Kocamla kardeşim gibi sevdiğim kuzenimi kendi yatağımda bastım. Küçük yerde yaşıyorduk, eski kocam burada tanınmış bir esnaf ve ele güne rezil olmamak için benim şartlarımı kabul etti. Anlaşmalı boşandık. Dört aylık çocuğumla beraber Ankara 'ya taşındım. Annem ve kardeşim de yanımıza geldi, dördümüz yaşıyoruz. Maddi olarak bir sıkıntım yok ama psikolojim bitik. Sürekli bunu hak edecek ne yaptığımı düşünüyorum. Kocam beni kuzenimle aldattığı için tüm akrabalarımdan soğudum. Herkese ve her şeye şüpheyle yaklaşır oldum. Kimselere güvenemiyorum. Bazen gördüğüm bir erkeği beğenirsem aklıma hemen onunla evlendiğim ve beni aldattığı senaryosu geliyor. Geceleri aldatıldığımı öğrendiğim günü kabus görüyorum. Ben çocuğuma tutunup yoluma devam etmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Psikiyatriste gittim, antidepresan verdi. İlacın hem çok fazla yan etkisi oldu hem pek bir faydasını göremedim. Üstelik bırakınca eskisinden bile beter altüst oldum.
- Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAntidepresan kullanmayı bırakmanı tavsiye ediyorum çünkü insanı yaşayan ölü haline getiriyor kullanan kişilerden az çok görüyorum biliyorum o yüzden kullanmayı bırakmalısın Ayrıca burada tedavi olması gereken birisi varsa o Sen değilsin eşin ve kuzenin
Yaşadığın şey gerçekten çok kötü aldatılmak tabii ki kötü ancak artık öyle bir hale geldi ki aldatılmanın da hayırlısını versin Allah diye dua edeceğiz yani insan kendi kardeşiyle kuzeniyle de aldatılmamalı ancak maalesef yaşanıyor dediğim gibi geçmiş olsun gerçekten
Sen bir kadınsın bence güçlü olmalısın ne olursa olsun ve bir çocuğun da varmış madem artık çok daha fazla güçlü olmalısın geçmişe ve o pislik insanlara bağlı yaşamamalısın önüne bakmalısın hayatını yaşamaya çalışmalısın ve biraz mantıklı düşün Bu hayatta bir kez geliyorsun ve onu da seni aldatan bir erkek için üzülerek ağlayarak ya da ne bileyim kendi kendinde kusur arayarak harcamamalısın mutlu olarak ve evladını anneni mutlu ederek yaşamaya çalışmalısın hayatı zaten kısa üzülmek için kızmak için emin ol çok daha kısa00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılPsikolog dan yardım alman en güzeli olur. Bekle geçer zamana akışa bırak gibi bişey değil bence. Travman olmuş artık çünkü. Biseyler senin suçun değil. Biri seni aldattığı için kendini suçlama. Eğer birilerini pişman etmek istiyorsan kendi hayatını en güzel şekilde yaşamaya devam et. Kendine bak, çocuğunla ilgilen. Çocuğuma bağlanıp iyilesicem diye bir şey yok. Çocuğa da bunu empoze etme ileride o da çok zorlanır bazı şeylerde. O diğer pisliklerin de emin ol kendi utançlari. Hayatlarında bu önlerine mutlaka çıkacaktır merak etme. Canı yananin vallahi de canı yanmadan gitmiyor bu dünyadan çünkü. O yüzden kendini toparlamak için yardım alman gerekiyorsa yardım al. Benim annem yıllar boyunca o ilaçları kullandı hiçbir işine de yaramadı hatta daha kötü oldu. Bı gün Allah onu öyle biseyle sinadi ki o zihnindeki problemleri depresyonu unuttu kendi kendine iyileşti. Uğraş bul, oturup sürekli mantıksız şeyler düşünme. Olmayacak ya da düzelmeyecek şeyleri, içinde kalbinde olan öfkeyi de düşünup kendi içinde büyütme çünkü artık yapacak hiçbir şey yok. Kabullenmek zaman alır. Ama hangi soruları senin sorman gerektiğini bil. Hangi cevapları senin vermen gerektiğini de. Fazlasını yükleme kendine, yük yapma. Hayat bir sınav. Bu senin başına geldiyse. Bir sebebi var. Bişey öğrenmen, bir şey görmen ve gelismen için. Daha iyi yerlerde, çok sevdiklerinle mutlu huzurlu ve en önemlisi sağlıkla olmani dilerim. Keşke gerçekten sana yardım edebilecek bir yetim olsaydı 🙏🙏🤲
