Seni tanımadan önceki düşünceleri neydi?

Seni tanımadan önceki düşünceleri neydi?
Vardır mutlaka. Flörtöz sanıyorlar, değilim. Yalnız sanıyorlar, değilim. Umursamaz sanıyorlar, öyleyim ama sevmediklerime karşı. Sakin ve sessiz sanıyorlar, aksine hırçın bir Karadeniz kadınıyım. Küfür etmez sanıyorlar, anasını bile ağlatırım. Egolu ve kendini beğenmiş sanıyorlar, zerre alakam yok.
Sanıyorlar ki ben kötülük yapmaktan keyif alıyorum lakin hiç öyle değil , kötülükte sınırı aşmışsam gizli gizli ağlarım bir yerlerde, lakin bilmezler.
Yine sanıyorlar ki, ben çok kötü bir insanım , hayır ben kötü bir insan değilim , sadece onlar gibi kendimi gizlemek de mahir değilim, ben kötülüğü bile eline yüzüne bulaştıran bir insanım.
Onlar öyle sanmaya devam etsinler, zira sevmediğim kişilerin fikri de, hissiyatı da umrum dışı
Kimileri hiçbir şeyi umursamadığımı, kimileri de her şeyi umursayıp kafama taktığımı düşünüyor. Oysaki ikisi de doğru değil. Bazı, kimsenin tahmin dahi edemeyeceği şeyler umrumda dahi değilken, bazı şeyleri de gereğinden fazla takıyorum.
Bilmiyorum olabilir. yani insanlara sürekli hakkımda ne düşündüklerini sormuyorum. ama dışarıdan bakılınca fazla umursamaz gözükebilirim gerçekte öyleyim ama benim de düşündüğüm ya da kafaya taktığım şeyler oluyor bazen bunun dışında genelde sakin görünürüm ama bazı durumlarda ise sakinliğimi kuruyamam genel olarak. yani öfkeli olabilirim bu da kişiye göre değişiyor
Cevap
11Cevap
Herkese aynı değilim.. O yüzden kimse net olarak bir yargıda bulunamaz..
Sakinliğim olgunluğumu ağırbaşlı oluşumu saf ve s. laklıktan zannediyorlar, hata
güleryüzümü samimiyet sanıyorlar hata
Çok sakin olduğumu düşünün herkes ama hiç öyle değilim çok tutumlu olduğumu düşünürler ama hiç öyle değilim
Bana bakınca şerefsiz olduğumu düşünüyorlar dışarıdan soğuk gözüktüğümü söylüyorlar ama bambaşka çıkıyorum
ilk başlarda çok soğuk olduğumu düşünen herkes ' ay ben seni böyle bilmezdim ' derler sonradan hep.
Başarılı olduğum, kayıplarım hakkında pek fikirleri olmadıkları için.
Dıştan agresif görünüş sergiliyorum ama değilim yapım bu.
Gerginlikte nasıl olduğumu bilmiyorlar ve kirici olacağıma inanmayanlar var.
Çok uslu olduğumu düşünürler ama yanılıyorlar çokta uslu değilimdir.
Pasif düşünürler ama genelde her şeyin farkındayım ama pek girişken göstertmem kendimi
En çok yanıldıkları konu ego oluyor.. Soğuk ve mesafeli yaklaşıyor olmam çoğu zaman egolu olarak nitelendirilebiliyor..
Uzaktan egolu yapıya sahipsin derler tanımasına fırsat verdiklerim gerçeği görür
Var hep mukemmel
oldumu sanirlar oysa tam tersi
Sevdiklerimle samimi olduklarımla çok eğlenceli arsız olurum ama bunu herkes bilmez 🙈
Herseyde yaniliyorlar
Soğuk olduğumu düşünürler genelde
Umursamaz olduğumu düşünüyor olabilirler🙃
Beni sakin bilirler. Ailem'e sormak lazım bi de 🥴
Yoktur.
En İyi Cevap