AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Parasını ye keyfine bak. Bu saatten sonra yapacak bir şey yok. Kimseye de güvenme. Akraba akbaba derler, kuzen muzen hiç sevmem.
Antidepresanlar oyle olur birakinca normalden kotu olursun , anridepresanlar receteli uyusturucudur cunku
Sana bi tavsiye veriyim mi bi araba al durumun varsa yap arabayı her gün 2 saat gez bak ne dert kalır ne stress
Allah yardımcın olsun. Gerçekten zor durum. Sende bulamadığını kuzenindemi bulmuş karaktersiz, birde 4 aylik bebeğin var
Bunalımdan kurtulmak istiyorsan. Allah'a sığın. Allah'tan yardım işte kuzum.
Psikolog desteği almalısın. Emdr diye bir şey var, araştır. Çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun.
Psikiyatri değilde bir psikolog ile konuş derim ilaç ile olacak iş değil bence
üzerinden zman geçmesi lazım o kadar. biraz zorlu bir süreç olacak ama toparlanacağın kesin.
Üstesinden kolay gelinecek bir durum değil. Allah size ve tüm aileye güç versin
Çok ağır bir şey yaşadığın zamana ihtiyacın var kolay değil. Şehir değişikliği iyi olmuş
Güven duygusu ne zor iş ya, insanların içini gördükçe soğuyorsun..
Ne kadar kötü ne iğrenç insanlar var Allah yardımcın olsun
Zaman dışında bir ilaç yok maalesef. Hiç unutmayacaksın ama acısı gitgide hafifleyecek.
Zamana birak, yardimci olunacak bir sey varsa soyle
sen hepten tramva geçirirsin bence bi uzmandan destek al
mesele senin ne eksik yaptığın değil karşı tarafın karaktersizliği
Takıl farklı farklı erkeklerle sende mutlu ol takma hichiseyi
İlacı biranda kesmemek lazım yavaş yavaş bırakılıyor o ilaç ve bu yaşananı unutmak içinde önüne bak senin hatan değil bu onun şerefsizliği
Şerefsiz karaktersiz haysiyetsix ikiside yazıklar olsun o kuzenide rezil et şerefsiz namussuz, hem erkek hem kız yazıklar olsun
Bunun en iyi ilacı zaman bu sırada çocuğun da sana çok büyük destek olacak
1 ilaç aliyorsan onu kendine sıkılmadan yarima düşürmekten başlayabilirsin bunu yaparken kendine sen anlatacaksın kendine
İyiler kötüleri buluyor kötüler iyileri anlamış değilim
Kocan bu duruma ne dedi çok merak ediyorum hiç mi bir şey demedi
Kuzenimi sevdiğini söyledi. Rezillik çıkarmamam için ne istersem vereceğini söyledi. Ortada mücadele etmeye değecek bir şey yoktu. Çocuğumun velayetini ve şu an yaşadığım evi aldım. Çocuğum için iştirak nafakası ödüyor
Çok yazık gerçekten çok yazık ne diyeyim Allah bildiği gibi yapsın Allah'a havale et en iyisini yapmışsın
Sizin adınıza gerçekten üzülüyorum böyle şeyleri okuyup duydukça iyice güvenim kalmadı bende aldatıldım sevgilim tarafından ve kimseye güvenim kalmadı sizi çok iyi anlıyorum
Aldatılan ne ilk ne de son insansın kuzenine gelince.. Bu devirde babana bile güvenmcksn diye boşuna dememişler Bi yavrun var ona sarıl ve toparlan bir an önce annesin sen o güç sende fazlasıyla var emin ol
şu an kafanı odaklayacak bişey bulman gerekli bence bi sure odagin başka biseyde olursa belli bir zamandan sonra kendiliğinden aklına daha az gelmeye başlar ve sonra tamamen unutursun hayatına biri falan girince
4 aylık çocuğun varken Dr nasıl antidepresan verdi hayret.. 😏
Emzirmiyorum. Sütüm yok
Ayrıca boşandığımızda dört aylıktı. Şu an 1 yaşında
burada tek suclaman gereken kişi kocan değil kuzeninde öyle ikisinde karaktersizmis
Unutmaya çalış. Hayat devam ediyor.. bırak ikiside pisliklerinde boğulsun ve antidepresanı kullanma. İş sende bitiyo
İlacı bi anda bıraktıysan böyle etkileri olabilirr
Sana guven verecek birine ihtiyacın var ben de az çok aynı olayları yaşadım
anladığım kadarıyla daha gençsin öncelikle şunu unutma ki erkekler doyumsuz. Yanii kendini asla suçlama ve yoğun çalış ki aklına gelmessin olay taze ise zaman alır iğleşmen herşeyi zamana bırak
Böyle insanlar yüzünden hayatını alt üst etme. Olan olmuş artık. Geçmişe dönüp bu yaşananları değiştiremeyeceğıne göre, artık unutup önüne bakmalısın. Ve ayrıca herkese güvenme.
