Kişilik & Karakter Enerjinizi insanlarla vakit geçirerek ve sosyalleşerek mi kazanırsınız yoksa yalnız vakit geçirerek mi? ByCıLız Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ben içe dönük bir insan olduğum için enerjimi yalnız vakit geçirmekten alıyorum. İnsanlarla etkileşim kurmaktan ve sosyalleşmekten kaçınıyorum. Enerjinizi insanlarla vakit geçirerek ve sosyalleşerek mi kazanırsınız yoksa yalnız vakit geçirerek mi? Görüş Yaz 5 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Abdurrahman00tFenomen Takip Et Master Yaş: 25 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,4b görüş paylaştı. Her iki türlü de kullanırım enerjimi. Dönem dönem değişiyor. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
StrongWomannn Takip Et Xper 2 Yaş: 25 5 ay İçe dönük bir insanım evde olmak bana huzur verir. İnsanlarla iletişim kurmakta zorlandığım oluyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör ByCıLız 5 ay Bende zorlanıyorum maalesef insanlarla etkileşim kurmayı ve sosyalleşmeyi beceremiyorum Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 38 , eig 71% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 800 görüş paylaştı. Onu bunu bilmem, ben yalnızlığı seviyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 38,8b görüş paylaştı. Maalesef yalnız Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
babydrama Takip Et Xper 6 Yaş: 24 5 ay Kendi kendimle kalarak Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Her iki türlü de kullanırım enerjimi. Dönem dönem değişiyor.
İçe dönük bir insanım evde olmak bana huzur verir. İnsanlarla iletişim kurmakta zorlandığım oluyor
Bende zorlanıyorum maalesef insanlarla etkileşim kurmayı ve sosyalleşmeyi beceremiyorum
Onu bunu bilmem, ben yalnızlığı seviyorum.
Maalesef yalnız
Kendi kendimle kalarak