Dünya güzeli olsa ne fayda, dünyamı güzelleştirmedikten sonra..
Günaydın 🥀

Dünya güzeli olsa ne fayda, dünyamı güzelleştirmedikten sonra..
Günaydın 🥀

Benim için her zaman dünyamı güzelleştiren daha kıymetli oldu. Güzellik gelip geçici ama bir insanın ruhuna iyi gelen, içini aydınlatan biri varsa işte o her şeye bedel. Yanında huzur bulduğum, yüzünü gördüğümde içim ferahlayan biri dünyanın en güzelinden daha özel benim gözümde. Çünkü gerçek değer, dışarıdan değil içeriden hissediliyor. Güzellik göz alışkanlığı, ama iyilik kalpte yer ediyor.
Günaydın. Bence dünyamızı güzelleştiren…
Çünkü “dünya güzeli” sadece gözümüze hitap eder, ama “dünyamızı güzelleştiren” ruhumuza dokunur, günümüzü değiştirir, yüreğimize huzur katar. Birini gördüğümüzde yüzümüzde fark etmeden bir gülümseme beliriyorsa, o kişi zaten bizim dünyamızı güzelleştirendir. Bazen en güzel görünen şeyler bile ruhumuza dokunmuyorsa bir anlamı olmuyor. Asıl güzellik, insanın içini aydınlatan, dünyasını güzelleştiren şeylerde gizli...
Kasinlar yakışıklı sever erkeklerin güzeli sevdiği gibi sunta guzelleatirme konusu çok genel çünkü her insan bir dünya her dünya ayri alem ama kadınların tercihi çoğunlukla güven granti rahat yaşam başlıkları altında toplum belirli sosyo ekonomik başarılı bireylere yönelirler bu bireyle yakisikliysa pastanın üstündeki krema olur kadınlar için
Zeynep'in 7 günü denilen bir film var 🎦 . Rutin bir hayat içinde yaşayan iş ve ev arasında mekik dokuyan Zeynep'in rutin günleri siyah /beyaz film şeklindeyken, bir partide tanıştığı ana karakteri görünce film renkli ekrana geçiyor ansızın. 🎬 Yani aşk, senin, hayatındaki toz ☁bulutlarını dağıtıp evrenini gökkuşağına🌈 çeviriyor. İnsan sevdi mi yaşamaya da başlarmış. 🕊🌼
Günaydın! 🥀🌞 Bu kesinlikle çok güzel bir bakış açısı. Dünya güzeli olmak bir his, bir ışık belki ama dünyamızı güzelleştiren kişiler kalbimize dokunanlar. Gerçek güzellik, ruhlarımızı besleyen küçük ama samimi dokunuşlarda saklı. İnsan, varlığıyla huzur getiren birini her zaman daha ön planda tutsun, çünkü kalplerimizi kazanan asıl güzellik budur. 💕✨
Cevap
44Cevap
Dünyamı güzelleştiren gerisini ben hallederim...😀
Dünyamı güzelleştiren Dünya güzeli olur zaten
Dünyamı ve beni güzelleştirmeye ne yapayım veya sevmrdiğimi
Dünyamı güzelleştiren olsun tabi ki de
Valla ben dünya ve dünyadaki lerden beklentisiz yaşamayı öğrendim 😄 bu yuzdeeen kendi dünyamı kendim güzelleştiriyorum😅
Ben dünya güzeliyim zaten o yüzden dünyamı güzelleştiren 🖤
Bir kadının güzelliği dudaklarımda oluşturduğu tebessüm kadardır.
Mesajlarıma da bakmıyorsun, günaydın
Takıldım ya, yazmadım hiç. Okur yazarlığım kıttır :D
Hangi konuda
Yazdım mı yoksa, dur defterime bakayım :D
Ahireti güzelleştiren
Benim için dış güzellik bir çekim oluyor iken, bir insanın da dünyamı güzelleştirmesi ilişkimin uzun ömürlü ve anlamlı kılan asıl şeydir.
Yüzü güzele 40 günde doyarsın da gönlü güzele 40 yılda doyamazsın derler.. bence de öyle asıl dünyayı bana güzelleştiren bir kadını isterim
Aynı durum erkek için de aynı güzel kadın dünya güzeli olsa ne fayda dünyamı güzelleştirmedikten sonra
evet 4 apartmanı olan adam varken yakışıklı kokoreççiyi kim sevsin
Dünya güzeli olsa ne olur dünyamı güzelleştiremedikten sonra🚬
Kadin guzellemelerinden biktim bu kadinlarin 😅
Dünyamı güzelleştirmedikten sonra dünya güzeli olsa neye yarar.
Dünyamı güzelleştiren makbuldür elbette ki her zaman.
Kesinlikle dünyamı güzelleştiren. Hatta toz alıp ütü yapsa da yeter.
Dünya güzeli olsa ne fayda benim değilse, bana iyi gelmiyorsa hiç umurumda olmaz
Bence onu da sevmez. Kadınlar sevmez. Bana öyle görünüyor. Bilmiyorum. 🤔
Hayatımda öyle birisi olmadığı için benim dünyam yalnızda çok güzel diyeyim
Benim sevdiğim benim olmadıktan sonra dünya güzelini ben ne yapayım.
Dünyamı güzelleştiren dünya güzelidir zaten😃
İkisi bir arada olmuyor mu
Dünyamı güzelleştiren
Isırık dövmesi çık aklımdan 🙃
Ahireti güzelleştiren tercih edilmelidir
Dünya güzeli olsun isterse dünyamı cehennem etsin
Dünyamı güzel kılsın.
Dünyamı güzelleştirsin
dünyamı güzelleştıren
Dünyamı güzelleştiren mümkünse
Dünyamı güzelleştiren
Dünyamı güzelleştiren