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAah kardeşim ahh sen bunu hakedecek hiçbir şey yapmadın bunu sana yapan ağır karaktersiz, manevi hiçbir duygusu kalmamış, vicdanları ölü bitik insanlar. Belki birbirlerini elde ettiler ama hiçbir zaman insanlık seviyesine çıkamayacak iğrenç iki yaratığa dönüştüler. Atlatması kolay olan bir durum değil ama güçlü olmak zorundasın. Psikolog ne bilsin senin kalbinin nasıl yandığını. Bol bol dua et abdest al namaz kıl Allah’a sığın. İmtihan dünyasındayız isyan etme. Öyle bir pislikten kurtulduğun için şükret. Dertli müziklerden aşk filmlerinden dizilerinden uzak dur. Kitap oku kendini geliştir çocuğunun eğitiminin üzerine düş hiç boş bırakma okumayı öğrendiği andan son ana kadar ilgilen. Okusun doktor olsun annesinin kalbini iyi edemez belki ama insanlara şifa dağıtsın Allah’ın izniyle
30 Yorumla
Bende yaşadım hemde yengesinin dul kardeşiyle allah kahretsin onları o kadar zor toparladımki kendimi birde yeni doğum yapmıştım kırkım çıkmamıştı daha ama bil sırf çocun için kendine geliyosun birde kendimi beğenmemeye başladım sürekli onu kendimle kıyasladım ama sorun bizde değil emin ol sırf uçkurları için yapıyolar
26 Yorumla
Soran+1 yıl🥰🙏🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, şu an yaşadığınız duygu, hissiyat son derece normal yani kolaylıkla kaldırılabilecek bir şey değil ama şöyle bir şey var. İlaç da kendi başına bir çözüm değil. Çünkü sizin her şeye rağmen sağlam bir duruş sergilemeniz lazım yani bu yaşananlar sizin suçunuz değil. İki kişi bir karaktersizlik yapmış sadece. Burada sizin herhangi bir hatanız yok. O yüzden gerekirse çocuğunuzla beraber hayata yeniden sıfırdan başlama konusunda kararlı olursanız ve artık geleceğe elinizden geldiğince pozitif bakmaya çalışırsanız her şey çok daha güzel olacaktır. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Gerçekten çok zor bir durum. Atlatmasıda, unutmasıda çok zor. Ama hayata, çocuğuna ve en önemlisi kendine sıkı sıkı sarıl, hiç bırakma.
Evet haklısın, bu durumdan dolayı güven sorunu yaşamakta. Böyle bir şeyi kimse haketmez.
Atlatmak için elinden geleni yapacaksın. İlk önce buna yürekten inanacaksın. Acını yaşa, yasını tut ama teslim olma. Bu dibe vurmuşluğun seni esir almasına izin verme.
Şimdi düştün ama ayağa daha da sağlam kalk. Çünkü sana senden başka iyi gelecek yok. Evladın için kendin için iyi olmak için elinden geleni yap.
Unutma her şey inanmakla başlar. Kendine inan yeter ki..
Umarım her şey gönlünce olur..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılPsikiyatriste gitmiş olman doğru bir davranış olmuş. Ancak antidepresan kullanımında dozun artırılması veya azaltılmasını da, tamamen kullanımı bırakmak da hekimin kontrolünde olmalıdır. Anladığım kadarıyla sen kendi isteğinle bırakmışsın, bunu yapma. Hatta bazı durumlarda psikiyatriste ilave olarak bir de psikologdan destek almak gerekir. Bence senin durumun bunu da gerektiriyor.
