Kendinizi insanlara olduğunuzdan farklı göstermeyi severmisiniz ve bunu neden yaparsınız

Kendinizi insanlara olduğunuzdan farklı göstermeyi severmisiniz ve bunu neden yaparsınız
Sorması ayıp da insanların hile hurdasını düşünmek saçma değil mi? Bundan başka düşünecek bir şeyimiz yokmuş gibi sanki.. Bir de kendimi farklı gösteriyorum diyen birileri olacağını mı düşünüyorsunuz? (!)
Bu sitede nedense insanların dürüst olup olmaması üzerinden soru açan kişiler var, soranların kendisi de öyle mi acaba? Bilemiyoruz.
Birincisi basit bir soruyu bu kadar ciddiye almana şaşırdım Heleki yeni hesap açıp ilk yorumu bu soruya yapman dahada bir enteresan ikincisi sitede insanların dürüstlüğü kendini ilgilendirir ben kendi adıma gayet dürüstüm sen aynı şeyi kendin için soyleyebilirmisin peki
Sanal bir ortamda dürüst olduğunuzu söylemeye cekiniyorsaniz sanal ortamda sorulan bir soruyu da fazla ciddiye almayın bence iyi akşamlar
Neysem oyum reis hepde böyle oldum
Teşekkür ederim reis
Rica ederim kardeşim
İstesemde gösteremem ki bir yerde patlak verir
Teşekkürler abicim
Rica ederim kardeşim
Cevap
2Cevap
Yok neysem o, hiç kimse için eğilip bükülmem, şekil almam.
Göstermedim
Neysem oyum. Kendimi farklı göstersem bile sinir anımda gerçek yüzüm ortaya çıkardı yani. Sonra da karşıdaki kişi hayal kırıklığına uğrar ve soğur
Domalanı herkes sever maksat düz durmak!
Kimseye yaranmak dikkat çekmek vs için olmadığım biri gibi davranmadım bynu da yakınen en iyi sen bilirsin sevgilim
Farklı değil az gösterdiğim oldu sakladıklarım
Hayır ama göstermediğim yanlarım var
Neysem oyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?