Aile önemlidir. Ve ailesi yüzünden seni terk etti ise gelmez. İlişkilerde erkekler iki tarafı ayrı ayrı göremiyorlar maalesef. Kadın ayrı taraftadır. Aile ayrı taraftadır. Bu böyle olmalıdır. Çünkü her iki tarafından erkeğe verdiği şeyler çok farklıdır. Bir ailenin verdiğini bir eş veremez. Bir eşin verdiğini bir aile veremez. Eğer bunu zaten bireyler çözerse sıkıntılarda ortadan kalkar :)
Senden sıkıldım vs demez zaten anca bu senin iyiliğin için sen çok iyi bir insansın bilmem ne derler. İnanmayın bu insanlara. He seversin aklından cıkmaz anlarım ama her şeyden önce şu gerçegi kabul edin: Hiçbir seyi sizin için yapmiyorlar! Ve buyuk ihtimalle sizi sevmiyorlar. Bu acı gerçegi kabul ederseniz kabuğunuz kalinlasır caniniz daha az yanar.
Ah canım benim :) ben ne zaman bu gerçeği kabul ettimse o zaman iyileştim. Yani sana sunduğum şey denenmiş işe yaramış bir yöntem çünkü gerçek! Belki bir yalanla yarım yamalak zavallı bir umutla yaşarsın ama uzun süre değil emin ol, önünde sonunda öldürse bile gerçekle yüzleşeceksin. Hem seni sevmiş olsa zor anında yanında olurdu bırakıp gitmek yerine. Kendine değer ver çünkü senden kıymetlisi yok ;)
nasıl bir aile sorunuymuşta o, seni düşündüğünden yapıyorum demiş.. hem sadece sevgilisiniz onu ne ilgilendiriyormuş sizin aile sorunlarınız da bu kadar kafasına takıyormuş anlamadım gitti.. bence bahane uretmiş bahane
unutmaya bak. bu gibi sebeplerle bırakıyorsa zaten değmez. bugün aile sorunların yüzünden birakmasaydı ilerde illaki bir yerde patlak vericekti emin ol. sıkma canını
Belki kendine gore onemli bir nedeni vardir bilemiyorum ama senin anlattigina gore seni yeterince sevmiyormus demek ki.. bunu gormus oldun iste bundan sonra yoluna onsuz devam etmen lazim. Insallah mutlu olursun.
En İyi Cevaplar