Ben Allah'tan başka kimseye güvenmiyorum.. hele bu saatten sonra.. zaten güvenim yoktu da insanlara az bı kırıntı kalmıştı oda bitti sonunda çok şükür..
Peki sizin nedeniniz neydi?
Ben Allah'tan başka kimseye güvenmiyorum.. hele bu saatten sonra.. zaten güvenim yoktu da insanlara az bı kırıntı kalmıştı oda bitti sonunda çok şükür..
Peki sizin nedeniniz neydi?
İnsanlara olan güvenini kaybedersen zaten öldüm demiş olursun.
Sen insansın ve yaşadığın dünya da insanlarla birlikte yaşıyorsun. Devletler, milletler var. Hepsi insanlar tarafından kurulmuş. şu an Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyorsun. Yani insanlarla iç içesin. Güven olmadan yaşaman mümkün değil.
Üzücğ
Üniversitede oda arkadaşımın sevdiği biri vardı. Ailesi görüşmesini istemedi. Çocukla bi kere muhabbetimiz olmuştu okul bittikten sonra nasıl bi yol çizeceksiniz demiştim. O da yapılacak bişey var o da kaçırmak demişti. O gün kendi kendime bu kızı otobüse ben bindircem ki bu çocukla kaçmasın dedim. Kızı otobüse bindirdim kız inmiş gene kaçmış 😂 o gün bugündür kimseye güvenmem
Günümüzde çıkar ilişkileri çok fazla. İnsana güven duygusunu bir sorgulatıyor haklısın. Bazen en yakınlara bile belki. Ama güvenmek de insanı bir ihtiyaç bu duyguya da gereksinim duyuyoruz. Bir psikoloğun dediği gibi herkesi hayatımızdan çıkartamıyoruz..
Zor İşler valla bi insana güvenebilmek hatta çok çok zor. Genelde söyledikleriyle yaptıkları çok farklı resmen paçalarından yalan akıyor sahtelik akıyor Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın her yerde
Cevap
49Cevap
İnsan hatalara yatkın bir canlıdır. Sorunun cevabı kendi içerisinde.. İnsan oldukları için.
Kaybetmedim, hala umudum var.
Öyle olması gerekti. Tek tabanca bitecek bu hayat
Kendim dışında kimseye güvenmiyorum
Ben güvenimi tamamen kaybetmiş değilim.
Sonuç olarak iyinin olduğu yerde kötü, güzelin olduğu yerde de çirkin olacaktır.
İyi kalpli insanların hala var olduğuna inanıyorum.
Umudumu kaybetmedim.
Sadece tercihlerinin kötü ve hatalı olduğunu düşünüyorum.
Biraz dış görünüşe bu kadar takilmasalar o zaman bir şey olacak.
Düşündüğün ve söylediğin gibi biri olmamaları , insanların sebep belirtmeden senden uzaklaşması, zamanında yemiş olduğun darbeler, bir baltaya sap olamaman, iş yapacak gayreti bulamamak ve daha birçok şey sonucunda oluyor. Genel olarak insanı ciddi olarak mahveden şey.
Kaybetmedim. İnsanlara güveneceğim bir şey yapmıyor herşeyi tek başıma yapıyorum bana zarar vermek isteyen varsa versin intikamımı alırım yüz katiyla
Dünyanın en pislik insanıda olabilirim
Dünyanın en iyi insanıda bir kalıbım yok
Bir korkum yok , kaybedecek birseyim yok
Çıkar ilişkisi olduğunu gördüğüm için olabilir. Sen ne kadar iyi olursan ol, onlar sana illa kötülük yapacak bir şey buluyor. Bu yüzden yalnızlık iyidir.
Hemen kaybetmem hemen güvenmem
Nabza göre şerbet
İnsan olmasam başka bir canlı olsam insanlardan kaçardım, bende insan olduğum için hatalarımı farkındayım istemeden kırdığım kalpler adına üzgünüm, iyi bir insan olmaya çalışarak bağışlanmayı umuyorum.
Ben kimseyi suçlamıyorum. Onun bir hatası varsa bu benim yanlış seçiminden kaynaklı hata yapan o bile olsa. Sonuçta onu hayatıma ben aldım. Ayrıca insanlara güvenmeden yaşamak imkansız gibi bir şey Sonuçta içindeyiz.
Detayda beni anlatmışsın, ufacık bir şey vardı ki; onu da yok ettiler...
Her insan bir şansı hakeder güvenimin kırılması şahısla kısıtlıdır her insan aynı değil sonuçta
Ben daha kaybetmedim ya hala güvenilir insanların olduğunu düşünüyorum
Öyle düşünüyorsanız bir şey diyemem ama benim umudum var hala
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim sjdhdbdjs
Her güveniyorum dediklerimizin halısının altında, dibinde ezileceğimiz kadar pislik çıktı da ondan..