Üzücü ama bu psikolojiden kurtulman gerek, hayat devam ediyor
Bunu atlatabilirsin arkanda ailen var bu seni 1-0galip yapıyor çocuğuna sarıl atlatırsın
Geçmiş olsun olan olmuş sen artık geriye değil önüne bakacaksın
cocugun icin denemekten vazgecmemelisin kim ne derse desin. Ankara'da psikolog bir ark var ama ogrenci sana yardimci olmasini saglarim
agır bir travma biraz zor bir sürec olur ama elbet toparlarsın , gecmis olsun umarım böyle bir şey yaşamassın bir daha
Düşünmemeye çalısacaksın kendıne ugras bul yenı ınsanlar tanı birine asık ol
bir süre herkesden uzaklaş tatil falan yap parasal sorunun yoksa şehir değiştir gez
Ahh kardeşim ahh.. yaşlar kaç peki
Ben 24-kuzen 26-eski koca 25
Aldatılma duygusu çok ağır değil mi
Kanka biliyorum konu bu değil de evlenmen hataydı zaten
Ben olsaydım var yaaa onu rezil etmekle kalmaz büyük tazminat alırdım
Çok zor bir şey, düşüncesi bile içimi ürpertti Allah yardımcın olsun
antidepresan asla kullanma seviyorum dediğin zaman herşeyi unutursun. 💕💕💕💕💕ilacı aşk
Zamanını herhangi bir yere harca, ayrıca eşini de rezil edebildiğin kadar et.
Nasıl oldu? kuzeninle kocan nasıl yakınlık kurmuş?
Kuzenim de bizimle aynı bölgede yaşıyordu. Ben eskiden kuzenimi çok severdim. Beraber çok vakit geçirirdik
yaşlar kaçtı? senin-kuzenin-kocanın?
24-26-25
onlar ne yaptı peki? evlendirler mi?
Geçen hafta evlenmişler
Siz nasıl evlenmiştiniz? görücü usulü mü?
Hayır, severek evlendik. Liseden beri birlikteydik
cinsel hayatınız nasıldı?
onu tatmin edebiliyor muydun?
yoksa hamilelik dönemi boşladın mı?
Kötü olmuş ya hele ki kendi yataginda basmak
"Hastayım, işe gidecek takatim yok."demişti bana o gün. İşe gitmeye takati yok ama başka şeylere varmış demek ki
psikoloji okuyorum. konuşabiliriz istersen. konuşmak seni rahatlatacaktır. kocandan da kurtulduğuna sevin bence.
Üzücü bir durum Allah yardimcin olsun
Kötü olmuş senin için ya kıyamam
Kuzenin tam bi k. şarmış
Zaman herşeyin ilacıdır,
geçmiş olsun Allah kolaylık versin
bunu anca intikam düzeltir
İlgisi alakası yok
gayet de var
içini soğutur
acı çekişi zevk verir
Nickname ini yansıtıyosun 🤣
tabiki boşuna mı koydum bunu