"ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi." Dedirtecek bir an, bir duygu yaşadınız mı? Bu duyguyu nasıl ifade edersiniz, nedeni neydi?

"ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi." Dedirtecek bir an, bir duygu yaşadınız mı? Bu duyguyu nasıl ifade edersiniz, nedeni neydi?
İhanete uğradığım bir zamandı. Beklemediğim kişiler tarafından hiç olmayacak sandığım bir şeydi. Artık nasıl ayakta kalınır diye düşündüğüm zamanlar kısa sürdü. Zaman herseyin ilacı.
İki saat mermi yağmuru altında yaşamak ölümden beter... Hep dua ettim catisirken vurulursan sakat kalacak yerimden vurulmayayim diye.
Anjiyoda danarim yırtıldı iki saat içinde ölür dendi iki saat goy goy yaptım yoğun bakımda... İki saat sonra doktor gelip elime sarildi ölmek gibi bir şeydi.
99 depreminde binanın yıkılmasını beklerken öleceğim diye düşündüm, gelen sesler çatırtılar o kadar fazlaydık. Zaten duvarlar yıkılmıştı ama bina yıkılmadı ölmedim. Birde çocuklarıma bir şey olduğu zaman öyle bir duygu içimden kayıyor sonra bir bakıyorum bir şey olmamış 👏🏻😊
Çok sevdiğimi bir dörtlük. Universitede sevdiğim biri vardı ondan ayrılırsam ölüm gibi gelirsin, hicbirsey olmadı, Yıllar sonra gördüm ve nasıl buna aşık olmuştum dedim yinede görünce çok eski birine rastlamıştım gibi sevindim. Anilar değerli
🙂🙂🙂
Teşekkürler 🌺🌺🌺
Cevap
7Cevap
Sanırım hayal kırıklığı yaşamak oldu
Almanya'da otobanda kaza yaptim.. Arabdan indim direksiyonun alt tarafindaki demir'in bir parcasi karnima girmisti. Otobanta öyle ayakta dikilip sonra yere yigildim.
Los Angelesta bir barda cikan kavganin ortasinda kaldim. Mekan'in sahibi ve calisanlari ile musteriler'e bende saldirmistim.. bicak siyirmisti.
ölümden korkmuyorum.
Çocukken kanalda suya kapıldım bir süre sürüklendim kenardaki çimenlere tutunup çıkmaya çalıştım ama otlar elimde kaldı abim saçımdan tutup beni zorla yukarıya çekmişti.
İzmir depremi olduğunda olecegimizi düşündüm. Biraz daha devam etse idi ölmüştük o an hep aklıma geliyor.
Evet, yaşadım. Uc yıl önce hayatımda deprem oldu, altında kaldım. Dunyam yıkıldı ama ağlayamadım. Ölüm gibi bir şeydi, ama ölmedim
Evet yaşadım.. Hayallerim bir bir başıma yıkıldı. Ölüm gibiydi ama ölmedim
İnşallah 🙏🏻
İnsanoğlu bir acı ile karşılaşınca öleceğini zanneder ama ölmek kolay şey değil. O yüzdendir; "bugün ateş yarın kül" dedikleri...
Evet, yaşadım.
Evet yaşadım birkaç büyük acı.
Ewwtt... ama detay veremiycem (
Evet maalesef o duyguyu biliyorum
bankada sıranın önüne geçmek için bi osurdum herkes dışarıya kaçıştı 5 dk da hallettim işimi ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi vay be
Evett
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?