Babam beni dövdü. Evden nasıl gidebilirim?

22 yaşındayım her gün şerefsiz der bana küfür eder yani bir erkek nasıl bir kozla böyle konulur insanın midesi bulanıyor. Annem zaten eziyetle büyüttü her gün değil her saat benim annem çocukluğumdan beri gelir bana küfür eder eziyet ederdi. Ankara’da yaşıyorlar benim üniversitem Antalya’da. orada bir iş buldum lojmanları dün sabah haber verip gece yola çıkıcam diye gidicektim. Annemi aradım akşama kadar yok. Akşam 10da geldiler babama söyledim bi şey demedi hani zaten her gün küfür ediyor aramızda hiçbir şey yok. Bir saat sonra valizim her şeyim hazır toplam 900 lira param vardı 250ye bilet aldım. Ve annem beni çağırdı mutfağa yine erkek olamamış babam konuşacak. Otur şuraya dedi konuşuyor, bana aylık bin TL bile vermez ve 22 yaşımdayım. Evde yaşanmıyor midem bulanıyor. Sen aç mısın açıkta mısın ne çalışması dedi. Ben de anlaşamıyoruz siz de beni gözden çıkarttınız gidiyim çalışıyım dedim. Neyse gidiyodum. Neden ne var dedi bana her gün küfür ediyorsunuz dedim o kadar iğrenç tiksine bi şekilde geldi ki her gün küfür mü ediyormuşuz dedi ve beni oturduğum yerde sıkıştırılarak dövmeye başladı o kadar korktum ki travma oldu 105 kilo adam ben 56 kiloyum. Çığlık attım attım kimse yok beni kurtaracak.. Sonra tuvalete gittim utanmaz tuvalete geldi orada da beni yerde dövdü. Ve hiç para vermediği halde çalışamazsın bi daha öyle bi olayını durursam gelir seni öldürürüm Allah bana senin öldüğünü göstersin dedi. Bu erkek mi ya rezil

Güncellemeler
+1 yıl
Telefonum alındı. şu an zor bela başka telefondan yazıyorum. Para yok, her gün küfür var. Sırf bana her gün küfür hakaret etmek için gitmeme izin vermiyorlar çünkü psikopatlar öyle değil mi?
Güncellemeler
+1 yıl
sağolun arkadaşlar iyi ki varsınız.. Kimliğimi ve banka kartımı saklamış
Babam beni dövdü. Evden nasıl gidebilirim?