00 Yorumla
+1 yılbu durum.. gerçekten.. ilaçlar sizin durumunuzu çözemez
ancak her şeyden önce kendinizi sevmeniz gerekiyor bu önemli kendinizle yeniden barışmanız gerekiyor yani bunu yapmazsanız sanırım bu durum sizi daha da zorlayacak kendinizle barışın olan olmuş biten bitmiş ancak her erkek eski eşiniz gibi olmayacaktır bunuda aklınızdan çıkarmayın
hayatınızı akışına bırakın çocuğunuzu büyütün bir süre olumlu bakın hayat sizin elinizde biraz..
bunu yapmak için inanmanız gerekiyor en fazla da kendinize olanı biteni sorgulamayın geçmişe bakmayın hayat orada değil bu anda ve yarın da..00 Yorumla
+1 yılAnlaşmalı boşanmada umarım yeterli seviyede anlamış üzüntü iken anlasmamissinjzdir umarım... Bu durumu yaşamış olmanız üzücü kimse hak etmez ama bazı insanlar böyle maalesef. Toplum iyiye gitmiyor ben de bundan ötürü ne evlilik ne ailenkurma isteği hepsi harap oldu hayallerimi söndü sönüyor..
Sizin yapmanız gereken ne psikiyatrist ne de psikolog ilaçlar milaçlar bunlar hak getire siz kendi kendinize şifa olabilirsiniz.
The accesbars yapın. Bu güzel bir şeydir iyi gelebilir. Olumlu düşünün. İnsan ne düşünürse ona dönüşür unutmayın. Bunun dışında bir kaç bir şey daha vardı bi sn defterimi kontrol etmem lazım20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılZaman her seyin ilacı onca şey yaşayıpta hemen toparlanmayı beklemen hicte insancıl bir sey olmazdı insanız sonuçta kaldıramayacağımız şeyler var insallah bosanırken donuna kadar almışsındır cocugunun tüm masraflarını karşılasın pislik yasadıklarını sindirmen lazım herkesin basına gelebilir bunlar tek degilsin erkeklerin geni bozuk aklına geliuormus ya baskasıda yapar diye dogru haksız degilsin yapar daha beterinide yapan erkek vardır en guzeli yalnız yasamak basin agrimasın istoyorsan almayacaksın hayatına birini
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle büyük geçmiş olsun diyeyim. Büyük badire atlatmışsınız. Ama iyi yönden bakın. En azından bi insanın hayatınızda olmaması gerektiğini öğrenmiş oldunuz. Aldatılmak ne demek iyi bilirim. Yuvanızın dağılması ne demek iyi bilirim. Eşinizin 5 dakikalık uçkur sevdası ve kuzeninizin yani kanınızdan bi insanın ihaneti nelere sebep oldu. Onların işlediği günahın bedelini siz ödiyormuşsunuz gibi düşünmeyin. Onlar sizin gibi bi insanı, aynı zamanda şanlarını şereflerini ve namuslarını da kaybettiler.
00 YorumlaEmpatiden yoksun güruha aldırmayın.
Büyük geçmiş olsun, adınıza üzüldüm. Bu zamanla kapanacak bir yara, kendinize zaman tanıyın ve sevdiklerinize sımsıkı sarılın.
Psikiyatrist diye yazmışsınız, doğruysa onların size ilaç vermekten başka bir şey yapabileceklerini sanmıyorum. Sizin psikoloğa ihtiyacınız var, hem de iyi bir tanesine. Çok daha çabuk toparlanırsınız.
Bu süre içinde de ilişkilerden uzak durun, sizi gerçekten seven biri olursa zaten sabırla bekleyecektir. Siz güçlü olmaya, çaba göstermeye devam ettikçe her şey daha iyi olacak, göreceksiniz.00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Kız kuzen mi, erkek kuzen mi?
Kız kuzense, amaaaan salla gitsin, bırak eğlensinler arada..
