın en merhametli en anlayışlı en ileri görüşlü vs vs gibi tanıttı bunları baştan kabullenip evlenmedim tabiki
- +1 yıl
İçimden fena kelimeler sarfettim. :/ anlıyorum başa geldi bir kere diyorsun. konuşarakta anlatamazsın derdini kesin. Allah a havale et haddini ziyadesiyle bulur. Uğraşma ama hatalarını da dile getir. Canını acıtamasına daha fazla müsade etme. Böylesinin azına ettiğin zaman kıymetlilerin en kıymetlisi olursun var ya. Neyse insanlıktan çıkmayalım. Yine de kocan katlan demiyorum ama sıkıntılarını onunla paylaş anlamazsa başka yollara başvur.
Soran+1 yılteşekkür ederim içtenliğin için evet dediklerini aynen yapıcam inşallah Allah'a havale ettim ona bıraktım artık inan göğsümde kitleler buldum kanser edecek beni bu gidişle
Soran+1 yılAllah razı olsun arkadaşım amin hepimizin sıkıntıları son busun inşallah.
ablacım yanlış anlamazsan bir yorum yapacaağım yazını baştan aşagı okudum. Bana özelden mesaj atma sansın var mı
05 Yorumla
Soran+1 yılK. bakmayın özelden kimseyle görüşmüyorum
Soran+1 yılBurdan konuşursak sevinirim
Soran+1 yılTeşekkürler de bişey sormak istiyorum hangi şehirde yaşıyorsunuz?
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılProvokasyon olacak ama "kafasına sıksanız" bile yeri!
Gerçi değmez ama...
Allah sabır versin, bu hızla giderse size diyeyim şiddet başlar ve hatta boşanırsınız...00 Yorumla Üniversite mezunusun okumuş görmüşsün o adamla ne işin var senin derhal boşanma davası aç kendine yazık edersin.
03 Yorumla
Soran+1 yılo kadar kolay olmuyor evlenince anlarsın
Soran+1 yılonun da zamanı gelecek
ayrıl gitsin kendine gercek opu bulsun onla evlensin ne derdi varmış geri zekalının o namusu ile dansözlük yapıyormuş nedemek yaa bence vuralım kökten kurtul
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu da dedim biliyomusun senin seveceğin kadın tipi farklı ben öyle değilim ayrılalım kurtul dediğimde saçmalıyorsun benim en çok sevdiğim kadın sensin ben öyleleriyle evlenmem vs vs.
+1 yılEğer çocuğunuz yoksa boşan. o adamdan olmaz seni kendisiyle birlikte aşağı çekiyor. atanırsın hayatına bakarsın. aklını kullan kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsin.
23 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabi ama bu hıncımı nasıl dindiririm bilmiyorum
- +1 yıl
intikam almaya çalışırsan o da aynı şekilde sana karşılık verir. Ayrıldıktan bir süre sonra umrunda bile olmayacaktır dert etme. kurtulmaya bak
Soran+1 yılHayırlısı teşekkür ederim
+1 yılablacim kusura bakma ama çok yüz vermişsin dansözluk ve şarkıcılığa laf etmiyor da tutup senin namusunla kazanacagin paraya karışıyor bana kalırsa haddini bildirme vakti gelmiş geçiyor bile
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet. O zaman bu zaman.
+1 yılOnun her dediğine he dersen öyle olur bence hatayı baştan yapmışsın ama neyse artık olan olmuş bence çocuk vs yoksa ona seni kaybetme korkusu yaşat bir bakıma böyle kıskanç insanlar yola gelebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılişte somut olarak neler yapabilirim içim çok soğudu zaten ama...
sana bir sey deyim sen daha gencsin, bosuna ömrunu onun icin harcama, sonra ilerde cok pisman olursun... Yol yakin ken dön bennce... Seni hakkedenlle evlen..
00 YorumlaAllah yardımcın olsn ya çok sinir oldum şu an eşine daha ne istiyo her istediğini yapıysn bunun neresi namusszluk hayret bişey allahından bulsn ya
00 Yorumlatek söyleyeceğim ilk fırsatta kaç boşan... canını falan yakman şart değil. karma ya inanırım ben herkes yaptığının bedelini öder şüphesiz senden gelmesine gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılBu ne? İnsanca yasamiyorsun. Adam üzerinde gereksiz bir yuk. yatakta cok iyiyse bilemeyeceğim.
33 Yorumla- +1 yıl
okudun mu onca yazıyı :o
üşendim bıraktım :\ - +1 yıl
Okudum. Cer cop her şeyi ogutebiliyorum.
Ozetlememi ister misin? - +1 yıl
campet senden duydum ilk. reklamını gördüm. içi cam filan değil diyorlar genelde. bir de söyle bişey var:
farm6.staticflickr.com/.../...682_6aefccc8ec_o.jpg
tabi bu belge ne derece doğru bilmiyorum. freshpet dediği şeyi arattım, çok bir sonuç yok yani. fason bir belge olabilir. silikon oksit ile kaplama olayı var. coating denilen süreç. o da mukavemetini arttırmak için sanırım. öyle bişeyler gördüm.
+1 yılSenin kocan manyak. Ortada cocuk yoksa bosa gitsin boyle adamla ömür gecmez. Ogretmensin elinde meslegin var. bu adamdan koca olmaz yasin genc onune ne kismetler cikar.
01 Yorumla
Soran+1 yıltabiki geçmez şu an ayrılmak istemiyor bende yaptıklarını ödetmeden ayrılmak hiiiç istemiyorum.
Bu adamı seviyor musun hala? Kendine onsuz bir yol Çizmeni tavsiye ederim bu adam kıskanç değil paranoyak! Sokaktada erkekler geziyor sokağa da cikarmasin o zaman
00 Yorumla
+1 yılokudum hepsini. eşin ş... kusura bakma ama kötü birisi. sen peki ikinci eşi olmayı niye kabul ettin sorsam çok özel olmazsa
01 Yorumla
Soran+1 yılSevdim çok iyi gösterdi kendini ama şunu anladım bir adam kendisini övüyorsa koşarak uzaklaşmak lazım
Boşanmak çare değil ama bu saatten sonra ayrıl hayatına yaşamına bak derim anlatımından çıkardığım önceden ilk zamanlar böyle değilmiş ki seni etkilemiş detaylı konuşmak istersen ozan_01_faruk@hotmail. com kaydet davet yolla faceden
00 Yorumlabirşey soracam? eşini bu kadar muhteşem bu kadar vazgeçilmez kılan ne?
00 Yorumla
+1 yılbacım sen bunu kadınlar kulübünde yazsana burada ipleyen olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (136)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne