Babam bana defolup git bu evden dedi ne yapmalıyım?

selam arkadaşlar. ben geçen sene üniversite sınavına girdim hukuk istiyordum ama kazanamadım. bu sene sınava tekrar hazırlandım ve biliyorsunuz ki sınava 19 gün kaldı. ama ailem bana bu seneyi burnumdan getirdi. yaptığım her şey gözlerine battı. kendimi üvey evlat gibi hissettim ilk defa. iki kardeşim daha var benden küçük. her şeyi herkesi sığdırdılar şu koca eve bir beni sığdıramadılar yazıklar olsun. nerde çalışsam bana annem evimi batırdın mahvettin pislettin dedi. sonra eski bir masada çalışmaya başladım ona bile laf etti. annem her yaptığımda beni suçladı. onun gözüne ne yaptıysam giremedim. bir kere bana diğer kardeşlerime yaklaştığı gibi yaklaşmadı. bana bir kere içinden gelerek kızım deyip öpmedi, her şeyi geçtim babamı doldurdu bana karşı. bişeyleri bahane edip babam üç kere beni dövdü. ben daha 19 yaşındayım gururum çok incindi. kulağım morardı kollarım morardı canımın acısını geçtim yüreğimin acısıyla dersime devam ettim. netlerim güzel hedefime yaklaşıyorum derken bugün babamdan bunu duymak beni çok derinden etkiledi. bana defol git dedi. hangi baba evladına defol git der. bunu söyleme sebebi gece masa lambasıyla ders çalışınca odada kardeşimin uyuyamıyor olması. oysa ben o rahatsız olmasın diye normal ışığı bile açmadan çalışıyorum. oda annemlerden yüz buldu benim üstüme geliyor. bıktım diyerek isyan etmek istemiyorum ama ben bunu da duydum ya. artık sadece bu evden defolup gitmek istiyorum. Ve eğer bunu okuyan anne babalar varsa size şunu söylüyorum eğer bir evladınızı diğerinden üstün görecekseniz hiç iki tane üç tane çocuğumuz olsun demeyin. çünkü 19 yaşında bir kızken evladınız aslında bir ailesi varken kendini bu koca dünyada yapayalnız hissediyor...
Babam bana defolup git bu evden dedi ne yapmalıyım?