Amaaa kuzen erkekse işte o zaman işin şekli değişir. Ha bi de tabi erkekse kim, kime çakıyor? İşte en önemli detay burada. Erkek kuzen Kocana çakarken yakalasiysan boşanmak artık farz olmuştur. I*bne bir koca, zaten koca olamaz. Dii mi yaa 💁
İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
Yenge şimdi sen dul kadınsın, başında bir erkek yok. Hani acil bişey lazım olursa sitede yaz kafi, arkadaşlar muhakkak yardımcı olurlar 🎯😏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlaca karşıyım bunu biraz duygularını salarak, günlük tutarak ya da bir şekilde içinden atarak aşacaksın. Kendini sıkma acıyı da doya doya yaşa. Olan olmuş hayatta neler olmuyor ki bunlar hep bizim gevşekliğimizden bazen de insanların karaktersizliğinden yani bundan ders alıp hayatına devam et. Ben psikiyatrist olsaydım benim tekniğim hayat okulu tekniği olurdu. Bu olayda amaç senin üzülmen ağlaman değildi bir dersti, ne öğrendin? Artık neye dikkat edeceksin ve neyi yapmayacaksın? Acılar, sevinçler hepsi imtihan hepsi karaktere katkıda bulunacak bir tecrübe. Önemli olan bunu iyiye çevirmek.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlaçları bıraksan bile senin bunu konuşarak paylaşarak atman gerek
Terapiye devam etseydin keşke
Firsatin varsa. git
Atlatamiyorum de
Bir çok insanın oluyor böyle durumları
Oluruna bırakmak gerek
Yaşadığın açılarda olgunlastiracak seni
Çocuğun için yaşamalı güçlü durmalisin
Geçecek zamanla her şey
İnadına yaşa inadına ayakta kal
33 Yorumla- +1 yıl
teşekkür @Captain_M
+1 yılNe takıyorsun be, aldatmışsa sektir çekersin biter. Kendinizi harap etmeyin bu kadar o pçe değer mi sence, 4ptal olmayın artık bu kadar canım nasıl bir arada olabilir aklım almıyor.
Aldatmış kızım seni aldatmış, ne bka üzülüyorsun. Duygularmış, olmaz olsun öyle duygu.
02 Yorumla
Soran+1 yılEski kocam için üzülmüyorum. Şu an karşımda ölse umurumda olmaz."Çocuğumun babası" diye bile düşünmem çünkü nafaka ödemek dışında babalık yapmıyor zaten. Sekiz aydır sadece üç kere gördü kızını. Benim üzüldüğüm böyle bir ş*erefsizle gerçek yüzünü göremeden yıllar geçirmiş olmak, kandırılmak, güven duygumu kaybetmek
- +1 yıl
geçmişi değiştirebilir misin hanımefendi, değiştiremezsin. Hayatın misyonunu bilmen lazım, doğada bunlar olmak zorunda, sen tecrübe edinmek zorundasın, edindin önüne bakabilirsin artık. Kuzeninin de ağzına sıçve bütün sülaleye rezil et sokağa çıkacak yüzü kalmasın (tabii kanıtların varsa) , ettin diyleim sonra oda bunalıma girdi intihar etti falan senin suçun yok canı cehenneme dersin biter.
Ben bütün olasılıkları hesaba katyorum, ve üzülmene değmez. Velevki karım odlu ve beni aldattı, peki diyip gülerim asdşkjaskdşas beni kaybetti keyfi bilir, tercihlerde herkes özgür, ayrılırım sonrasında yeni limanlar. Next atmayı öğrenin, kimse sizden değerli değil.
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlkte insan sürekli beyni soruyor neden aldattı diye ben hep ağlardım ağlama krizi gibi birden gelirdi göğsümde taş vardı sanki o ağrı baya bir gitmedi ben kendime dedim ki hep geçecek geçecek geçecek zamanla geçecek dedim kendimi teselli ettim hiç psikolağa psikyatriye gitmedim hap kullanmadım gerçekten de bir sene sonra unuttum en büyük destekçin sensin unutma umarım yardımcı olmuşumdur😊
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Öncelikle çok kötü bir durum hayata seni bagliycak tek şey evladindir ona tutun ve herşeyi Allah'a havale et zamanı gelince her şey yoluna giricek biliyorum ağır bir durum sadece şunu bil Allah kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermez ayrıca eşin için diyeceğim tek şey şu Allah'ın değirmeni ağır işler ama iyi ogutur günü gelince ona öyle bir şey yasatirki neye uğradığını sasirir
10 Yorumla
+1 yılMerhaba, aldatılmak her insanda duygu durum bozukluklarına neden olabilecek kabul edilemez ve sindirilmesi çok zor olan bir durum. Ancak, senin bunu hak edecek bir şey yapıp yapmadığını düşünmek yerine, onların seni kaybettiği, onların seni hak etmediği için bir şekilde yolunun ayrıldığını dusunmelisin ki zaten doğru olanda bu. İşine ve kariyerine odaklanmaya bak, spor yapabilirsin, sosyal hobiler edinebilirsin, ama asla geçmişine takıntılı kalıp, bu şekilde yaşamaya devam etmemelisin
00 Yorumlaİlaçları sürekli kullanmak gerek o da bağımlılığa götürür. Dediğin gibi bırakınca iyi hissetmezsin. burada kocanın da kuzeninin de ne m*l olduğunu anlamış oldun. Geç olsun güç olmasın. Hayat bu hayırlısı buymuş demek ki. Eminim güzel bir insan çıkar ve unutturur sana herşeyi. Ama sen çıkacak diye bekleme çocuğunla ilgilen hayatını yaşa maddi sıkıntın olmamasına sevindim.
