Selamss🖤
arkasından dedikodusunu yaptığınız konuştuğunuz insanın yüz yüze geldiğinizde hiçbir şey yapmamış gibi onunla konuşmaya eğlenmeye gülmeye devam eder misiniz?

Selamss🖤
arkasından dedikodusunu yaptığınız konuştuğunuz insanın yüz yüze geldiğinizde hiçbir şey yapmamış gibi onunla konuşmaya eğlenmeye gülmeye devam eder misiniz?

Yüzüne gülmek aslında samimiyetsiz olursa kötü. Ama arkasından sinirlenip birilerine içini döktüysen, sonra da yüz yüze gelince tüm sinirin geçip yumuşadıysan, içten şekilde gülüyorsan yüzüne, işte o zaman ben bunu kötü bulmuyorum.
Ben anca böyle oldum yani. Samimiyetsiz olarak davranmadım, hep gerçeğim.
Bu iki yüzlülüktür ve burada yaşadım bunu. Adam arkamdan ergen demiş burada bana reis ne yapıyorsun reis nasılsın demeye çalışıyor. Ben de üstü kapalı olayı anlattım ya herifin teki böyle yapmış falan dedim. Bu biraz bocaladı özelden yazdı seni kim sinirlendirdi falan diye dedim sen niye takıldın bu kadar tabii mavi ekran verdi arkadaş bir daha bir şey yazamadı
Kimsin arkasından konuşmam bu konuda kendimi fazlasıyla güveniyorum Eğer biriyle bir derdin varsa çatır çatır yüzüne karşı konuşurum
En iyisi bu
Cevap
13Cevap
Hayır direk yüzüne karşı konuşurum
Yok ben direkt yüzüne karşı söylüyorum çatır çatır dayanamıyorum
Ya gerçekten en doğrusu bu zaten ben de öyle yapıyorum hayatta tutamam ki içimde ben 😂😂
Genelde arkasından kimsenin konuşmam yanlışı varsa yüzüne söylerim ki zaten huyunu suyunu beğenmedim kişiler ile de arama mesafe koyuyorum.
Yani doğruyu söylemek gerekirse insanların arkasından her söylediğimizi yüzüne söylemiyoruz
Buna ne şüphe 😂
🤣🤣 söylesek adam kalmaz
Ne kimsenin arkasından konuşurum ne de yüzüne gülerim insan sevmem ben
Arkasından konuştuğum insanın yüzüne tükürürüm anca
Uyarı verdiğim kişilerin yüzüne gülmem. Bilakis yok sayarım
Yüzüne söyleyemediğim şeyleri genelde yüzü asık olarak gösteriyorum
Arkasından konuşmam yüzüne söylerim.
Ne arkasından konuşurum ne yüzüne karşı gülerim
Gülmüyorum suratına vuruyorum
Hyr, hep gülerm
Asla aksine sataşırım
Hayır.