bu sevgilimle olan ilişki olsun veya arkadaşlarım ya da herhangi bir yabancı bazen cidden deneyimsizliğimi iliklerime kadar hissediyorum. Zaman zaman bir duruma nasıl tepki vereceğimi bilemiyorum ya da bu his en yüksek raddeye gelince aklınıza gelebilecek yaptığım en ufak şeyde bile onaylanma isteği ortaya çıkıyor şu aralar birkaç nedenlerden dolayı daha ağır bu hisler ve ben nasıl geçer bilmiyorum sanki gittikçe daha da kötü bir hal alıyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendini tanı önce. Belli hayat gorusun, fikirlerin olsun. Gerisi gelir
kendimi o kadar bilmiyorum ki nerden başlarım hiçbir fikrim yok tüm hayatım boyunca birileri mutlu olsun aman üzülmesin annem gurur duysun diye yaşamışım durup da ben neyi severim dememişim hep kendimi kandırmışım diğerleri neyi sevmemi istediyse onu severek
ve galiba sadece bahane üretiyorum yine sadece ertelemek için yapmam gerekenleri dnjdhdkdbdkej
Yapman gereken hiçbir şey yok sakinles biraz. Sadece canının istedigi yöne git, bu sekilde anlayacaksın neyi sevip sevmediğini
çok tatlısınız teşekkür ederim öneri için deneyeceğim cidden umarım bir gün kendimi cidden tanrım
💖💖
Kendine güvenin yok birilerine kendini kanıtlamaya çalışmaktan vazgeç önce
farkındayım 2 yıldır yapmadığım kalmadı her seyimi değiştirdim tarzımı kendimi karakterimi güvenim gelsin diye sırf ama geriye dönüp baktığımda o kadat az yol almışım ki
Baskalirinin sana deger vermesini beklemek yerine Kendine değer ver
ne üzücüdür ki kendime değer vermeyi bile sevgilimin bana değer vermesi ile öğrendim asla birisine yüzyüze diyemeyeceğim bir gerçek olsaa da bdndbdjdbejn
Senin hayatında ki taslar hic oturmamış o taşları bi oturt düzgünce sonra onların üstünden sekeseke gidersin zaten
çok teşekkür ederim en azından şu an ne yapmam gerektiğini biliyorum:)
Ne demek
Aslında kafana taktiğin için böyle oluyor diyelim
öyle bir sorun da var minicik şeyi kafaya takip aylarımı geçirmişliğim var
Daha önce psikolojini etkileyecek olaylar ile karşılaştın mi
galiba hayır böyle travma diyince kafada beliren büyük olaylar yaşamadım
Çalışiyir musun veya okuyor musun günlük stresin ne derece
okuyorum bu sene sınava gireceğim
Yani bu bile sebep senin için eğer imkanın varsa bı kaç gün kafanı dinle
biraz zor olsa da birkaç gün galiba yapabilirim
Herşeyden biraz uzaklaş önce kendini anla ne istediğini ne yapmak istediğine bı karar ver
ertelemek ve kaçmaktan vazgeçip denemeye çalışacağım çok teşekkür ederim💜
Ve şunu asls unutma ne istediğini kim olduğunu bilmezsen yerinde durur sayiklarsin
çok teşekkür ederim ne istediklerimi belirleyip ona göre hareket edeceğim galiba devamı bir şekilde gelecek zaten:)
İnşallah iyi olur ve ne zaman istersen yazabilirsiniz
çok iyisiniz yendien teşekkür ederim
Kendine iyi davran ☺️
yas kac
18
kendini serbest birak bu konuyu nekadar sorun gorürsen kendinde buyuyo bak telkin ver kendine sorun yok herkes benim hakkimda istedigini dusunebilir de ki öylede
galiba sakin kalip oluruna bırakmak gerekiyor bazı şeyleri
bak zaten sorun yok sen beynine onu tehlikeli diye kaydetmissin
sorun diye istemesende onla istemsiz beynin ugrasiyo önce onun sorun olmadigini ki degil anliycan
Haklısın galiba
yaz müsait olunca yardimci olabilirsem olayim bende bunla ugrastim bi arada varda bunu yasayan
yani sana yük olmak istemem genelde çocuk gibi oluyorum bu durumlarda snsjbsjshe
yok önemli degil musait olunca oldugu kadar mantigini anlatmaya cslisirim