00 Yorumla
+1 yılYaşadığın travma kötü unutması zor olsada bu imkansız değil. Hayatın hep böyle gitmeyecek. İllaki bı yerlerde duzeleceksin. Buna inan. Bende benzer şeyler yaşadım insanların çoğu artık böyle şeyler yaşıyor maalesef. Çok kötü ve zor bir durum olsada illaki bir düzelme yaşanacaktır.
00 YorumlaBoşanmış biri olarak tavsiyelerim
Seni anlayabilen birisiyle konuş
Kendine ve acına zaman ver
Meşgul olacak şeyler bul kendine
İlk 1 hafta 1 ay çok zor geçiyor sonra alışıyor insan tamamen kabul etmen 6 aya yakın zaman alıyor
Bu his hep kalacak ama bir zaman sonra hafifliyor açın kimseye küsme hayata da küsme kitap oku piskolog seminerleri dinle YouTube dan
En önemlisi de kendini meşgul edecek şeyler bul kafan meşgul olsun bu durum geçecek00 Yorumla
+1 yılSenin suçun değil o deyyus kocanın suçu kendini harap etmenin manası yoktur. Dünyada neler oluyor neler. Belki seninki en hafifidir. Buda gelir buda geçer takmayacaksın az gamsız olacaksın vurdum duymaz olacaksın. Sağlığını kaybedersen tamamen bitersin çocuğunda rezil olur. Kendini birakmayasin şimdi okuyunca içinden geçireceksin söylemesi yazması kolay sen yasada gör diyeceksin. Başka çaren yok sabır
00 Yorumla
+1 yılYa kıyamam sana çok acı gerçekten bu durumdan kurtulmanın bişey yaparak düzeleceği yok psikojin bi süre böyle olur sonra geçer güvensizlik kalabilir biriyle paylaşmayı deneyebilirsin evlenmeyi tekrar düşünebilirsin bütün erkeklerin öyle olacağı yok ayrıca şöyle düşün ünlü güzel mankenlerden o kadar aldatılanlar oldu sorun sende değil onda adriana lima bile aldatıldı çok şey yapma yani
00 YorumlaBen pisikartrisin ilaçlarını hiç kullanmadım kullanma bizraz zor oluyor ama geçiyor senin seni analayan birine ihtiyacım var ben dikmendeyim istedin ve bunaldigimda gel çayımı iç dertlese biliriz ama eminol ben seninle hiç birsekilde bir şey beklemiyorum rahat olarak yazabilirsin yavsayacakda deyilim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kendinize sizi mutlu edecek bir mesgale bulun. Özellikle spor testesteron yükselttiği için mantık ön plana cikiyor. Zor bir sınav. Ve bir çok insanın derdi var buna inanın. Esiniz sadakat sınavından geçememiş maalesef bu sizi değersiz yapmaz asla. Sizin hayatınızdaki rolü bitmistir sadece. Lutfen kendinizi bırakmayın o masum bebisin mutlu, güçlü bir anneye ihtiyacı var. Evlilige dair hatırlatacak resim , mesaj ne varsa hepsini silin, yakın hatta.
Kolayliklar
01 Yorumla- +1 yıl
Spor testestoren mi yükseltir
Sitenin abazaları gene gelmis garip.
Aldatılan senmisin yoksa istenmiyormusun?
Hayır düşünüyorumda karımı biriyle bassam size iyi eğlenceler der kapıyı kapatır giderim mahkemeye.
