18 yaşıma geldim hâlâ kim olduğum hakkında bir fikrim yok. Ailem ne derse onu yaparım ve genelde bir şey demezler. Dershaneden eve evden dershaneye gidip geliyorum dershanede farklılık olsun diye sigara içmeye devam ediyorum çünkü bilmiyorum bir şey yapmış oluyorum. Ben ne severim bilmiyorum ve kimse de bilmiyor ipek ne sever ipek nelerden hoslanir bilen yok. 18 yaşıma geldim diyorum o kadar yalnız büyümüşüm ki ben bile kendimin yanında durmamışım yalnız bırakmışım kendimi. Bu durumu fark ettikçe rahatsız olmaya başladım ben neyim ne istiyorum ve neden yaşadığımu hissedemiyorum? neden sürekli bir bekleyiş içindeyim? nedenini geçtim böyle olmak istemiyorum. yardımcı olabilecel varsa lütfen olsun küçük tavsiyeler bile bende etki yaratabilir
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Soru soran keşfetmek isteyen kendini arayan birisin.. 18 yaşında bir genç için bu soruları sormak hayata bir adım önde başladığını gösterir.
https://www.youtube.com/watch?v=KewEtwMjXyo&t=335sbu bir başlangıç olabilir sana..
https://www.youtube.com/watch?v=CVMxymOY8Io
bu da yardımcı olacaktır.
teşekkür ederim
videolar hakkında bir iki bir şey söyleyebiliyorsan benim için teşekkürdür.. yoksa boşa yorum yapmış olurum sana..
simdi izleyemem uyuyacagim. izledikten sonra yorum yapmayi dusunuyprdum zaten. cok tesekkur ederim kafama yatttilar izlicem
Hepimiz öyleydik ailenden koptuktan sonra asıl kendini bulacaksın.
Bende 20 yaşındayım bende bilmiyorum
gel sarilalim 🥺
Sarılalım🥲🥹🤧🫶🏻
beni de aranıza alın :D :P
@berkatak çüş ya çüş
@berkatak sarilalim abim 😔
Bende ayni durumdayim istersen konusalim 26 yasindayim o bosluk hissinden kurtulamadim
Kim olduğunu keşfedelim
fikrim yok
Fikir ediniriz
nasil
Konuşarak
tamam
Yaz o zaman
yazamiyorum
Takip et yazarım
Cunku tembelsin
:)))
hayır yapacak bir şeyim yok anladın mı? dersime çalışıyorum evet ama peki ya sonra? yemek yedim okey ya sonra? sekiz yıldır aynı şehirde yaşıyorum ama bir kez olsun tarihi yerleri gezmek istemedim. Ama istemedim değil de isteyememiş gibi hissediyorum sanki üzerimde bir baskı değil de bir tehdit vardı eğer bir iey iatersem tehlikede olurmuşum gibi. Asla twmbellik değil yani
Cunku tembelsin :)
Insanlar 24 saati yetişemiyor
Yattigi yerden hayal kurup olacak diye beklemek sonra da olmadı iste demek :))))) ondan sonra olaylara felsefi bir hava katip yeniden yata yata hayaller de yasamak ohhhmisss
abi ne yatması derskolik oldum hedefim var evet ama kişisel hayatım sıfır anlıyor musun ne tembelliği
Insallah ders calisiyorsundur iste o senin tüm hayatını istediğin formata sokar ama inanmadım buna umarim sen haklisindir
abisi siteye girdim soeumu sordum ve cogu kisinin boyle hissettigini gordum. birazdan da cikicam. inanmamanin sebebi de saate yarin cumartesi ve canim gec uyanmak istiyor
Yooo benim k8 tamamen anlatma tarzından
Mesele gec uyanma
Git sabah 8 de fırına ekmek al gevrek al
Gel eve cay suyunu koy
Domateslerin kabuklarını soy
Bir sofra kur
Hadi :) 1 kere yaptın mi
ne saniyosun? yedigim onumde yemedigim arkamda ben de kicimi kaldirip tek bir sey yapmadan sikayet falan ediyorum? bu mu?
Bu yediğin onun kic buyutme sanma değil bak hemen bir savunman var ve buda tamamen masal
Mahallenizin carsinizin sokağına cik o telefon ve kulaklığını alma insanları izle yürü bi çevreyi gor bak insanlar ne temaslar telaslar içinde
insanlar telefon icinde dlxjspzlsözn
18 yaşında bunu farkettiğin için şanslısın
Ben daha geç farkettim
18 yaşımda fark edip bir şey yapamamak da çok acı
Kendine vakit ayırmaya başla ozaman
kendimi tanımıyorum bile
Kafanı meşgul eden şeyleri bir kenara bırak ilgi duyduğun seylerdende uzak dur mesela telefon televizyon vesaire sadece kendini dinle
ne yapayım kafayı mı yiyeyim düşünüp ne yapıcam ne düşünücem
Kendini taniyacaksin kendini tanimana musade etmiyorsunki