Bütün konuşulanları sorgulamaya başlar mısın?
Bir yalan insanın aklında acabaların dönmesine neden oluyor..

Bütün konuşulanları sorgulamaya başlar mısın?
Bir yalan insanın aklında acabaların dönmesine neden oluyor..

O dakika her şey bitiyor aslında. Geçmişte söylediği her şey yalan, gelecekte ise dürüstlüğüne inanamayacağım bir kişi haline geliyor. Sıfır güven maalesef.
Bazen sessizce izliyorum.. Oyunun devamını görmek istiyorum.. Sonrasında yapacaklarımsa tam bir muamma.. Ya karşımdaki için değmez diyip yoluma bakarım ya da onun anladığı dilden konuşur rezil ederim.. Keyifli günler..
Teşekkürler canım :D 💕
üzücü oluyor elbette yine de yalanın dozu önemli hangi dozda yalan söylüyor
ufak tefekler idare edilebilir ama yalan büyükse bunu anladığımda koca bir hayal kırıklığı mevcut oluyor bünyede
Bazen bilsem de devam ettiririm ne kadar ileri gidebileceğini görmek için
Cevap
37Cevap
Kim bilir bana daha niceleri söylendi de ben uyanamadım diye düşünmeye başlıyorum ben hemen. Güven yerle bir oluyor artık istesem de inanamıyorum o insana kolay kolay
Üzülüyorum. Bir daha o insana güvenmek için kılım kıpırdamaz
Kötü düşünceler geçiyor
Tabi insan bütün sozleri bir bir aklina getiriyor. En son sevgiyi sorguluyor o da sahtemiydi diye ki sevgi sahte olmasa sozler niye sahte olsun ki.. sonra onu o yalan bosluguna birakiyorsun ve o defteri kapatiyorsun. Ama en kötüsü de insan cok kötü hissediyor be.. (aldatilmis gibi hissediyor, degersiz, önemsiz, kaybedilmekten korkulmayan, her şey ve o insan sahte, yaşananlar bos ve anlamsiz, kirgin, güvensiz, gelecege dair umutlari tek hamleyle silinmiş, boşlukta, aslinda hic sevilmemis, tek başına)
Bu konuda gerçekten çok netim. Hayatımda bana yalan söyleyen hiçbir insanı barındırmam. Arkadaşım, kankam, sevgilim ya da flörtüm fark etmeksizin.
Bir yalana maruz kalınca vücut farklı bir reaksiyon gösteriyor. Kusma isteği gibi ama tam olarak öyle değil. Kısacası yalan beni olumsuz olarak etkiliyor. Çünkü ne kadar katı olsam da anlayışlı bir insanım ve karşımdaki kişinin yalana ihtiyaç duymasını istemem. Hayatımdan çıkarmakla sonuçlandırırım.
Pek iyi şeyler geçtiğini söyleyemem
Ama bu o insanı nasıl tanıdığıma göre değişir
Çünkü her yalan kötü niyetle söylenmez
Bir söz var çok sever ve inanırım; "Bir yalana denk gelmesin insan. Sonra binlerce doğruyu sorgulamak zorunda kalıyor."
Birinin yalanını yakaladığımda ilk düşündüğüm şey "neden yalana başvurmak zorunda hissetti kendini" Eğer bunun için bir sebep göremiyorsam ve yakınımda kendisine sorarım. İkna edici bir cevap alamazsam gözümden düşer
Evet başlarım, her cümle her olay, her yaşantı tek tek geri sarar zihnimde. Birbiriyle ilişkili her şey belki de en yalın haliyle gerçekliğe oturur. Ve sonrası... Koca bir şaşkınlık hali.
Ben direkt söylüyorum ama kabaca küfürlü biçimde. Yalancıyı ……. ömür boyu ayakta kalırsın diye.
Bir süre de psikolojik baskı yapıyorum ‘ 2 yalan at dinleyelim ‘ diye
Ben birinin yalanını yakalarsam ona sessiz bir şekilde hiç bir şey belli etmeden yaşantıma devam ederim sessiz sessiz avımı kapmaya hazırlanırım ve işte o doğru an geldiğinde her şeyi çat çat yüzüne vururum ve bunu yapmak bana zevk verir karşimdakinin eğer azıcık utanma duygusu varsa onada utanç verir..🙄😉
Güven kırıcı birdem çok kez yakaladığınızda o insana asla sempatiniz kalmıyor güvene dair tek bir kırıntı zerresi bile kalmıyor.