5 dakika daha görmem ondan sonra sktrsn gitsin.
Dünyada başka kız mı kalmadı niye oturupta eskiyi yad ediyim ki.
Suçluluk duyduğun şey nedir? Kendi iraden mi?00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 364 cevap paylaştı. Kendine zaman ver.. ilaclarla düzelecek birsey degil bu, hem kendinde hata arama.. o eski kocananin kisiligi ve kuzeninin! Sende bir suc yok! Zorunada gitse bunu kendi icinde bitirmek zorundasin cocugun var kendini toparlayip hayatina bakmak zorundasin
00 YorumlaBu iki insan için yıkılmak da neymiş? Herkes kendine yakışanı yapar. Onlar da kendine yakışanı yapmış. Hayatında yeni bir sayfa aç ve mutlu ol...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZamanla her şey geçecek iyi ol merak etme. Her karanlığın sonunda bir ışık vardır. Bu senin için bir fırsat bile olabilir. Güçlüsün ve Allah seni seviyormuş ki sana eşinin ve kuzeninin gerçek yüzünü gösterdi. Güçlü ol hayatın tadını çıkarmaya çalış. İnsanların başına her şey gelebilir ve bunlar ne kadar zor olsa da bizim için normal şeyler. Zaman her seyin ilacidir. Kendine olan güvenin asla düşmesin. Sadık erkek bulmak zor bu devirde ama sen doğru ve dürüst olduğun sürece karşına da öyle insanlar çıkacaktır. Tek yapman gereken sabırlı olmak.
10 Yorumla
+1 yılBelki faydası olur
https://youtu.be/lBayNYeuwUs10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen allaha sığın güzel kardeşim
youtubadan kuran dinle özellikle bakara suresi
bol ayetel kürsi oku
bol dua et
allaha hep dua et yardım et bana diye
şifa vermesi için
allahtan başka kimse sana yardımcı olamaz
dua et bol bol
2 rekat namaz kıl
allah yardımcın olsun amin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle düşün kuzenin seni hep kiskaniyormuş ve kocani elinden almaya kalkmış buyuzden kadinlqr kiskandikalri kadınların kocasını göz dikiyor genelde yakın arkadaş yahut akraba tarafından yaşanan ihanetlerinin çoğunun altında yatan sebep kiskancliktir mutlulugunu bozmak istemiş başarmış onlar için canını sıkmani hakedecek insanlığa sahip olmadıklarıni hatırlatıp dur kendine , kiskanilasi biri olmanin egosunu yaşa onları da sktr et
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani okadar adam varken neden senin kocan Dicaprio mu bu adam? Kiskanclik işte sebep
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli olan sağlığınız boşverin gerisini. Benim bazı yakınlarımın aldatmak derecesinde yaptığı kötülükler var. En azından size çok zarar vermeden gerçek yüzlerini görmüşsünüz. Bende çok kötü insanlarla karşılaştım. Artık insanlara güvenmemek yerine kötü insanların panzehri iyi insanlardır diye düşünüyorum.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada o ilaçları kullanmadan önce yan etkilerini iyi araştırın.
+1 yılEvlenirken bile çok fazla anlam yüklemeyin it oğlu itlere. Yüklemeyin ki olacak senaryolara üzülmeyin. "Ben on numarayım aldatamaz beni''kafasıyla ilerlemeyin. Sen on numara olsan da o on numara değil.
10 Yorumla
+1 yılKuzeninde eski kocanda insan değilmiş işte evlilikte akraba ya da arkadaşlarla evde kocan varken sürekli oturup sohbet muhabbet ediyorsan samimilik doğuyorsa ister istemez ya kızın ya adamın gözü kalıyor onun için evinize sürekli birilerini almayın
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılValaha olan olmus olmusa caresi ancak zamanin gecmesiyle olur nekadarida kafani taksanda olacagina varir cocuguna saril ve kendine kafa dagitacak aktiveteler ve hel dolu dolu vakit gecirmeye bak surekli deyisik seyler ya
00 Yorumla Geçmiş olsun 😢 kötü travma geçirdin kolayca unutulacak yiyip yutulacak şey değil Allah yardımcın olsun çok iyi anlıyorum ama elimden bişey gelmiyor ama genelleme yapma daha fazla mutsuz olursun evladına sarıl en büyük tesellin bence o
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendini ve çocuğunu düşünüp toparlanmak zorundasın. Yeni bir hayat var önünde ve hayatta bundan daha kötü şeyler var. Biraz gezmeye kendine vakit ayırma ile başlayabilirsin
10 Yorumlaİlaç ani sinirlerinmelere ve takıntıya iyi geliyor ama olay bununla yaşamaya ve bunu umursamamaya alışmalısın. İnsanların bu yaklaşımları normal demelisin ve ben bu yaklaşımı olan birisine denk geldim demelisin.
