Tedavi görmeli miyim?

Yaşama dengem son 2 yıldır çok bozuldu. 40 dakika gusül abdesti almaktan , ellerimi en ufak bir yere dokundurduğumda gün içerisinde en az 30 40 kez yıkamaktan , karşımdaki insana geçmez korkusuyla yırtık , yıpranmış ve buruşmuş para verememekten , birr iş yaptıktan sonra acaba doğrumu yaptım ya yanlış yaptıysam düşüncesinde olmaktan , kız arkadaşımın geçmişini kurcalamaktan , insanlarla el ile selam verdiğimde elim pis düşüncesinin aklımda olmasından çok yoruldum. Ben böyle değildim askerden sonra böyle oldum anlam veremiyorum. Sigaram , alkolüm , zinam yoktur. Çokta sosyal bir insanım. Diksiyonum , kariyerim , hayat içindeki ugraşlarım çok güzel , futbol oynarım yıllardır müzikle uğraşırım ama bu durum neden bende böyle ciddileşti anlamıyorum. Asla isyan etmiyorum yinede çok şükür halime ama bu durumun bende olması beni çok üzüyor. İç sesimi hiç bir zaman durduramıyorum. Böyle şeyleri düşünmek istemiyorum artık ben rahat kafa ile yaşamak istiyorum. Çok güzel bir ailem var. Bu suyu çok israf ettiğim zaman annem ile ters düşüyorum. Oda haklı ama iç sesime engel olamıyorum ne yapacagım bilmiyorum :( :(

Tedavi görmeli miyim?