Seni tanımadan önce farklı düşündüğünü söyleyen oldu mu?

Seni tanımadan önce farklı düşündüğünü söyleyen oldu mu?

Dışarıdan hep soğuk ve havalı olduğumu söylerler. Tanıdıktan sonra da çok yanıldıklarını ne kadar samimi ve candan olduğumu eklerler. İstemsiz bir şekilde dışarıdan buz gibi durduğumun farkındayım. Ama elimde olan bir şey değil
Anlamadığım bir şekilde Dışarıdan bakıldığı zaman çapkın ve flörtöz olduğunu söyleniyor. Hatta geçen gün pembeli bir arkadaş hesabını kapatmadan önce bana kendisi yazdı. Bu kadar süredir buradayım ama bana bir gün olsun bile yanlış bir tavır göstermedin seni dışarıdan yanlış değerlendirmişim dedi. Tamam samimiyim ve kadınlarla olan diyaloğum genelde pozitif oluyor ama çapkın bir insan olduğumu düşünmüyorum.
Evet var.
Saf olduğumu düşünenler oluyor ancak durum pekte öyle değil.
Kişiye göre muamele ettiğimi sonradan anlıyorlar. Ve bu da bazılarının , sinsi olduğumu düşünmelerine sebebiyet veriyor.
Yani yanılgı üzerine, yine yanılgı ve ön yargı yaşıyorlar.
Bir döngünün içinde gidip geliyoruz. Aslen tanıdıklarında düzeliyorlar.
Kimisi çok neşeli olduğumu kimiside soğuk durduğumu söylüyor, bi salın beni yahu adamına göre muamele yapıyorum sadece. İstersem dünyanın en pozitif insanı olabilirim bazende sınırımı çizer buz dolabı gibi dururum. Tamamen karşımdaki kişiyle iletişimime bağlı bir şey bu, hakkımda boşuna varsayımlar yapılmasın mümkünse😂
Cevap
13Cevap
Çoğunlukla beni tanımadan önce insanlar önyargili oluyor. Dışarıdan kendini beğenmiş kibirli egolu sarılıyorum. Ama tanıyınca yanıldıklarını söylüyorlar.
KS den hiç bahsetmiyorum bile...
Ev kuşu zannediyorlar, halbuki gezmegi çok severim ama sıcak hava şartlarından çıkamıyorum 😄
Genelde soğuk olduğum söylenir ama değilim
Etrafımda kırmızı çizgim varmış o çizgiden ne kimseyi geçiriyor nede geçiyormuşum. İnsanlara karşı mesafeliymişim. Aslında çok sevgi dolu dost canlısı yumuşak huylu biriydim taki büyüyene kadar insanların gerçek yüzünü görene kadar insanına göre muamele etmeye artık herkesi hak ettiği yere koymaya başladım.
İnsanlar beni tanımadan önce her konuda yanılıyorlar. Özellikle sert olduğumu sanıyorlar, ama değilim insan canlısıyım. Bide normal hayatıma girince bir yanılmaları oluyor. Sorumsuz, laylaylom, hiç birşeyi kafasına takmayan, işi gücü kıyafet gezmek olan biri gibi görebiliyorlar bazıları. Yani ben içimi az da olsa açmadığım sürece bir şekilde bir konuda yanılıyorlar. İşime gelmesinin yanı sıra gayet normal buluyorum çünkü çok iyi rol yaparım 😂😂
Soğuk, mesafeli biri olduğum söylenir. Oysa gayet sıcakkanlı biriyim. Sadece sevdiğim, samimiyetim olan insanlar bu yönümü görebilir o kadar.
Soğuk olduğumu düşünürler
Ve genelde yanılırlar
Arkadaş aile hiç farketmez güven olduğu sürece her zaman mizah sever ve eğlenceli bir insanım
Soğuk ve ciddi gözüküyorsun diyorlar arkadaş olunca vay anam biz nereye düştük düşmez olaydık diyorlar 😂😂
İnat olduğumu söylüyorlar, galiba doğru söylüyorlar :)
Beni tanıyacak kadar sabırlısı çok zor geliyor ki zaten böyle bir şey var kimse seni tanımak istemez ki sadece adını şehrini burcunu ve işini tanımak isterler ve kafasında tanıdıklarını zannederler
Sevgilim yok sanıyorlar aslında var. Her şey bir trolden ibaret.
