Olmak istediğine el sallamaktır.. İğreti durur.. Çünkü içinde olsa öyle olurdun.. Olduğun gibi davranmak samimidir.. Samimiyet ise artık azdır.. Farklı olmak istiyorsan kendin ol..

Olmak istediğine el sallamaktır.. İğreti durur.. Çünkü içinde olsa öyle olurdun.. Olduğun gibi davranmak samimidir.. Samimiyet ise artık azdır.. Farklı olmak istiyorsan kendin ol..

Hiç bir zaman olmadığım biri gibi davranmıyorum. her zaman kendim oluyorum. çünkü insanlar için değil kendim için yaşıyorum yani kendi karakterim var insanların beklentisi üzerine yaşamak zaten bana mantıksız geliyor. bir şey varsa bile açık sözlü olur ve itiraf ederim yani düşüncelerimi dile getiririm. bunun dışında hiç bir zaman karakterimden ödün vermem kimseyi etkilemek gibi amacım yok çünkü. beni seven böyle sevebilir her zaman için.
Bu yüzden olmadığım biri olmadım hiç bir zaman çizgilerim bellidir bende buna göre davranıyorum her zaman kimse için değişmedim.
Bunu açıklamak zor gelir bana. Bu durumla çokça karşılaşıyorum. Kendim gibi olamadığım zamanlar oluyor. Kendim gibi hissedemediğim, istediğim gibi davranamadığım...
Kendim gibi davranamayacağım durumlardan, tetikleyicilerden uzak durmaya gayret gösteriyorum. Hayatımı bu şekilde yoğurdum, buna adapte ettim.
Ufak bir örnek: Mesela öfke. Hayatımda öfkeye yer olmamalı. Öfkemi zincirledim. Bazen zincirin ucu kaçıyordu elimden. İşte böyle zamanlarda kendim gibi davranmıyor, adeta başka birisi oluveriyordum. Bunu engellemek için zincirlere dört elle sarıldım, hatta kendimi de oraya zincirledim. Hayatımı buna uygun olacak şekilde inşa ettim.
Sadece bu, sebeplerden bir tanesi. Artık kendim olmak istiyorum. 😊
Teşekkürler.
Ricalar..
Sevilmek için bunu yaptım. Olmadığım kalıplara sığarım sandım. Zamanla alışırım büründüğüm role yakışırım sandım. Büyük bir yanlış olduğunu acı gerçekle yüzleşerek anladım. Hiç olmadığın biri gibi davranmak kendine bir silah ile ateş etmekten farksız. Vuruluyorsun ama hissetmiyorsun. Taa ki kangren olana dek
İstemediğim ortamda bulunuyorsam öyle yaparım
Cevap
13Cevap
Yani kendim oldum her zaman. Ben neyse o olarak hareket etmeyi tercih ediyorum. Elbette bu herkesin her şeyi bilmesi gerektiği anlamına gelmez. Net biriyim fakat herkese anladığı şekilde konuşmaktan da keyif alırım.. Keyifli günler..
Olduğumda farklı davranmam hiçbir yerde. Cetvel gibi dosdoğru bir adamım.
Her zaman kendim olurum
hızlı ilişkilerin samimiyetsiz birlikteliklerin hatirsiz dostlukların en çok katlanildigi yanlız olmaktan korkulan etrafında insanların çok olması ile mutlu olmanın yaşlarını hepimiz yasamisizdir. kimi o kalabalıkta boğuldu kimi o yalancı gülümsemeler aldanip uyanamadi kimi ise çıkarlarının tükenmesi ile yapayanliz kaldı.
Geriye kocaman gulen adamların kaba Saba sözlerinin altındaki içten sarilmalarinin hasretini hissedenler bile şanslı
Çünkü samimiyeti üç kurusa, gösterişe satanlarin anlamasi için hastahane odalarında yapayanliz kaldığı bir pişmanlık cilehanesinde kimi lux odaların sesiz duvarlarının arasında kalması ile sonuçlanan bir sonla çektiği cezalar...
Evet din bile samimiyettir derken boşa dememişler demekki...
bazen eyreti gibi oluyorsun hiç istemediğin yerde ya da geç kaldığın yerde
ve güçlü olmak durumunda kalıyorsun avazın çıktığı kadar ağlamak yerine.. bu zor ve can yakıcı
Elimden geldiğince benliğimi kaybetmemeye çalışıyorum. gercek ben olduğum ortamlar vardır ve ben o ortamlarda dünyanın en mutlu insanı oluyorum. Ama olmuyor işte herzaman böyle değil, ne yazıki sen kendin olmaktan vazgeçiyorsun başkaların istediği gibi biri oluyorsun, oyuncak oluyorsun kukla oluyorsun. Bu ikiyüzlülük değil mecbur kalıyorsun ya da mecbur bırakıyorlar. Bazen kendimi tanımakta zorluk çekiyorum Ruhum ve zihnim hapis işte.. lanet olsun🤷🏼♀️
Ama zamanla bunun üstesinden geldiğimi düşünüyorum kimsenin istediği gibi biri olmak zorunda değilim beni böyle kabul eden etstin kabul etmeyenin canı ceheneme. Yoruldum diyorum 🤨
Evlenmeden önce eşim bir akrabasıyla bara gitmek istemiyordu ama söyleyemiyordu da "aşkım napıcam ben kırılma huyu var biliyosun hemen küsüyor" diye sızlanıyordu kıyamadım ben kıskanç cadı biri gibi davranıp göndermedim 🙈😂
Her zaman her yerde benim.
Sadece karşı cins kişisine ilgim başladıysa ve bunun ondan haberi yoksa saklamak için uğraşırken biraz ben benlikten çıkabiliyorum o kadar.
ben hep olduğum gibiyim. kendim gibi
bu yüzden samimiyetsizleri izlerken çok net görüyorum oyunlarını ve rollerini
Son ilişkimin dinamiği yüzünden kendimden uzaklaşmıştım. Artık öyle bir sorunum yok yine kendim olabilirim.
Niye gizli görüşenaçık değil ya😂 Eski sevgilim aradığında mesaj attığında duygum yokki davranıp tersleniyorum.
Ben her zaman olduğum gibi davrandım ama yinede çok üzdüler
Her durumda kendim olurum. Beni ben yapan şeylerden vazgeçmem ki
Hata yapıyor dahi olsam kendim gibi olmaktan vazgeçmem
Sinirlendiğim zaman olmak istemeyeceğim birisi olurum
Biraz gerçekci olursam, herkes kendi olmak ister. Öyle daha mutlu olabileceğini de kesin olarak bilir, ama Bu devirde herkes herkesi kendi gibi olsun istoyor. Sonra da saçmalıklar diz boyu, böyle bir sahte hayat işte.
Olduğum gibi olurum.
Ev disinda her zaman kendim gibi degilimdir
babamın vefatı ve oğlumun mezuniyeti
Yalnız olmak istiyorsan kendin olursun zaten:)
Beni kizdirdiklarinda içimden bir canavar çıkıyor
Evet
Hiç kalmadım.
her durumda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?