Kolay kolay tutamayacağım sözler vermem. Eğer bir söz görüyorsan da elimden geldiği kadar yerine getirmeye çalışırım sözümü tutamazsam insanlar bana olan güvenini kaybedebilir.
Evet tutarım, bu akşam bi arkadaşımın düğünü var, sorunlu bi eski sevgilim gelecek diye gelmek istemedim ama söz verdirdi, o yüzden gidicem birazdan çıkıp
Verdiğim sözleri tutuyorum. En son aileme bir söz verdim ve tutuyorum.
Birilerinin beni haksız yere kısıtlamasına sinir oluyorum. Ben özelde yazismayan biriyim ki herkes gorsun ne olduğumu diye.. Profilim zaten açık, kimsenin erkeğinde de gözüm yok yani Türk halkının ahlak yapısını bozucak bi ben kalmadım kadınların kıskançlığından ginah geldik artık
Cevap
38Cevap
Tutamayacağım sözü vermem, verdiğim sözü tutarım. En son oğluma verdiğim bir sözü tuttum.
Evet verdiğim sözü tutarım
Bizim ortamlarda, Türkçesi psikopat ortamlarimizda söz verilmez. Derler ya soz vermek, popiş vermeye benzemez aynen öyle. Bizde ki söz agzindan cikan her laf sözdür. Ahh yalan cikti, yapmadin. O kisiyle kimse konusmaz hatta döverler. Bizde söz agzindan cikan laftır.
Mümkün olduğunca tutarım, seninde eline sağlık. Düğün pastamı da yaparsın 😂
Sihirli parmaklar, sihirli dokunuşlar, harikasın🌹 verdiğim söz benim için kanun gibidir. Mutlaka tutarım
Tutmadığım değil, tutamadığım olmuştur mutlaka..
Genelde yapımda yoktur havaya kuru sıkı atmak..
Söz veriyorsam mutlaka tutarım.
En son iş yerinde , çalıştığı kadın iş arkadaşlarına salça olan bir arkadaşa ‘ seni önce dövüp sonra işten cıkaracam , iş bak kendıne şimdiden ‘ dedım ve sözümü tuttum
Tutmaya çalışırım insanlık hali bazen istemeden de olsa söz verip yerine getiremediğimiz oluyor ama muhakkak ki çok çabalıyorum son ana kadar söz verdiysem yerine gelmesi için mücadele ederim
Yuh enfes görünüyo
söz verince onu yerine getirene kadar dötüme dikenler batar benim
Olur ya elimde olmayan sebeplerden dolayı da olsa yapamazsam dediğim şeyi hem üzülürüm hem de "sözünü tutmsdın" denir. O yüzden söz vermem
coffein ile güzel gider bu tatlı pp güzelmiş bwouedvfewv
dil çıkaran emoji ve şerefsiz gülüşü atan emoji , mağlum pc den emoji olmuyo
Bizim azımızdan çıkan her kelime senettir insanlara tuhaf geliyor uygulayınca... 🥂
Kendime verdiğim sözlerde aksama olur ama başkalarına verdiğim sözleri tutarım.
Söz namus hepsini tutarın tutamayacagim sözü vermem
Verdiği sözünde duran erkeğe adam kadina hanımefendi denir 😉
ne gerek var söz verip strese girmeye en güzeli söz vermemek
Arkadaşa yemek sözü vermiştim. yaptim beraber yedik.
Elimden geldigince tutamayacagim söz vvermem en son kardeşime araba aldim
Öl söz verme, öl sözünden dönme.
Düsturum budur.
Sözlerimi tutarım.
Karşımda bunu hak etmeyen birisi varsa işime gelen neyse onu uygularım.
önceden söz verirdim tutmazdım artık elimden geldiğince söz vermemeye çalışıyorum napim
Arkadaşlar a bahçe de rakı mangal sözü vermiştim gerçekleştirdin
Verdiğim her sözü tutarım tutamıyorsam eğer kesin bir aksilik vardır ama telafi ederim.
Ya söz vermem ya da verdiğim sözü tutarım 😎 böylesi daha iyi
Verdiğim sözü tutarım
Tırnaklarla uyumlu olmuş
Şef oomalısın sen
Güzel görünüyor eline sağlık.
Ellerine sağlık, muhteşemsin🧿
Ağızımdan bir söz çıktıysa bir elim kanda dahi olsa o sözümü yerine getiririm.
Nedir vereceğim o söz..
Bekliyorum👍🏻
Söz vermemeye çabalıyorum.
Tutarım çok önemlidir benim için
Ellerine sağlık. Güzel olmuş bence 😊👍
Kesinlikle tutarım. Tutamayacağım sözü de vermem…
İşime gelmiyorsa tutmam
Söz vermeyi severim ama tutmayı sevmem 🙄
Görüntü süper
pek söz vermem kolay kolay
Canım çekti
kişiye göre
Tutarım
Tutarim
Evet
Tutarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?