Evden kaçıp sevgilimle buluştum, babam öğrendi beni dövdü ne yapacağım?

Biraz uzun ama akıcı şekilde anlattım lütfen okuyun akıl verin yalvarırım

18 yaşındayım. Çok katı ve dindar bir ailem var, abilerim ve ablalarımın hepsi görücü usulü evlendi. Evde bir ben ve kız kardeşim kaldık. 3 yıllık ciddi bir ilişkim var. Okulum biter bitmez beni istemek istiyor. Ailemin, ve ailemin kulağına gider diye bir arkadaşım dışında hiçbir arkadaşımın haberi yok. Ben okuyorum, o sabahtan akşama kadar tüm hafta inşaatta çalışıyor. Bu yüzden nadiren buluşabiliyoruz. Ayda yılda bir. Benim boş günlerimle onun boş günleri uyuşmuyor. Genelde görüntülü konuşuyoruz ama o da bana yetmiyor. Bu yüzden aklıma evden gizlice çıkıp onunla buluşmak geldi. Gelmez olsaydı… Dün gece saat 2 civarı gizlice odamın camından kaçtım, kardeşime de arkamı kollamasını bir şey olursa beni aramasını söyledim. Sevgilimle arabasında buluştum, oturduk konuştuk, bir şeyler yedik. Baktım kardeşim aramıyor her şey yolunda 2 saat kadar kaldım. Ama sorun şu ki benim acayip uykum geldi, gözümü dinlendireyim derken bayılıp uyuyakalmışım. Sevgilim beni uyandırmaya çalışıyor, ben çocuk gibi mızmızlanıyorum. Kafam yerinde değildi hiç. Bu da yetmezmiş gibi şarjım bitmişti, telefonum kapandı. Saat 6 gibi sevgilim işe gideceğinden zorla uyandırıp eve gönderdi beni. Yeni uyanmışım, şarjım bitmiş, gereğinden fazla kalmışım, korkudan altıma edecektim. Odaya girdim. Annem gece uyanıp bizim odayı kontrol etmiş, ben yokum, kardeşim beni aramış telefon kapalı, her şeyi ötmüş, babam her yerde harıl harıl beni arıyormuş. Annemden ayrı, babamdan ayrı dayak yedim, telefonuma el konuldu. Bunu kardeşiminkinden yazıyorum. Sevgilime de mesaj attım tutturdu akşam gelip babanla konuşacağım diye. Çok korkuyorum olay çıkacak diye babam ikimizin de katili olabilir akıl alabileceğim kimsem yok ne yapacağım ne olur akıl verin

Güncellemeler
5 ay
Arkadaşlar sevgilim geldi, babam açtı ağzını yumdu gözünü o kadar söyleyim… evin kapısından içeri almadı, dışarıda konuştular. Babasıyla konuşmak istiyor. Acaba ne konuşacaklar ya inşallah düşündüğüm şeydir
Evden kaçıp sevgilimle buluştum, babam öğrendi beni dövdü ne yapacağım?