Kim olduğumu bilmiyorum?

Kim olduğumu bilmiyorum insanlara sürekli çok büyük yalanlar söylüyorum ve bu yalanlar yıllardır doğru olarak biliniyor bu yalanları yaklaşık 400 kişi duymuştur küçük yalanlar değil biraz daha duyulsa sonuçları çok kötü olabilecek yalanlar geçmişimle alakalı hiçbir fikrim yok beynim sadece söylediğim yalanların anılarıyla dolmuş bir örnek vereyim mesela beni dün polisler aldı bunun beynimde görüntülü olarak anısı var ama gerçek değil ve bunu yüzlerce kişi biliyor insanların her adımını tahmin edebilip ona göre yalan söyleyebiliyorum insanlardan 3 adım ileride gidiyorum kafamda sürekli senaryolar kuruyorum anı yaşayamıyorum çocukluğumu hatırlamıyorum duygularım tamamen yok oldu ve artık bu durumun içinden çıkamayacağım ı biliyorum tek çıkıl yoku şehri terk etmek ama ya taşınacağım şehirede gelirse geçmişim o zaman ne yapacağım ben kendimi bulmak istiyorum beynimde sahte anılar değil gerçek anılar biriktirmek istiyorum ve daha 18 im önümde daha çok yol var farkındayım bu yaşta nasıl böyle bir duruma düştüm onuda bilmiyorum bu durumu kimseye anlatamıyorumda

Kim olduğumu bilmiyorum?