Hepimize iyi kötü bir şeyler oldu, bir sana olmadı hayret..
Sen gerine gerine yürürken, biz hayat kavgasında ha gayret..
Biz elimize yüzümüze bulaştırdık, azıcık yoldan çıkınca..
Sende hasar sıfır maşallah, dağları çamları bile yıkınca..

Hepimize iyi kötü bir şeyler oldu, bir sana olmadı hayret..
Sen gerine gerine yürürken, biz hayat kavgasında ha gayret..
Biz elimize yüzümüze bulaştırdık, azıcık yoldan çıkınca..
Sende hasar sıfır maşallah, dağları çamları bile yıkınca..

Arkasından konuşup kıymetli zamanımı harcayacağım hiç kimse yok yeryüzünde, yüzüne yüzüne söylemek istesem, kaldıracak toto yok. Kısacası ne kimsenin arkasından konuşup yüzüne gülerim, nede yüzüne güldüğümün arkasından konuşurum.
Hayır yapmam. Ben dobra bir insanım bir insanın yüzüne söyleyemeyeceğim bir şeyi arkasından konuşmam. Bir insanı seversem tam severim sevmezsem öyle biri yokmuş gibi davranırım.
Arkasından konuştuysam ve yanlışsam yüzüne bakamam ama çok şükür böyle şeyleri pek yaşamıyorum çünkü adil olmaya çalışıyorum
Teşekkür ederim
Arkasından ne söylüyorsam yüzüne de söylüyorum en iyi bilenlerdensin :D Keyifli geceler.
Teşekkürler canım 💋🥂
Cevap
14Cevap
Çok yaptım zamanında çünkü onları etrafımdan temizleyecek gücüm yoktu.
Arkasından konuşmam yüzüne söylerim
Eskiden olsa yapamazdım ama bazen şartlar buna zorluyor özellikle iş ortamında maalesef karakterinin dışına çıkmak zorunda kalıyorsun. Başta kendimi bu konuda çok sorguluyordum dışarda olsa yolda yürürken yüzüne bakmayacağın insanlarla yüz yüze bütün gününü geçirmek zorunda kalınca işler değişiyor.
Kimsenin arkasından konuşmayı sevmem. Öyle sohbet başlayınca kaçıyorum oradan. Ama benim arkamdan işler çevirenlerin yüzüne fena gülücem zamanı gelince
İnsanların yüzlerine söyleyemeyeceğim şeyleri arkalarından konuşmam. Bu yüzden sivri dilli diye nam saldım çevreme 🤦♀️
Arkasından konuştuğum kişinin yüzüne gülmem zaten kimsenin de arkasından konuşmam direkt yüzüne söylerim
Buraya afili cümleler yazmak isterdim ama aklıma hemen patronum geliyor vazgeçiyorum. İnsan patronunun yüzüne bir şey diyemiyor maalesef ki..
yuzumu ona çevirdiğimde degismem, nie güleyim.. ona karsi verdigim tepkileri, duyguları fark edebilir, bir sey kaybetmem
Evet çünkü arkasından konuştuğum her şeyi yüzüne de söylemişimdir.
Yok.. benim yuzumde bi sıkıntı var kalbime göre sekil alıyo
arkasından m konusmam yuzune dırekt soylerım
Arkasından konuşmam, lisanı münasiple yüzüne söylerim.
Kimsenin arkasından konuşmam, konuşmam gereken bir şey varsa direkt yüzüne söylerim.
Arkasından kimsenin konuşmadım bu güne kadar herkesin yüzüne çat çat çat konuşurum
Yüzüne bakacağım insanın arkasından konuşmam bana ters.
Yüzüne gülmediğim insanların arkasından konuşuyorum ben
Çıkarım varsa için ucunda yaparım, işim bittikten sonra çıkarırım hayatımdan.
Arkadan konuşma gibi bir ahlaka sahip değilim... Direkt yüze konuşurum.
Kimsenin arkasından konuşmam
Arkadan konuşmam
Hayır yapamam.
asla öyle olanlardanda neferet ederim sevmiyosam sevmiyorumdur bunu belli ederim
Herkes gibi bende bunu yapıyorum
Hayır yüzüne de konuşurum.😄
Evet sanki onlar yapmıyor.
Gulmem arkasindan da pek konusmam
Yok yapamam.
Hayr yapmack deglm neysem oyum
Arkasından konuşacağıma yüzüne söylerim
Arkadan çok sık konuşmam ama gülerim hak ettiyse
Gülerim
Evet gülerim
Hayır
yapmam öyle bir şey