Mental çöküşteyim. Annem değer vermiyor moralimi bozup duruyor 7 yıllık erkek arkadaşım beni terk etti nefes alamıyorum yardım?

Çok kötüyüm ve çaresizim kimsem yok annem hiç bir şeye izin vermiyor arkadaşımın düğünü var ona bile göndermiyor 22 yaşındayım eve kapalı kaldım terk edildim takıntılı kaldım eski sevgilime neredeyse hiç arkadaşım yok çok zor durumdayım kendimi kaybetmek üzereyim hiç bir problemi aşamıyorum terapi almam gerekiyor ekonomi el vermiyor kendimi iyileştiremiyorum sürekli mutsuz moralsiz depresyondayım. Mesela dün Bi cam şişeyi buzluga koydum hemen soguması için 10 dk çıkaracaktım unuttum kırılmış annem sen beyinsizsin hainsin gibi hakaretler etti artık hiç bir şeyi kaldıramıyorum erkek arkadaşım vardı hayatımda sadece oda beni obje olarak görmeye başladı 3 yıldır onunla da görüşemiyorduk diplerdeyim kendime bişi yapacağım en sonunda ama Allah tan korkuyorum beni anlayacak biri var mı

Mental çöküşteyim. Annem değer vermiyor moralimi bozup duruyor 7 yıllık erkek arkadaşım beni terk etti nefes alamıyorum yardım?