Sevdiğiniz adam/kadın, arkadaşınızla karşı karşıya geldi ve sizin de bir karar vermeniz şart oldu diyelim..
Ne yapardınız?

"İnsanın içinde * varsa, zincire vursan kilidiyle oynaşır..! "
Sevdiğiniz adam/kadın, arkadaşınızla karşı karşıya geldi ve sizin de bir karar vermeniz şart oldu diyelim..
Ne yapardınız?

"İnsanın içinde * varsa, zincire vursan kilidiyle oynaşır..! "
Kalmadım çünkü bu tarz seçimler hoşuma gitmez. Sevdiğinin yeri ayrı arkadaşının yeri ayrıdır. Sevdiğim insan için arkadaşımı satacak değilim ve tam tersi de aynı şekilde geçerli. Çünkü ikisine de duyulan sevgi farklıdır bunun tercihi hoş olmazdı o yüzden arada kalma ihtimali tanımadım. Ha tabi şunu da ekleyim, mantık olarak ciddi bir ilişki içindeysem evlenecek olan insan arkadaşım değil sevdiğimdir. 😅 Onunla zaman geçirme sürem daha çok olur, bende çoğu insanında böyledir ya da böyle olması daha uygun bana göre...
bende değil bence olacaktı.
Neden birileri arasında tercih yapmaya zorlanır insan? Tercih yapmaya zorlayan taraf hangi tarafsa onu siler, diğeriyle yola devam ederim. Ayrıca eğer ki yok saymamın daha doğru olacağı biri varsa karşımda o kişiyi ben zaten silerim. Birilerinin dayatmasına gerek yok.
İkisini de satmam orta yol bulurum. Baktım ikiside beni önemsemiyor ve aralarındaki sorun benim hatırımdan daha büyükse ikisiylede yolları ayırırım. Kendi kibirlerini benim mutluluğumdan önemli görüyorlarsa, hayatlarında başarılar.
Beni böyle bir tercihe itecek biri bana gerçekten değer vermiyor ve saygı duymuyor demektir. Beni bu tercihe mecbur bırakan kişi kimse ondan vazgeçerim..
Cevap
10Cevap
Evet kaldım genelde hep aynı şeyi sectim hep de pişman oldum sağ olsun hep pişman etti bana bıraktığı tek şey bu zaten bütün insanları haklı çıkarttı
Hayır kalmadım, bu seçimi bana yaptıracak kuvvette kimse yok. Aklım var duruşum çizgilerin var herkes yerini haddini bilir.
Hiç kalmadım düşüncelerimde her zaman netim
Kalmadım. İnşallah da kalmam, aşk çok güçlü bir duygu çünküü
Ne laftan anlar, nede sözden
Aşksa tabi..
Hiç kalmadım kalmakta istemem. Böyle bir şart koşuluyorsa sebebiyle beraber ikna olmak isterim. Yani bana bir zararını mı gördü ya da gecerli herhangi bir sebep. Herkes yerini ve durusunu bilmeli hayatimdaki insan girene kadar arkadasim vardi neticede. Bu durum keyfe keder olarak sunuluyorsa kimse kusura bakmasin kapı orada derim. İnsanın akli var fikri var kimsenin yönlendirmesine ihtiyac duyacak yaşta ve fikirsizlikte degilim.
karar mı? ben sevdiğimi seçerim düşünmeden çünkü öyle
Hay ağzın bal yesin.. Başkalarınınki de... 😀
sevdiğim adam karşısında hangi arkadaşım kimmiş köpek ya 😀
Hay tuttuğun altın olsun.. 😄
😌😌
Çok sevgili geleceği gören benden akilli kankalarim ondan sana olmaz dediler
Bende olur dedim
Gizlice devam ettim onlardan
Ve olmadı sjsjsjsjsjsjs
Bazen kanka sözü dinlemek gerekiyormuş sjsjsjsjsj
Bu duruma gelecek kadar karaktersiz insanlar hayatımda olamaz. illa ki birini tercih etmem gerekirse, ben ikisinden de vazgeçerim. Beni üzerseler, ikisi de sevmemiştir zaten.
Kalmadım ama sevdiğim tabii ki söz konusu bile olamaz arkadaş dediğin nedir ki elinin kiri olması lazım edinilir
Kaldım. İnsan ne yapacağını bilemiyor ama bence öyle bir durumda sevdiğini seçmeli insan arkadaşların sağı solu belli olmuyor.
Oldu
Arkadaşımı sildim ama hak ediyordu
Sonra sevgilim boynuzladı asj
Çok yönlu bir soru bu konuya arkadaşa gore değişir
Eğer ztn ikiside beni seviyor olsa beni öyle bir seçim yapmak zorunda bırakmazlar ki öyle bir seçim yapmak zorunda kalsam kimin haklı olduğuna bakarım kesinlikle
Kaldım arkadaşımı seçmiştim keşke sevgilimi seçseydim dostluğa verdiğim öneme bazen lanet ediyorum
Kalmadım, isterdim kalmayı 😀
Aksiyon olurdu 🥳
Kalmadım öyle bir durumda kalsam seçim yapmazdım herkesin yeri ayrı
Hayir neden öyle bir duruma düşülsün ki. biri aşk biri dost?
Öyle bir durumda kalmadım ama kalmış olsam da arkadaşımı tercih ederim
O ikisi nasıl karşı karşıya gelebilir diye düşündüm
O durumda olmadım sanırım yeter deyip devam ederlerse hiç birinizle konuşmam beni kaybetmek istiyorsanız devam edin derim
Her zaman arkadaşımı secerim bu nedenle asla kalmadim
kim haklıysa ondan yana olurum
Arkadaşımı seçerim
Hayır hiç böyle bir şey yaşamadım.
Hayır kalmadım
Hayır çünkü arkadaşım yok
Hiç biri yok
Tekim
Şu sorularına neden son vermiyorsun 🙄
Sıkıntı mı var.. 😄
Kaldım.. Bu kadar berbat çok az şey var
Sewdiğim