Evet var çok kibirli kendini beğenmiş görüyorlar diye düşünüyorum. Oysaki herkesle konuşmayı sevmiyorum konuşmak zorunda değilim ki ne diye bu şahsı tavirmis gibi algilamalar
Tanımadan önce soğuk durduğumu yaklaşması zor olduğumu soylerler ama tanıyınca sanki senelerdir tanışıyoruz sanki çok sicakkanlisin derler genelde🤷♀️
Yeni tanıyanlara karşı mesafeli durduğum için soğuk sanarlar genelde ve çekinirler. İşverenden bile benden çekindikleri kadar çekinmiyorlardı.. zamanla sıcakkanlı olduğumu görmesi gerenler görür zaten
Soğuk olduğumu söylerler… ama duvarlarım bana rahat hissettiriyor varsın herkese de sıcak gelmeyeyim… 😂 tanıdıkça yanıldıklarını söylerler bu konuda ama ilk izlenim olarak doğrular… 🤷🏼♀️🙃
Çok soğuk kanlısın diyorlar uzaktan bakınca ama bi alıştıktan sonra çok esprili sıcak davranırım o konuda yanılıyorlar
Var benim onların her dediğine inandığımı sananlar var ama doğrusunu bildiğim yalanları dinlemeyi çok seviyorum ve içimden onlara gülüyorum 😄😄
Beni tanımayan herkes kibirli olduğumu düşünüyor, pek de önemsediğin bir şey değil istediklerini düşünsünler
İyi kalpli olduğum sonradan anlaşılıyor ama ben kırıldığım için kimseyle eskisi gibi samimi olamıyorum
Var. Dışarıdan bakan çok safça bulur. Tanıyınca da "Zeki birisin. "derler.
Yakın arkadaşım "Seni tanımadan önce çok havalı soğuk bir insan olduğunu düşünmüştüm. Ama hiç öyle değilsin. Çok sıcakkanlı neşeli bir insansın." Demişti. 😁
ilk anda çok soğuk derler.. tanıdıkça ne kadar samimi Doğal içtensin derler..
Evet var. Dağda yaşadığımı düşünenler var oysaki ülkenin en kalabalık şehrin deyim🙄
Soğuk nevale olarak görüyorlar tabi tanıyınca öyle olmadığım anlaşılıyor
Çok soğuk kanlı olduğumu düşünürler beni tanıyınca öyle olmadığımı anlıyorlar
Çok şey var
Mesela herkes çok soğuk durduğumu söyler öyleyim de ama tanışınca alakan yok derler
Kim seyi kırmaz hep affeder kıyamaz derler ama veda edince affetmem
Evvet. Oradan bakılınca burnu bir karış havada görünüyormuşum. Çok üzücüü ☹
Vardir illa ki melek yüzlü şeytanım ben ama farkında değiller
O kadar da güçlü değilim
Beni çok efendi ve dindar biri sanıyorlar ama grup seks dahil neler yapan biriyim bir bilseler
Disardan cok soguk gorunuyomusum ama sonradan tanidiklarinda oyle olmadigimi soyluyolar
Kurnaz saniyolar genelde halbuki duygulariyla hareket eden biriyim çakallık peşinde olamıyorum
Çok şey var, herkes dışımı görüyor oysa ki içimi kimse görmüyor
hakkımda bilgin yoksa fikrinde olmasın derim
Çok egolu olduğumu düşünüyorlar
Birisi benden korktugunu soylemisti 😂😂
Var tabi..
İşine gelmeyenler genelde..
Var tanimadan yargilamalari dedikodumu yapip acimasizca hal hatir sormalari Allah Allah HELAK etsin bi kac kisi biliyorum cahi cehennene
ben bile bazen kendime inanamıyorum değil ki diğerleri
Gamsız olduğu mu söyler annem halbu ki tam tersi içimde bir ateş kopar
Bana cok sert oldugumu ve taniyinca da saf oldugumu soyluyorlar
Benim hakkımda yanılmayan yoktur
Her konuda
O kadar da iyi kalpli biri değilim
Beni çok saf sanmalari 🤭
Egoist olduğumu düşünüyorlar🙄
Görünüşüm ve karakterim bağdaşmıyor derler genelde
Beni küçük görüyorlar. Bu bence kötü bir algı !
Başta egoist duruyormuşum
Benden kaçanlar yanıldı 😀
"Soğuksun uzaktan "diyorlar
Ben çapkın değilim 🥺
Var havalı sanıyorlar
Her konuda yaniltirim herkesi
Var tabi olmaz mı 🤪
Var.
Çok nadir
Çok var
Çok şey var
Bir çok şey var