Öyle güzel baksam da gördüklerim beni mutsuz etti hep sanırım mutsuzlukla dolu olduğum için hep mutsuz gördüm olanı biteni güneşin doğuşu güzellikler getirir ama ne olsa batacak dedim mesela.. ağaçlar ne güzel çiçek açmış demek yerine en sonunda kuruyacaklar diyerek bakıyorum.. her şey çok karamsarlık ve karanlıkla dolu..
Aslında kalbimizde aklımızda ne varsa dünyamız da öyle şekilleniyor eğer kötüysek her şey kötü geliyor ve geriliyoruz iyiysek daha iyimser bakabiliyoruz mutluysak daha iyi görebiliyoruz her şeyi en olumsuz şeyler karşısında bile olumlama yapabiliyoruz..
Velhasıl durum bu iken sizin durumunuz nasıl dünya gözlerinize nasıl gözüküyor? gördüğün şey seni mutlu ediyor mu?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
129Güzel bakamıyorum. Çevremdeki herkes benim bu karamsarlığımdan şikayetçi. Her zaman kötüyü düşünürüm ve iyi bir şey olursa beklentim düşük diye daha çok sevinmiş olurum. Dünyaya baktığım zaman hiçlik görüyorum. Yaşıyoruz, yiyoruz, içiyoruz ve uyuyoruz. O kadar arayan ve boş ki her şey. Öleceğimizi biliyoruz ama ne zaman olduğunu bilmiyoruz. Saçmalıktan başka bir şey değil bu dünya.
Görmektense gözlerimi kapayıp kör gibi yaşamayı tercih ederim, ki böyle de yapıyorum. Başka türlü gitmiyor bir şeyler ya da çok katlanılmıyor. Birine müdahale etsen diğeri daima ardından geliyor ve benim o kadar müdahale etmeye gücüm falan yok.
Bazı şeyleri görmemezlikten geldiğim sürece dünyaya mutlu bakabiliyorum.
Genelde pozitif biriyim. Olumlu düşünürüm. Kötü düşünmenin bir faydası yok bana.
Dünyam şu; sevdiğim ve ailem. Gördüğümden gayet mutluyum.
Genel olarak mutluyum. birtakım zorluklar var elbet ama bu Dünya ile değil bizim vatandaşların eğitim ve zeka seviyesi ile alakalı.
Güzel soru.
İnsan istese de güzel bakamıyor.
Hep bi karamsarlık hali bende de..
Ama yavaş yavaş iyileştiğimi hissediyorum.
Kendime söylüyorum hep gün doğmadan hemen önceki en koyu karanlıktayım diye , yakında güneş doğacak diyorum..
Toz pembe değil tabii ki hayatta zor şeyler yaşanıyor ama biliyorum ki her şey biz insanlar için.
Öğreneceğimiz iyi ya da kötü her şey bizi ya iyi yerlere götürür ya da yerimizde saydırır.
Önemli olan Anın tadını çıkartmak, keyif almak.
Yarına çıkmayacak bugün sonmuş gibi mutlu yaşamak.
Elbette her şey güllük gülistanlık olmuyor.
Ama imtihan dünyası işte.
İnsan kendinden daha kötü insanları düşünüp ne eksiğim var ki? Buna şükür diyor.
Demeli de.
Eskiden herşeye takar yardımcı olmaya çalışır çırpınırdım.
Dünya daha güzel olsun isterdim.
Sonra bir uyandım ki insanlar buna değmezmiş.
Şimdi varsa ben, yoksa ben ve çok mutluyum.
Çok iğrenç adaletsiz berbat bir yer olarak görüyorum bence doğrusu bu hani yaşanacak bir yer değil aslında
Nasıl görmek istiyorsak o şekilde görürüz aslında. Ruh halime göre bazen karamsar bazen umut dolu görüyorum dünyayı.
Dünyayı akan bi su olarak görüyorum ve gördüğümden memnunum.
Dünya zor ve sorumluluklarla dolu. Kaotik ve kaos dolu. Kötülük ve ihanetlerle dolu.
Para pul zenginlik olsa dünya güzel. Dünyayı doya doya yaşamak gerek sadece
Goth goth konuşmuş kendisi Dünyada bu kadar bokluk varken iyi bir şey göremiyorum
Başımı aşağıya eğerek. Yukarıya kaldırıyorum mesela... Bak, yok! Çok ilginç.
her şey den önce kendimizi nasıl hissettiniz önemli kendi duygu değişimimiz bazen çok güzelken bazende bombok olabiliyor bunuda kendi dünyamıza yansıtyoruz
Dünya güzel olsa nolur içinde yaşayanlar kötü olduktan sonra
Dünyayı bilmemde türkiye bitik ve sonu hiç iyi değil
Gördüğümden mutlu değilim
Depresif, karanlık ve gri.