Eşimle yatağı ayırdım, ne yapmalıyım?

Eşimle Dün yatağı ayırdım, çünkü çok şiddetli tartıştık beni itti ve vurdu sebebi de eşim verem ve sürekli kusuyor ben sürekli temizliyorum ama şakalaşıyoduk sonra midesi kalktı 2 kere öksürdü tuvalete git dedim gitmedi kasıtlı halıya kustu temizlemem için bende bağırdım yeter artık bıktım diye bugüne kadar hep temizledim bir kere laf etmedim o bilerek yapmadım diyor ama önünde tepki var poşet var neden halıya kusuyorsun çok sinirlendim ev mahvoldu halı koltuk daha yeni yıkamadan geldi temizlemiyorum senin eşeğin yok dedim , ben bağırınca bana 2 kere uyardı sonra bana küfür etti bende ona sensin dedim ittim oda koluma vurdu çok ağladım evden gitmek istedim beni göndermedi , gidersen bu evi de kendimide yakarım dedi beni yatak odasina kilitledi gitmemem için 5 dk geçmeden açtı baktım heryeri temizlemiş ama küfür etmesi ve koluma vurması çok ağrıma gitti bugün hiç konuşmadım yüzüne bile bakmadım. Yatağı ayırmakta haklı mıyım bana kızdı sen yatağıda ayırdın devam et dedi dinen günah biliyorum ama pişman olmasını bekliyorum özür bile dilemedi benden ben susuyorum o susuyor ne yapacağım ben?
Güncellemeler
+1 yıl
beni haksız bulanlara olsun bu güncellemem yazmayacaktım ama yazıyorum , kendinizi kadın yerine koyun ve eşiniz sırf bağırdığınız için size o. r. pu dese tepkiniz ne olur çok merak ediyorum!
Eşimle yatağı ayırdım, ne yapmalıyım?