Çok yalnız hissediyorum iyi ki bu site var dimi?

Anlatacaklarımı yorum yapacaklar okuyabilir mi

Benim iğrenç küfürbaz ailem var namazlı kapalı el ele dahi tutuşmamış yalansız dürüst biriyim ona rağmen her gün durduk yere küfreden anne ve babam var. Anneme anne demiyorum sildim, tesettür modelliği için bir yere gittim adam tekin çıkmadı ama tokalaşmadık bile beni bir gün evinde bekletti bahane bularak, tesettürden başka giysi giymeyeceğim için yolladı. İğrenç ailem zaten hiçbir suçum yokken de vuracak yer arıyolardı 3 ay geçti hala ben demin tuvaletteyim babam sanki karı ya benimle uğraşıyor. Ben tuvaletten odama geçerken duydum ki babam sofrada yemek yerken peçete gördü diye (benden bahsediyo) şerefsiz ben peçeteden tiksinirim’ diye taklidimi yapıyo şerefsiz p. slik dedi annem de he peçeteden tiksinir elin adamının şeyinden peki dedi🤮🤮🤮Cehennem benim annem ve babam için mi var

Güncellemeler
+1 yıl
İnsnaların ağzını burnunu sildiği peçeteden tiksinirdim arkadaşlar Başak burcuyum hassasım o konuda. Ama babam nasıl bi ezik ya o an ben orada yokum peçete gördü diye şerefsiz peçeteden tiksinirmiş şerefsiz pslik diyor. Bence annem de babam da ezik oldukları için beni ezerek tatmin olmaya çalışmışlar
Güncellemeler
+1 yıl
Çok tatlı bi site 💖
Çok yalnız hissediyorum iyi ki bu site var dimi?