Sevgili değil sulanmak değil gerçekten kanka arkadaş istiyorum. Bu dönemde dertleşeceğim kankam yok ve ihtiyaçım var. Bu kadar yalnız kanka olmadan kalmadım.
Güncellemeler
+1 yıl
Peki burada dertleşebileceğimiz kanka, arkadaş olabilecek var mı?
Arkadaş bulma sitesi var mı? Kankam ile küstük ve konuşmadan hiç bu kadar yalnız kalmamıştım var mı böyle siteler?
Hiç iyi değiller. Aklı başında bir insan asla oralara girmez. Benimde arkadaşım yok artık bundan dolayı kendimle dertleşiyorum. Senin en yakın arkadaşın yine sensin.
Yani bilmiyorum insanları sıkan bir yapım yoktur aslında ama son günlerde sanki beni dinlemek yerine geçiştiriyorlar gibi geliyor anlatmak istiyorum bazı şeyleri ama böyle yaptıkları için insanlar benden uzaklaşıyorlar galiba diyorum kendime
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bak Google Play'den, buradan sorana kadar veya Google'dan.
Google play den nasıl bulabilirim var mı orada bilmiyorum eğer varsa?
Haa, yok, aynen.
😄 Bir an var zannettim
Bakarsan var, bakmazsan yok.
Var mı yok mu sevgili tarzı demiyorum orada o tarz var bakarsan
Bunların hepsi tanışma uygulaması.
Fake olma ihtimali yüzünden güvenemiyorum burada da var diyeceksin ama profilinde neye nasıl yorum yaptığı belli ediyor insanı
Bu platformda da bulursun.
Umarım 🙏
Tavsiyem o sitelere girme. Benden söylemesi.
Var mı bilmiyorum yazdığına göre vsr ama iyi değiller galiba
Hiç iyi değiller. Aklı başında bir insan asla oralara girmez. Benimde arkadaşım yok artık bundan dolayı kendimle dertleşiyorum. Senin en yakın arkadaşın yine sensin.
Çok doğru gerçekten haklısın 👍🏻👍🏻
Ne derdin varmış ki sizin?
Kimse beni dinlemiyor gibi geliyor
Gibi geliyor peki neden öyle geliyor size?
Yani bilmiyorum insanları sıkan bir yapım yoktur aslında ama son günlerde sanki beni dinlemek yerine geçiştiriyorlar gibi geliyor anlatmak istiyorum bazı şeyleri ama böyle yaptıkları için insanlar benden uzaklaşıyorlar galiba diyorum kendime
Sen de onları takma umursama yüz verme boş ver öylelerini
Bendebilmkistiyorim😟
🤧
Boyle sitelerle alakam yok
Benim de yok ama var mı diye merak ettim
Derdini dinlerim
Ne iş yapıyorsunuz?
Gerçekten mi 🥺
Evet gerçekten yaz bana
Seviye 2 olmalısın diyor izin vermedi
Tüh bende sana atamıyorum
Üzüldüm