Kim olduğumu bilmiyorum?

22 yaşındayım 2 yıllık bir üniden mezun oldum ama hala kim olduğumu bilmiyorum nelerden hoşlanırım nelerden hoşlanmam bilmiyorum hala ne meslek yapmak istediğimi bilmiyorum. (paramedikten mezunum o kadar sertifikalar aldım b2 seviye ingilizcem var başvuru yaptım hiçbir yer almadı, işe girenlerde konuştum herkes tanıdıkla girmiş (okuldan henüz mezun olmayan bile işe girmiş )) bir ara yazılıma merak salmıştım teknoloji robotlar vs çok ilgimi çekmişti okul sınavları yüzünden onu da bıraktım. aklıma bir sürü projeler geliyordu defterim var hatta hepsini oraya yazıyorumdum ama şu an bırak aklıma fikir gelmesi yerimden bile kalkamıyorum. Yanı konu sadece o da değil biriyle flört anlamında konuşsam bile 1 hafta konuşup devamını getiremiyorum kimseyle konuşmakta istemiyorum, dışarı çıkmak istemiyorum ama çıkınca çok mutlu oluyorum oh be dünya varmış diyorum. dışarı çıkacak arkadaşımda yok 1 tane var o da muşmula surat sürekli yalan söyleyen herşeyi küçümseyen herşeyden şikayetçi şükürsüz bir insan o yazdıkça konuşuyorum onun dışında 1 tane var o da internetten arkadaşım reel bile değil çoğu zaman mesajlara cevap bile vermez. yeni biriyle tanışsam kendimi bile tanıtamam. depresyonda değilim ölmeyi eskiden düşünürdüm şu an öyle bir şey yok uzun zamandır tek yaptığım yatıp ınsta reelsleri ve tiktok izlemek eskiden böyle yaşayanlara çok şasırırdım nasıl yapıyorsunuz diye şu an çok iyi anlıyorum. eskiden sürekli spor yapıp yeni şeyler katmaya çalışırdım kendime şu an her şey boş. ne hoşlandığım bir şey var ne bir hayalim ne çalışma hevesim. biriyle tanışırken kendimi nasıl tanıtacağım bilmiyorum bile

Kim olduğumu bilmiyorum?