Her ortamda dışlanıyorum bunun nedeni nedir sizce?

Küçüklüğümden beri zorbalığa uğruyorum ortaokulda başladı ilk zorbalğım ortaokula başladığımdan beri hep dışlanıyorum yaşım şu an 20 tek bi arkadaşım yok ilkokulda yakın arkadaşım vardı ortaokulda vardı lisede hiç yakın arkadaşım olmadı başka merkez bi yerde okudum arkadaşım olsa bile yüzeysel şu an ünideyim stajdayım ve orada da dışlanıyorum bugün geç kaldım 112 de staj yapıyorum bilerek 1 saat geç kaldım aslında çünkü istasyonda 1 kişi personel gözüküyor 1 kişiylede vakaya çıkılmıyor ya personel geliyor ya da biz gidiyor o da 9 10 gibi oluyor en erken bunun için azar yedim ben vaka görmeye geliyorum oturmaya değil niye 1 2 saat boş boş orada oturayım oranın personeli olsam tamamda stajyerim sonuçta bizim istasyona personeller geldi 10 gibi stajyerde vardı hasta nakili vardı beni almadı gitti yeni gelen stajyeri aldı normalde 2 stajyer çıkılıyor bi 3 saat daha boş boş oturcam birde bana sen otur kahve iç burada diyor hayatımda gördüğüm en verimsiz staj boşuna vakit kaybı bu olayda kim haksız sizce

Her ortamda dışlanıyorum bunun nedeni nedir sizce?