Benim gibi depresyon da olan var mı?
Hiç bir şey yapmak istemiyorum darlanıyorum.
Depresyon dan nasıl çıkabilirim ne olur yardım edin hayat memat meselesi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim gibi depresyon da olan var mı?
Hiç bir şey yapmak istemiyorum darlanıyorum.
Depresyon dan nasıl çıkabilirim ne olur yardım edin hayat memat meselesi
Kafanı buna odaklama yani depresyondayım ve çıkmam lazım gibi düşünürsen olduğun yerde sayarsın biraz akışına bırak hayatı herzaman mutlu olmak zorunda değiliz bu durumu önce kabullen ve geçiciği olduğunu düşün sonra keyif almaktan hoşlandığın şeyleri yap eğer yok diyorsan yeni şeyler yapmayı dene yürüyüş yap , müzik dinle , huzur veren yerleri keşfet zamanını bu yerlerde geçir yalnız kalmaktan kaçın sana iyi gelen insanlarla zamanını geçir negatif insanlardan uzaklaş fakat durumun ciddi olduğunu düşünüyorsan uzman birinden destek alabilirsin. Umarım düzelir her şey güzel olur.
Tüm arkadaşlarım la aramı bozdum konuşmuyoruz sevgilimden ayrıldım hiç kimsem kalmadı yalnız kaldım.
Gerçek arkadaşların ne olursa olsun yanında olacaktır eğer şuanki psikolojinle Aran bozulduysa sana zaman tanımalılar tanımıyorlarsa gerçek arkadaşın değillermiş. Fakat haksızlık ettiğini düşünüyorsan onlarla konuş durumu izah et kusursuz dost arayan yalnız kalır. Sevgili dediğin şey nedir ki? Daha önemli şeyler var hayatta
Cevap
1Cevap
Yeni hobi ayda arkadaş bulmalısın
Nasıl bulayım arkadaş? Zaten tüm arkadaşlarım la küstüm
Kendini dışarı at kafanı oyala farklı şeyler dene
Kendimi Dışarı atsam ne yazar hiç arkadaşım yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?