Selâmlar!!
Yaptığınız hataları tekrarlar mısınız, yoksa ders çıkarıp aynı hatayı yapmamaya gayret mi gösterir siniz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selâmlar!!
Yaptığınız hataları tekrarlar mısınız, yoksa ders çıkarıp aynı hatayı yapmamaya gayret mi gösterir siniz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Hata değil tecrübe olarak bakıyorum, 2. Defa yaparsam bu hata değil artık seçim olur. Dersimi alıp yoluma devam etmeyi severim. Daima ileri.😁😎
Hatalarımı tekrarladığım olmuştur, bazı hataların hata olduğunu kabullenmekte zorlanıyorum. Belkide öyle değildi, değildir diye düşünmek daha cazip geliyor. Ama çekirge sıçraması gibi en fazla iki kere, üçüncüye ne gücüm nede hevesim kalıyor.
Teşekkür ederim 🌷
Hatasız kul olmaz, yapılan hatalar bizi olgunlaştırdığı gibi tecrübeli yapar. Bir insan hatasının farkına vardığında tekrarlamaya çalışır fakat insan sonuçta tekrar aynı hataya düşebilir
Pek tekrar yapmam. Yaparsam da tercih olur.
Teşekkürler ✨
Rica ederim. 💫
Cevap
10Cevap
Canımın istediği hataları evet.. Belli başlı alışkanlıklarımın zararlı olduğunu bildiğim halde devam ediyorum mesela.. Keyifli geceler..
Sevdiğim hataları tekrar ederim. Bana zararı dokunan ve pişman olduğum hataları tekrar etmem
Tekrarlamam.
Herkesin hata olarak gördüğü bazı şeyleri ben hata olarak görmediğim için tekrarlarım.
Bir hatayı 2 veya 3 yapmam çok zor
Bu konuda oldukça hassas olduğum için
dikkat etmeye çalışıyorum
Tekrarlamamak için çaba sarfediyorum ama bir kaç hatayı yapmak istemediğim hâlde yapmaya devam ediyorum. İnşaAllah tamamen bitireceğim, bırakacağım bu hatayı.
Bir hatanın hata olduğunu anlamak için en az 8 10 kez yaparım ki emin olayım gerçekten tamam bu hataymış diyeyim
Hata yapmak insana mahsus bir şeydir. İyiyi ve doğruyu anlamak için hatalara düşeriz. Gayem hatalarımı tekrarlamamaktır.
evet ama tekrarla mamak için çaba gösteririm elbetde
Evet. Bayılırım sonucunu bildiğim hataları tekrar yapmaya 😄
Tekrarlamamaya özen gösterir, kesinlikle ders alırım.
tabi ki ben yapmısım . zevk almısım yıne yaparım.
https://www.youtube.com/embed/LoWc4UOTaAEDers çıkaramıyorum genelde hatamı tekrarlarım ki gerçekten hata olup olmadığını anlamak için
Bana iyi geliyorsa hata bile olsa farketmez
Bazen oluyor ister istemez
İstemsizce tekrarladığım çok oluyor
Fazla tekrar ediyorum
tekrarlanmis sadece bir hatam var
Bazen denk geliyor..
Sayamadığım kadar çok yaptım
Gayret gösteririm kendimi düzeltirim
Tabii seve seve adım saplatılıya bile çıkmış
Dikkat ederim tekrara düşmemek için
Tekrarlamamaya çalışırım.
Deniyorum. Tekrar etmemeye..