Çocukluk travmalarım yüzünden sevgilime açılamıyorum o da bunu şahsi zannediyor ne yapabilirim sizce?

Kız arkadaşım hep bana karşı açık ol diyor bir derdin varsa anlat, seni üzen bir şey olunca anlat planlarını bana anlat diyor da ben çocukluktan bu yana kimseye ne bir şey anlatabilmişim ne de planlarım hakkında bir fikir istemişimdir babam yüzünden çünkü ben daha el kadar çocukken hep gelirdi bir şeyle uğraştığımı görünce bir işe yaramazsın derdi sonra bir fikir belirtince kucumserdi heo fikirlerimi. 16 yaşımda onun yanında çalışmaya başladım heo iş arkadaşlarının yanında küfür ederdi kucumserdi beni. 18 yaşıma kadar bu böyle devam etti tabii dayak da attığı oluyordu da o önemli değil neyse 18imden sonra artık ona karşı çıkmaya başladım kaç kere evden attı dışarda yattım farklı işlerde çalıştım bir yandan da okudum ama hâla küçümseyip gurur kırıcı laflar etmeye devam ediyordu bu da benim insanlardan hep bir şeylerimi saklamama neden oldu sanki birine planımı söylersem küçümser diye kimseye bir şey söylemiyorum mesela asla üzüntülerimi söyleyemiyorum bir sorunum olunca yardım isteyemiyorum kız arkadaşım bunları bilmiyor ve ona açılmamı istiyor ama yapamıyorum

Çocukluk travmalarım yüzünden sevgilime açılamıyorum o da bunu şahsi zannediyor ne yapabilirim sizce?