Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Evet yaptım. Biliyordum hata olduğunu ama gönüllü bir şekilde yaptım. Ama bazı hataları tekrardan yapmıyorum. Mesala birine inanmak ve güvenmek gibi. Artık herkese karşı bir "acabam" var. Çünkü herkes herşeyi yapıyor. Bunu yaşayarak öğrendim maalesef.
Günaydın tatlım ♥️ öyle yani bazı şeylere ve kişilere karşı zaafımız olabiliyor “yapmam” dediğin şeyleri yapabiliyorsun. “Affetmem” diyorsun misal ama affediyorsun. 💁♀️
Ben düzenli olarak hata yaparım shsh şaka bir yana pek yapmam. Tabi mükemmel biri de değilim. şu an hayatımda hata diyebileceğim bir şey yok. Her şey güzel. Daha da güzel olacak.
Tabi ki bilerek isteyerek yapmam ama insanlık hali bazen bu tür konularda tekrara düşebiliyoruz. Elimden geldiği kadar hatalarımdan ders alan bir insanım.
Bu yaşıma kadar aldığım tüm kararları bin düşünüp bir yaptığım için büyük hatalarım pek olmadı. Yaptıysam da bir daha aynı hatayı asla yapmam. Ha hayatın eğlenceli kısmını kaçırıyormuyum evet ✌️
Teyzenin biri diyordu bende ayni moddayim 😄 ; "Hayata bir kere geliyoruz diye diye yapmadığımız hata kalmadı ama yaptığım hataların hepsi de kaliteli hataydı. Pişman değilim. Yaptıklarımın hepsinden ders aldım. Daha iyi hatalar yaptım."
Hatalarımdan ders çıkarırım ve bir daha yapmam. İnsanlar yaptığım bazı şeylerin hata olduğunu düşünebilir. Fakat yaptığımı görebilirler, ne için yaptığımı değil.
cok düşünen biriyim ve bi hata yaptığımda sürekli düşünürüm; sebebini, sonucunu, yararını ve zararını. o yüzden genelde aynı hataya doğru gittiğimi fark eder ve tekrarlamamaya çalışırım ama tekrarlandigi da olur tabii.
Ben de çok yapıyorum ama insaniz. Duygularimiz dusuncelerimiz mantigimiz, isteklerimiz... hepsi bir anda konusunca hangisini sececegini bilemiyorsun.. yanlış yapmak insanın doğasında var.