Her seferinde haketmediklerini söylediklerinin tersini yaparak, arkamdan iş çevirerek, yalanlar söyleyerek ve beni yarı yolda bırakarak gösterdikleri için.
Ben güveniyorum, tabi içimden saflık oranın tam tükenmedi ondandır diyor. Güven vermenin en kötü tarafı da seni kullanmasını kabullenmek, tüketince her şey bitiyor.
Güvenmeye layık bir sürü insan var. Bir kac kişinin yaptığı hatayı genellemek doğru gelmiyor.
Babam ve abim başta olmak üzere güven falan bırakmadılar bende. Herkes çıkarlarının peşinde. Para delisi çok insan var. Her şeyden öte insanlığın bir köşede can çeliştiğinin farkına vardığım an bütün güvenim kırıldı.
İkiyüzlü insanlardan dolayı otururken böyle kalkınca şöyle diyen insanlardan uzak kalmak en doğrusudur.
Ben oldum olası güvenmiyorum konuşmaları egoları bana ters geliyor. Bazen sen kimsin koca evrende bi et parçasısın neyin egosu bu diyesim geliyor.
Kaybetmedim onlar daha aç gözlü oldu varyemez oldu benim de her şeyim bitti şimdi de beni kötülüyor musun çünkü onlar harcamadı
Annemden kaybetmiştim. Öz annem bile bunları yapıyorsa el kızı ya da başka bir el niye yapmasın vs diye düşünüyordum.
İnsanlara güveniyorum ama sınırımı çiziyorum. Böyle herkese güvenmeyince negatif enerji yayılıyor. Kimse ile samimi olamıyorsun yalnız kalıyorsun. Bence yanlış bir bakış açısı.
Kaybetmedim. Güvenilmeyecek olanlara güvenmiyorum sadece.
Kızdırmışlar gene seni çevremdeki 1 kaç kişi hariç bende aynı fikirdeyim
Benimde guvenim yok hele hanimlara hic yok.
Sürekli değer vererek ve karşılığını haince * bularak inancimida sevgimide yitirdim artık
Nadirde olsa güvenilecek insan çıkıyor mesele öyle insanlara denk gelmek
yalan, ihanet... o kadar çok şey var ki güveni kaybetmek için.
Kaybetmedim, beni kandırdığını sanır ama aslında kendini kandırıyordur.
İnsanları iyi tanıyorum. Allah boşuna mı demiş beşer diye. Hemde çok nankör oluyor diye
Bana benden başka daha iyi değer veren çıkarsa kazanırım o zaman
Kimseye guvenmedigim için güvensizlik hissimde yok. Güven ucup gideli yıllar oldu
Neden olabilir ki? Güveni kırıyorlar yok ediyorlar insanın içinde
guven konusu hic yoktu ki ben hep kendi bildigimle bugunlere geldim kimseye muhtac olucak kadar guvenmedim
Allah sence bana yardım eder mi cünkü hiç arkadaşım yok hiç sevgilim yok abla
ben kaybetmedim onlar kaybettirdi zorla yalnızlığa ittiler...
Güvenim çok fazla var diyemem ama tamamen de bitmiş değil
İnsanlara güvenenlerin keriz olduklarını öğrendiğim günden beri
Sorgulamıyorum bunu hiç
Verdiğim değeri alamayınca güvenmenin sadece bir sonraki hayal kırıklığına davetiye çıkardığını anladığım o an.
Çok karakter ve şeref yoksunu tanımışım çok sevmiş çok bağlanmışım her sözü doğru sanmış inanmışım meğer ne safmışım
Bi insana gereğinden fazla değer verip güvenirsen illaki bi şey çıkıyor o yüzden en iyisi kimseye güvenmemek
çünkü 100 doğruya değil de 2 3 hataya takılıyorlar, kendi hatalarını görmüyorlar sonra küsüyorlar görüşmüyorlar
Kime güvendiysem ya arkamdan konuştu ya kuyumu kazdı ya içten içe hasetlik etti
Ben bazen kendime bile güvenmiyorum daha nasıl net açikliyim ki bu soruyu
Sanal reel fark etmez iki yüzlülük, zorbalık gördüğüm için zamanında.
Yaşanmışlıklar, yalancılıklar, iki yüzlülükler
Kaybetmedim zaten yoktu
Eski eşim ve ailesi yuzunden
Kaybetmedim
Ben kimseye güvenmem 🤷♂️
İki yüzlü olmaları, olan guvenimi sarsmaları..
Kaybetmedim zaten hiç oluşmadı
Cehalet, bencillik, korkaklık ve ihanet…
İnsanların sürekli yalan söylemesinden
Yalanci olduklari icin
Güvendiğim insanlar dağlarına çok kar yağdırdı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?