Ama asla ispatlayamadığınız.. Aslında tavırlarından belli olan ama sözlere yansımayan şeyler.. Dilin başka davranışların başka aktığı..
İnsanların duygularını keşke ispatlayabilsek.. Çıkar bakalım dilinin altındaki baklayı desek, ve görebilsek onu..

Ama asla ispatlayamadığınız.. Aslında tavırlarından belli olan ama sözlere yansımayan şeyler.. Dilin başka davranışların başka aktığı..
İnsanların duygularını keşke ispatlayabilsek.. Çıkar bakalım dilinin altındaki baklayı desek, ve görebilsek onu..

Eğer yaptıklarınla söylediklerin uyuşuyorsa ıspatlayacak bir şey olmaz ki.. biri bir şey ıspatlayacak ise o da tutarsız davranışı olan kişilerdir. Benim yok
İspat aramıyorum artık. Aklıma gelen başıma geliyor, şüphelendiğim doğru çıkıyor.
İspata gerek yok, her şey bir gün; gün yüzüne çıkıyor, er ya da geç...
Direniyorlar ama pislik o kadar fazla ki.. Taşıyor paçalardan..
Kim nereye kadar direnebilir ki; atalarımız boşuna dememiş, yalancının mumu yatsıya kadar yanar
Teşekkürler 🙂
Rica ederim.. 👋
Cevap
11Cevap
Aslında her şey. Kişilik, karakter, düşüncesi, niyeti, planları, ne olduğu, kim olduğu, ne yaptığı, ne yapacağı. İnsanlar üzerinde ki her şey.
Şu an için yok valla. Olmasını da istemem sinir bozucu çünkü
Kimseye bir şey ıspatlamaya çalışmam, olduğum gibi davranırım. inanan güvenen güvenir, inanmayan da kendi bilir.
Kimseye ispatlamak istediğim bir şey yok
Doğru olan şey her neyse onu ispatlamaya çalışırım. Onun haricinde başka şeyler için ispatlama uğraşına girmem.
Bazen korktugum sey basima gelmesin diye ugrasmiyorum gercekler acıtabilir mantigiyla safa yatmak iyi oluyor.
Sen nasıl yatarsan yat.. Saf görünemezsin.. 😅
Kuru iftira 🙄
Sana kanat alacam.. 😂
Kendi kendime içimdeki potansiyeli ispatlamaya ihtiyacım var ama o enerjiyi yakalayamadım nedense
Aslında soru başkaları üzerineydi.. Onlardakini ispattan bahsettim..
Umurumda değiller😜
Yapamazsın bırakırsın denilen şeyleri yapıp kanıtlama çabası ispatı içerisindeyim sadece
burada kavun mu ki koklayıp anlayasin derler... ispat derdim olmadı hislerime güvenirim o yönde devam ederim
İspatlama gibi bir lüxsüm yok kimseye başarılarım ve davranışlarım ispatımdır.
Hayır yok. Tutarsızca davranmadığım için anlaşılabilir olduğumu düşünüyorum...
Bilgimi öğrendiklerimi yeteneğimi ispatlamak isterimm
Hayır yok sanırım.
Ben söylediklerimden sorumluyum, sizin ne anladığınızdan değil.
~ Albert Camus
Karşındaki kişinin seni anladığı kadar varsın bu yüzden bazen ispat etme gereği duymuyorum.🤗
Kimseye bir şey ispat etmek ihtiyacı duymuyorum ben
Herkes neye inanmak istiyorsan ona inansın
Dünyanın beş para etmez biryerboldugunu ispat etmek isterdim. Bunu biliyirum ama ispat edemiyorum 😂
Var tabii. Ama sadece teoride (usengec oldugum dogrudur)
Labaratuvarda ispatlayamadigin çok şey varken başkasının bakış açısı ve yasayisini nasıl anlicaz🤭
Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilim.
Güncel olarak yok açıkçası.
İspata gerek duymam...
yok öyle bir şey
Hayır , yok. Kime neyi ispatlayacam ki
Hayır yok
Hayır yok 🤷🏾♀️
Hayır anlamak istemeyene bir şey anlatamam
Sanırım çok şey var...
Hayır yok
Gerçek duygularım
Hayır yok.
yok.