Hayatımda hep dışlanan oldum neden sizce?

Lisede bir kız arkadaşım vardı. Küstüm ona. Darıldım. Annesi aradı. Barışın dedi. Ben çok saftım be. Öyle böyle saftım nerden bulurdu ki kızı benim gibi saf salak iyi bir arkadaşı dimi? Hatası ne kızımın diye sordu. Belkide tek beni kabul eden arkadaşımdı. Ben çok tuhaf biriydim kimse beni sevemiyordu. Başka arkadaşlarım da vardı ama sevemiyorlardı hep dışlanan alttan laf sokulandım. En yakın arkadaşım bile kıskanırdı bazen beni. Laf sokardı.
Erkekler beni Kezban olarak gördü. Ben sosyal biri değildim bilmiyordum insanlara nasıl davranılır. Ama iyi biriydim. Fedakardım. Elim açıktı. Ağzım laf yapmazdı
Sonra bir sevgilim oldu lise bitince. Çocukla buluştum hemen oflamaya puflamaya susmaya başladı. Beni istemiyor gibi davrandı. Ona aşık oldum bana hakaretler etti başkasına aşığım düş yakamdan dedi neden böyle oldu hayatımda hep
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimin bana öyle yapışına çok üzüldüm.
Ağladım hiç umrunda olmadı. Sarılmak istedim uzak tuttu. İstemedi beni Ümit verdi istemedi. Aşağıladı. Arkadaşlarım da hep böyle oldu benim işi bitince güle güle dediler bana. İşi düşünce selam verdiler. Hala o sevgilimi istiyorum ben..
Hayatımda hep dışlanan oldum neden sizce?