Midem bulanıyor. Değer verdiğim biriyse hele. Üzülüyorum beni çok etkiliyor. Bu hayatta da nedense hep karşıma çıkıyor.
Erkekse genelde sorgulamıyorum geneli zaten düşük karakterde olduğu için beklenir hareketler diye şaşırmıyorum da.
Hayatimda ki en büyük kötülük bende. Mentalistim. Hic kimse bana yalan soyleyemiyor. İnan her gün insanlara sadece gülüyorum, yalan olduguna cok eminim. Sadece, bir kac tane cakali bozdum o. Yoksa onlar konusa dursun banane
Gözümden düşmüş oluyor. Eskisi gibi ısınamıyorum. Kimileri de var ki yalan makinesi gibi çalışıyor. Öylesine tahammül etmek mümkün değil..
1 yalan yakaladigim zaman kaç yıllık geçmişim varsa hepsinin yalan olduğunu düşünürüm ve bir daha bir paket kibriti bile guvenmem
tüm konuşulanları geçirilen tüm vakti ve en önemlisi onun yüzünde ki ifadeyi sorgularım SEN nesin derim kendi kendime ve soğurum
Yalanı büyüklük v küçüklüğüne göre ayırırim. Yani Pembe yalanlar olmalı mesela ama adice yalan soylenmemeli direk çıkarırım hayatım dan
gülüyorum. hele bir süre sonra kendi kendine o yalanalrı ortaya çıkartıyorlar
Yanilmadim hissim doğruymuş diyorum uzaklaşıyorum sessizce.
Alıştık artık sorgulamayız ama napsada inanmayız artık sadece her dediğine yalandır bence diyoruz
1 yalan 99 doğruyu siliyor, ama 1 doğru 1 yalanı silemiyor. Ne ilginç bir dünya.
Soğurum biraz, neden yalana gittiğini merak ederim.
Eskiden yalanın üstüne giderdim.. ama artık öyle bi huyum yok sakin kalırım.
Niye yalan söylüyor ki diye anlamlandıramam. Hayır yani kazancı ne?
Yalana bağlı diğerlerine de verdiği tepkiden sorgulayabilirim.
Evet tüm anlattıkları geçiyor aklımdan, ne anlatsa şüphe ile bakıyorum.
Bir yalanını gördüğüm insanın kırk doğrusunu sorgularım.
Bir kere güven sarsıldı mı bir daha eskisi gibi olmuyor hiçbir şey.
Aha bana yalan söylemiş * şimdi s... belanı dedim 😂😂😂
Seni gidi hilebaz seni gidi hokkabaz senii diyorum sjsj
gözlerının içine bakarak 'hayır ne gerek var yalan söylemeye, yapmışsan yapmışsındır, söylemişsen söylemişsindir, varsa vardır' diyorum içimden !!!
Hayatımdan cikarabilecegim bi konumda değil ama her dediğini sorguluyorum bana asla güven vermiyor ve bende artık ona karşı dürüst degilim
Düşünce değil de küfür geçiyor
Yüzüne söylerim.
Hiç birseyi doğru değilmiş kanatına varirim deveye sormuşlar senin boynun niye eğri nerem doğru ki demis
Direkt güvenim sarsılıyor, her söylediğini sorgulamaya başlıyorum. Bana yalan söylediği için beni aptal yerine koyduğunu düşünüyorum.
Bir yalan bütün doğruları sorgulama sebebi. Karşıdaki insanın kişiliğindeki büyük eksikliğe acırım sadece.
Vallahi ben utanıyorum utandırmama ya çalışıyorum ☺️
Ne kadar ilerletecek merak eder ve bir süre devam ederim
Sadece beklerim gerçeği çarpıtmadan söyleyecek mi diye bana daha önce de yalan söylediğini düşünürüm
Herseyi sorgulardim tabi soyledigi yalana bagli
Susar kişiye gönlümde mesafe belirlerim
Kalbim uzaklaşıyor o kişiden..
midem bulanıyor o kişiden
İinci yalan ne zamana
İyi düşünce geçmiyor
Bütün hevesim bitiyor
Kafamda türlü türlü senaryolar kuruyorum
Ortaya böyle saçsam mı diyorum
sinek küçük ama mide bulandırır
Güven , ortamı terk eder bende artık
Direkt şerefsiz derim