00 YorumlaZaman herşeyin ilacı demek isterdim ama değil geçmez gün geçtikçe daha çok artar karşı cinsten nefret edersin eşine kuzenine kaybettiğine uzulmezssin ama verdiğin emeklere üzülürsün...
Taaki onları unutturacak yeni biri çıkana kadar tabi guvenebilirsen oda...
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın 🤲00 YorumlaAllah yardımcın olsun travmatik bir olay yaşamışsın o yüzden zar zor geçer diye düşünüyorum onlara söylencek söz yok bulamassında tek önerceğim tavsiyem evladına sıkı sıkı tutunman
00 YorumlaDüşün uzuldugun canını sıktığın kişiler kaç para eder kendini bu kadar heder etmeye değer mi onların umrunda olsa böyle bir seye kalkisirlar miydi hal boyleyken bir de tek dayanağı annesi olan bir çocuğun varken toparlan bir an önce toparlan ki çocuğun karşısında güçlü bir anne görsün mutlu bir anne görsün mutlu bir sekilde büyüsün ve emin olki sorun sende değil o kişilerin karakterinde daha doğrusu karaktersizliklerinde
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılCok geçmiş olsun :( senin bir terapiste ihtiyacın var. Onarılmak ve tekrar hayata hazır hale gelmek için. Yaşam koçu gibi bir danismana başvur. Kısa sürede toparlanırsın.
00 Yorumla
+1 yılBir kaç ay daha hafif bir antidepresan kullanabilirsin doktorunla görüş. Zor bir dönem senin için çok geçmiş olsun ar damarları bozukmuş eşinle kuzenin iksiinide çıkar hayatından bebeginle ilgilenmeye çalış arada annene bırak kafanı dağıtmak için hobi kurslarına gidebilirsin evde oturup sürekli düşünme.
00 Yorumla
+1 yılZaman her şeyin en güzel ilacıdır yapacak bir şey yok bu hayatta herkes her şeyi yaşayabiliyor olmasa iyiydi ama olmuş bir kere, en azından çocuğun için toparlanman gerektiğini düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılPiskolokların işi antidepresan verip insanları uyuşturmak zaten. Nasıl düşüyorsunuz bu tongaya. Bağımlı olduğun için şimdi dengen daha kötü. Biraz sabret düzelir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 335 cevap paylaştı. ilaç kullanmak geçici unutkanlıktir başına böyle geldi diye her insanı bir tutmamalisin önce sen kendini değerli hissetmeli sin çocuğunda varmış artık onun hayatı için yasamalisin
00 YorumlaÇok kötü bir durum çok üzüldüm gerçekten başka bir arkadaşın dediği gibi ilacı aşk acele etmeden biriyle tekrar evlenmeyi ve güven tazelemeyi düşünün
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 359 cevap paylaştı. zamanla düzelirsiniz bu konuda ilaç ( zaman ) tamamen unutmanız imkansız ama zaman geçtikte toparlanma olacaktır isteseniz de istemeseniz de
kimse vazgeçilmez değildir
00 YorumlaEvli iken yapılan bu durum Ahlaksizliktan başka bir şey değil. Rezil olan onlar dir. Onlardan ve o çevreden uzaklaşmadan hır görülen biri olursun.
10 Yorumla
+1 yılKocan ve Kuzenin aynı evde nasıl basıyorsun? Ve neden yalnızlar?
