Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Hayır kalmadım.. ben her zaman kendim oldum ve her zaman da kendim olacağım.. karşımda ki insan bana kötülük yaparsa eğer o zaman hak ettiği neyse o şekilde davranırım. çünkü ben melek bir insanım demiyorum kendime.. tabi ki de hatalarım olabilir.. ve kötü niyetli insanlara karşı da iyi olmam.. fakat ne olursa olsun karakterim de değişmez özelliklerim vardır..
Sürekli davranıyorum. Herkese karşı. Ve ailene karşı olunca bu daha da acıtıyor çünkü onlar dahil hiçkimse seni doğal halinle kabul etmeyince hem hayalperest oluyorsun hayal dünyanda yaşıyorsun kendi kendine konuşuyorsun hemde yalnızlaşıyorsun içine düşülmüş yalnızlık deniyor buna yavaş yavaş çürüyorsun elinden hiçbir şey gelmiyor
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Neyse o oldum hep. Hatta fazla sivri ve net düşüncelerim yüzünden insanlar pek hoşnut kalmıyor yaklaşımımdan. Yanlış anlaşılma olmasın kimseyi durduk yere haşlamıyorum ama düşüncelerimi de uygun şekilde daima söylerim.
Her zaman olduğum gibi davranmayı tercih ediyorum. Kendimi başkalarına daha güçlü göstermek, onlar tarafından dışlanmamak kabul görmek için kendimi değiştirmem
Çok kez zorunda kaldım. Ortamın huzuru bozulmasın, sevdiğim insanlar rahatsız olmasın diye şeref ve namus yoksunu mahluklarla gülümseyip el sıkıştığım oldu.
Hayır kabul görülmek gibi bir derdim hiç olmadı az ve öz insanla samimi iletişimde olurum, sadece misafirlikte ya da yabancılarlayken kendimi pek açmam ciddi dururum.
Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
Kendim olmaktan hiç bir zaman vazgeçmedim ve geçmem..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kaldım normalde çok iyi niyetli biriyim ama bazı kendini bilmez kibirli insanlara karşı anladığı dili uygulamak adına onlara benzemek zorunda kaldım çünkü ancak bu şekilde haddini biliyorlardı