- İkisinde birisi size tercih sunsa hangisini seçersiniz
- sevgiliniz için arkadaşlığınızı bitirirmisiniz

Kim beni iki arada bir derede kalmaya zorluyorsa onunla olan ilişkimi bir gözden geçiririm. Sorun ne yani neden dolayı oluyor. Ondan sonra bakarım duruma. Arama ikisi ile olan ilişkimi birbirine karıştırmamam ya. O yüzden arada kalacağımı düşünmüyorum. Ikisinden biri kazı atmadığı sürece😬
Arama değil ama* olcaktı
Mantıklı bizi seçime zorlayanı silmek gerekir 🙃 hesabı kapatıp açmışsın yine 🙃
Gidiyordum da vazgeçtim. 😀
İyi ettin 🙃
Böyle bi tercih arasında kalmadım hiç amaa bu durumu hiçtee sevmiyorum yaniii bi sevgilin oldu diyee önceden hayatında olan insanı bu kişiye tercih edipte onu kenara atmak iletişimi kesmek arkadaşlığı bitirmek tamamen karaktersizliktir sevgiliyeee verilen değer falan değildir. Hı benim görmediğim bi durum vardır arkadaşım bana her türlü zarar ziyandır fakat ben iyilikten bunu goremiyorsam bunun için uzaklaştırmaya çalışıyorsa amenna ama diger türlü söylediğim gibii yola çıktıklarını yolda bulduklarına değiştirmek bana hiç mantıklı gelmiyor.
Bunu arkadaşlarıma zaten çok önceden söyledim. Hayatıma girecek kişiye de daha tanışma aşamasında söylerim. Hangi taraf beni seçim yapmak zorunda bırakırsa beni seçim yapmak zorunda bırakanı hayatımdan çıkartırım. Bu benim hayatım ve benim arkadaşıma ya da sevgilime karışmak iki tarafında haddi değil. Anlaşamazlar yıldızları tutmaz bu problem değil iletişim halinde olmalarını zaten beklemem ama tercih yapmak zorunda bırakılmam kötü olur
Hayır kalmadım kalsam da arkadaşımı seçerdim.
Cevap
12Cevap
Sevgililik konusu olmadı hiç. ama olsaydı sevgilim önce gelirdi tabi ki. arkadaş dediklerim de gidiyor.
Hayır, öyle bir saçmalığa hayatımda hiçbir zaman yer vermedim vermeyi de düşünmüyorum. İlla birini seçicek olsam tabiki hayat arkadaşımı seçerim arkadaş sokakta güzel benim için dostluk falan yalan paran ya da gücün varsa insanlar hep dost zaten o yüzden en iyi dostum edindiğim tecrübeler doğrultusunda gücüm, rahatım, konfor alanım gerisi hikaye.
Kesinlikle👏🏻👏🏻
Ya sevgilim beni böyle bir saçmalık arasında birakcaksa sevgilim olmasın. Sonuçta ondan önce arkadaşım vardı misal benim eski bir erkek arkadaşım en yakın kuzenim ile görüşmemi istemiyordu ve seçim yapmam için beni zorladı bende o diyince küstü falan ama hata yaptığını anladı.
Ben hiç kalmadım arkadaşımda yanımdayken sevgilimle yanımdan uzaklaşmadık hem öpüştük hem oynaştık en azından trip yok😂😂
Arkadaşın yanında o olmaz ya 🤪
Yok bi şey tabiki , ilişkiye girmek te normal 🫣
Bilmem hiç sevgilim olmadı ama arkadaşlarım hep beni sildi sonrsda yine gelip bana ağlmaya çalıştılar. Ben olsam arkadaşımı satmazdım ama sevgilimide üzmezdim yani bilmiyorum arkadaşa ve sevgiliye bağlı
Haklısın galiba
Hangi konuda haksızim ki 😂😆
Bilmem hangi konuda 🙃
Hepsinde haklıyımda. Sence beni arkadaşım mı satar sevgilim mi
Ne bileyim 🤦🏻♂️
Ikisi birden satar
Deli 🫣
Sevgilim benden niye böyle birsey istesin? arkadaşlarım hayatımdan çıkarmam.
Türkiye’de oluyor 🙃
İki taraflada düzgün bi şekilde konusurum cocukca hareketler yapmamalarını ve ikisiylede vakit geçirebilicegimi dile getiririm iki tarafa cok fazla deger veriyosam öyle ama yakuk yaptıgını hisetigim taraf varsa direk onu silerm
Yani yeni bir sevgili için yıllarca dostluk yaptığım arkadaşlığımı bitirmem sevgilinin yeri eninde sonun da doluyor arkadaşlar ama kolay kolay yıllarca birbirine güvenecek birisini dostu bulmak çok zor
Yok ailemle sevgilim arasında kaldım, sevgilimi seçtim o da başkası ile evlendi 🤣🤣
Kötü olmuş 🙃🤦🏻♂️
Yazık ulan şu pembelinin yanında olmak vardı üzüldüm kıza ya 😢 orada olup o asık dudaklarını güldürsem
Annem babam olmadıkça hiçbir insan arasında kalmam. Seçenek sunulsa da Sevgili mi? arkadaş mı? diye. İkisine de yol veririm.
Tabiki sevgilimi seçerdim.. Arkadaş nedir ya gelip geçicidir.. Aile eş vs bunlar benim için daha değerlidir.
Biri için diğerini harcamam çünki ikisi de benim için değerlidir
Kalmadim ama kalsam sevgilimi secerim oyle yakin bi dostum hic olmadi
Sevgilim için arkadaşlığımı bitirmem saçma olur.
Acayip zor bir durum öyle bi olayın başıma gelmesini istemem
Bu duruma düşmem. Böyle koşul koyan insanı hayatıma almam
Benim arkadaşım pek yok zaten sevgilim var onu da kimseye değişmem o benim arkadaşım dostum ailem sevgilim
Sevgilim hiç olmadı ama eğer olsaydı ikisinide orada bırakır giderdim ikisininde gönlü kalmasın😂😂😂
Kalmadım lakin bu haklılık durumuna bağlı eger sevgilim haklı ise arkadaşımı silerim
Kaldım ve arkadaşımı seçtim ötekini dehledim iyi ki de dehlemisim
kalmadım. kalacağımı da sanmam.
Hayır kalmadım kalmakta istemezdim
Kalmadım
Hiç kalmadım
Bitirmezdim sevgililigin ne olacağı belli olmaz
Kalmadım. O nasıl bir ara öyle 😂
Arada bırakanın arasından çekilirim 😏
Kalmadım…
Yok hiç kalmadım.
Kalmam sevgilimi secerim
Daha iyi tanıdığımı seçerdim genelde