16 Yorumla
Soran+1 yılBen işe gitmiştim. Eski Kocam o gün kendini iyi hissetmediğini, dükkana gitmeyeceğini söyleyerek evde kalmıştı. Ben yokken kuzenimi eve almış. Kendisini hasta bildiğimden onunla ilgilenebilmek için işten erken çıkmıştım. O şekilde gördüm
- +1 yıl
4 aylik cocugunu birakip isemi gidiyordun?
Soran+1 yılBen çalıştığım için çocuğa teyzem yani kuzenimin annesi bakıyordu. O sabah çocuğumla evden çıkıp çocuğu teyzeme bırakıp işe gittim
- +1 yıl
Süt emmiyordu ozaman… Kuzeniniz üvey sanirim.. Annenize neden birakmadiniz?
Soran+1 yılYok, hiç emziremedim. Sütüm yok. Kuzenim üvey değil. Keşke öyle olsaydı. Annem Ankara 'da yaşıyor. Boşandıktan sonra o yüzden Ankara 'ya taşındım zaten
- +1 yıl
Geçmiş olsun, Unut demeyeceğim unutulmaz ve iğrenç bir şey yapılan. Ama çocuğun için güçlü durmalısın, Her Erkek senin cıkcık kocan gibi şrfsz çıkmaz korkma.. sadece adımlarını 40 kere düşün 1 kere at bundan sonra, onlarında zaten Allah belalarını vermiş, yastığa rahat yatamazlar geceleri.
+1 yılSende aynısının yap bakiyim ne oluyor karaktersiz kocana
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılyeni hobiler edinmelisin ve affetmemelisin çocuğu bahane edebilirler ama onları dinleme
02 Yorumla
Soran+1 yılKuzenimle evlendi. Yani artık geri dönüş yok. Hoş, o bana dönmek istese de bende bir şey değişmez
- +1 yıl
kuzeninide aldatır yapan yine yapar
- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAy bir karaktersiz icin de antidepresan kullanilirmi kendine gel lütfen
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun için kullanmadım. Aptallığıma ve güven duygumu kaybedişime üzülüyorum
+1 yıldoğru karar vermişsiniz size ihanet eden insanlardan ayrılmak en doğru karar ama başka insanlarla aynı kefeye koymayın herkes aynı değildir
00 Yorumla
+1 yılPsikiyatrist yerine psikoloğu tercih etmeni tavsiye ederim. Küçük çocuğun varken ilaç kullanman zaten riskli olabilir. Geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılSuçun biri kocandaysa üçü kuzeninde. Dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek peşinden gitmez.
00 Yorumla
+1 yılİnşallah pişman olur o vasat adam da sana köpek gibi yalvarır geri döner.
02 Yorumla
Soran+1 yılPişmanlıktan geberse de benim için bir anlamı yok artık. Kızım hariç onu hatırlatabilecek her şey bende kusma isteği uyandırıyor. Ama kuzenimle mutlu olamaz inşallah. Benim mutsuzluğumun üstüne mutluluk kuramasınlar
- +1 yıl
Kuramazlar onlar zaten o mutluluğu yaşamamak için evlendi. Senle aldatan adam başkasıyla da aldatır
+1 yılRabbim yardımcın olsun. şu an ne yapıyorlar o iki hain peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçen hafta evlenmişler
- +1 yıl
Yuva yıkanın yuvası olmaz. ALLAHA HAVALE ET BAK NASIL HAYATLARI ALT ÜST OLUYOR.
+1 yılEn güzeli olsan da aldatan aldatır
Burada da çok var
Hayatta en çok kendine değer verki bötle şeyleri kolay atlat00 YorumlaGun icinde mesguliyetlerin, sosyaliten var mi?
Is, kurs, hobi, eglence herhangi girip ugrasip, enerji sarfedip farkli insanlarla vakit gecirecegin aktiviteler.00 Yorumla
+1 yılAnlıyorum seni böyle bir şey benim de başıma gelmişti çok üzüldüm duruma yapabileceğim bir şey olursa yardımcı olmak isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygusal bağlardan kurtulup mantıksal bakış açısına sahip olmayı öğrenmelisiniz. Psikiyatrist Anti depresan olsun ne yaparsanız yapın kendi kafanızda ki değişimi sağlamadığınız sürece yıkımlar her daim karşınıza çıkacaktır.
00 Yorumla- Devamını Gör (100)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat