Psikiyatriye gitmemi söylüyor? Uykusuzluk sinir anı öfke patlamaları kavga kaygı bozukluğu falan da var internetten baktım.
Para alıyorlar mı devletin var mı psikiyatrisi vs?
Para alıyorlar mı devletin var mı psikiyatrisi vs?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Devletin var tabi. Hastanenin içinde ruh sağlığı bölümü diye geçiyor.
Teşekkür ederim. Ama burada ki bir şey demedi burada var çık falan diye. Ondan buraya sordum
Rica ederim. Yönlendirme yerine ayrı bir randevu alman lazım yoğunluk varsa.
Ben yarın arayıp sorayım dediğin gibi randevu almak gerekir belki sağolasın kardeş
Arayıp sormanız yerine hastane randevu sistemi Mhrsden bakabilirsiniz. Ne demek.
Uygulama mı bu? MHRS hiç alakam yok hastaneler ile
Evet uygulama. E devlet şifrenizle de girebilirsiniz. İster aile hekimliğine ister hangi hastaneye gitmek istiyorsanız bölümlerini girip randevu alabilirsiniz.
Teşekkür ederim ilgilendiğin için. Bu arada çok güzel gülüyorsun 😊
Rica ederim. Tebessüm etmeyi çok seviyorum, teşekkür ederim 😊
Bende seviyorum tebessüm edip gülmeyi.. ama bu aralar ne gülüyorum nede tebessüm ediyorum içten. Gülmek güzeldir ve sana da yakışıyor 😊 bana hiç yakışmadı gülmek.
Gülmek herkese yakışır ve ne olursa olsun tebessüm etmeye devam etmelisiniz 😊
Öyle de kendimi seviyorum çok takıntılı biriyim.. akışına bıraktım olmadı bazen kendime zarar veriyorum psikolojim iyi değil bu aralar nasıl devam edeyim ki tebessüm etmeye
Bu yaşadıklarınız da birer sınav unutmayın
İnşallah iyi olursunuz
Haklısın sınav olmayan bir şey yok bu hayatta eyvallah ama hep de garibanı bulmasın bu sınavlar di mi ama?
Teşekkür ederim inşallah düzelirim
Sabır ve sükür rica ederim 😊
Güle güle iyi geceler.
Devletin var tabi ama durumun iyiyse özele git
Durumum iyi değil devletin olan devlet hastanesinde mı nerde bu?
Bana bir şey demedi çünkü bilmiyorum bende
Devlet hastanesi olur Ünv hastanesi olur
Ünv hastanesi daha iyi mi sence yani buradakiler hiçbir şeyden anlamıyor iyi adamı sakat ederler
Hayır Ünv hastanesinde asistan daha çok olur devlete git bence ama yaşadığın şehirle de alakalı ikisine de git ne kaybedersin ki
Yaşadığım şehirdeki doktorlar anlayışsız ve bir şeyden anladıkları yok. Doktor olmasın bence bir şeyi bilmiyorlarsa çözüm üretmek bile yok.
Gerekirse hepsine görün illa halinden anlayanı denk gelir
Öyle yapacağım sağol kardeş 😊 nerde imkansizliklar var gelir bizim gibi adamı bulur
Olsun böylesine şükür
Hep gariban şükür ediyor zaten bu ülke de dünyada olsun buna şükür..
🥺🥺😓
Kendine iyi bak sağolasın.
Sende rica ederim