AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Öncelikle neden seni evden attı, teyzen veya hala gibi akraban olan başka eve geç ve annen ile konuşmayı dene geri dönebilmek için.
kavga ettik, beni hırsızlıkla suçladı ve kendimi savununca hakaret edip kovdu. ve hayır kimsem yok.
Kimsesi olamayacağını tahmin ettim. Ve bazı yorumlara karşın böyle yazdım.
Benim babam sinir hastasıydı bir keresinde bizim kendi işimiz vardı ona normalde öğlen gidiyordum durduk yere sabah gidecen demişti bende yorgundum diye gitmek istemedim. Beni bir kere evden atmıştı o gün, bir otel tutup kalmıştım. Sonra diğer gün geri dönmüştüm. Sonra normal olmuştu her şey. Ama bende o zamanlar bile para vardı istesem ev bile kiralayabilirdim. Zaten onu bildiği için böyle yaptı diye düşünüyorum.
kanka 18 yaşındayım ben, ne param var ne akrabam. kursa gidiyordum kurstan aldılar kız çocuğu okumaz diyerek. vahim yani durum sokak çocuğu olduk çıktık işin içinden
O zaman aile sosyal destek var, onu araman lazım sana bir yer ayarlarlar heralde. Kadınlara daha çok yardım ediyorlar diye biliyorum bu konuda.
deneyeceğim teşekkr ederim
Bizim millete bak utanmazsalar git eskortluk yap hemen diyecekler sana. Anlayışsız pislik bir millet olmuş. Günümüzde ne çok kekolar çoğalmış iç savaş çıksa yemin ediyom milleti tarardım.
taciz edildiğim için beni or. spu ilan etmiş bir adamdan bahsediyoruz. lütfen.
şunun benim suçum olmadığını ve bundan utanmamam gerektiğini anlamak o kadar uzun zamanımı aldı ki NEDEN SIRF BABAM OLACAK O ADAM YÜZÜNDEN
özür dilerim sinirlendim akşam akşam
Gel yanıma kardo bende tek yaşıyorum sana yardımcı oluyum beni evi sana verim bende diğer eve giderim
Hemen bir iş bulup çalışmalısın, küçük bir ev kiralar yaşarsın. Başkada ne yapabilirsin. Her konuşan erkeğe de güvenme herkes faydalanma peşinde kandırırlar seni.
Ne moral vericisin :) kızın hemen bir eve geçebileceğini sanmıyom ama maddi durumunu bilmiyorum tabii o yüzden ilk başta akrabaların evine geçmeli.
öncelikle kimsenin evine yerleşmek gibi bir niyetim yok (erkeklerden bahsediyorum) ayrıca sığınabileceğim bir akrabam da yok. popo gibi kaldım işte ortada
Annen alir eve olmadi polise git. Durumu anlat.
Sığınma evlerine git
Arkadasinin evine git hemen iş bul
Kadin sığınma evine git
Akrabana gidebilirsin.
yok ki
Kadın sığınma evine git.
Nedennn
hırsızlıkla suçladı beni sonra kavga ettik kendimi savununca da küfredip evden attı
Neden hırsızlıkla suçladıki biseymi caldin
hayır tabiki, ailem apartman yöneticisi apartman parasını koydukları yerden para eksikmiş onlar da beni suçladılar
kardeşim var, klasik erkek evlat dokunulmazlığı
Kötü olmuş yaa bi baba böyle yapmamali
her insan baba olmamalı bence...
Bencede öyle ama maalesef oluyorlar lafta oda
teşekkür ederim
iyi geldin akşam akşam
Niye attı
Niye
Sığjnma evi
Neden noldu
yatacak yer bul
Neden?