Beyinsiz hissediyorum, kafam çalışmıyor?

Okulda öğretmenler hiçbir şey anlamadığımı düşünüyorlar, sorun şu ki haklılar. Anlama sorunlarım var resmen anlamıyorum, boş boş bakıyorum, dinlemiş gibi numara yapıyorum. Her ne kadar dinlediğimi ve anladığımı inandirsam da ne faydası var? Anlamadığım ya da g*ri zekalı olduğum sınav sonuclarindan anlaşılıyor illaki. Ve bu yüzden g*ri zekalı muamelesi yapıyorlar, akrabaglarimla beni kiyasliyorlar, beni hiç durmadan kücümsüyorlar. Küçümsemeyen insanlar gerçekten de çok nadir önüme gelen küçümsüyor. Ne yani bir insan doğuştan sahip olmadığı şeylerden ötürü neden küçük görülür ki? Neden assagilama olarak görüyorlar bu durumu? Kafam çalışmıyor işte, yapamıyorum olmuyor işte. Doğuştan gelen bir şey sonuçta ne yapabilirim? Hem annem ve babam da küçümsüyor hey Allahım ya, ulan ben sizin çocuğunuzsam eğer sizin genlerinize sahibim ve sizin kafanız, zeka seviyeniz geçmiş işte bana, beni küçümserken kendilerini yuceltiyorlar, halbuki dedim ya onların kafasına sahibim daha ne. Ben bıktım ne yapayım? artık depresyona girdim kafama taakmaktan.
Beyinsiz hissediyorum, kafam çalışmıyor?