Psikiyatri götürmen gerek dediler cidden psikolojim mi bozuk?

Merhaba 1 yılık evliyim eşimle sürekli kavga ediyoruz bana yaptığı haksızlıkları kaldıramıyorum artık. Cumartesi günü eve geldim işten mesaj atmış ortalığı topla diye tamirci gelecekmiş topladım salonda oturdum sigara içiyordum işin yorgunluğu evi temizlemem baya bir canımı çıkarmıştı normalde balkonda içerim kapıyı açar açmaz bagırıp çağırmaya başladı burada içmeyeceksin demedim mi vs sonra ben bir şey demeden yatağa uzandım video izliyordum. Bu köye gitmek istiyordu 1 hafta izin almak istemiş iş yerinden daha yeni girdi zaten işe 4 ay falan oluyor büyük ihtimal izin vermediler sinirlirdi ama maddi durumumuz da çok kötü çok borcumuz var bende anneni babanı özleyeceksen evlenmeyecektin benimle bu maddi sıkıntıda ben ekmek bulamıyorum yemeye senin derdine bak dedim. Geldi hırpalamaya başladı beni. Ağzımı falan sıktı koluma suratıma vurdu defalarca. bir şey diyemedim yine içime attım haftanın 6 günü peçetede çalışıyorum 10 saat pazar günü de garsonluk yapıyorum dün gorsonluktan geldim 5 gibi oturuyordum yine hiç olmadık şeylerden kavga çıkardı konuşmuyorum onunla diye ayağıma falan vurdu canımı sıkan kim varsa ortandan kaldrıcam falan dedi. Sesiz kaldım balkona çıktım yeniden bir andan nefesim kesildi astımın var zaten sonrasını hatırlamıyorum kalktığımda sandalyenin yanında buldum kendimi bayılmışım. Yanımdaydı neoldu falan dedi ama ağzımı bile açacak halim yoktu sanki üstümden TIR geçmiş. Gözümün önünde siyah kara şeklinde noktalar vardı gözümü alamıyordum onlardan niye bilmiyorum. Nefes alamama, baş dönmesi , kafamı sanki tutup salıyorlar da beynim içinde oynuyormuş gibi hissediyorum. ölücem diye korktu galiba hastaneye götürdü bu arada nefes alırken cigerlerimden hırılıtı sesler geliyordu doktor tomografi çekmemizi ciğerler sağlamsa panik atagımın olacağını söyledi sonra sonuçlar çıktı eşim girdi tek içeri çıktığında ne oldu ne dedi dedim. Birşeyin yokmuş iyimisin dedi. Eve geldik annemler haber bekliyordu aradım ozaman da psikiyatriye götürmen lazım psikolojisi bozuk demiş sizce bu yaşadığım gerçekten psikolojisiyle mi alakalı ha birde arada kulaklarıma çan gibi bir ses düşüyor ama çok yoğun o ses geldiğinde dışarıda hiç bir ses duyamıyorum ☹️

Psikiyatri götürmen gerek dediler cidden psikolojim mi bozuk?