Arkadaslar son 1 aydir beynim durmus gibi hissediyorum. Asiri dikkatsiz oldum, konsantrasyon olamiyorum, yazi yaziyorum bir bakiyorum yanlis sey yazmisim. Siliyorum. Buraya girdigimde bile kullanici adima nedense kizlarsoruyor yazmisim. Yazana kadarda hic farkina varmiyorum. Veya bisey oluyor fikir yurutmem gerekiyor aklima hicbirsey gelmiyor hemde hicbisey. Öyle bos bos bakiyorum. Fikir yurutemedigim icin kafayi yicek gibi oluyorum. Suanda da oyleyim. İlac kullanmiyorum.. Neden boyleyim ben? kafayi yemek uzereyim.. sacmalamissam kusurama bakmayin ellerim dusunmeden yaziyor sanki ..
Cevabın nedir?
+1 yılBazı vitamin eksiklikleri, son zamanlarda yaşadığın yorucu veya kendi hayat düzenine aykırı iş ve durumlar bunu etkileyebilir. Küçük bir ihtimalle de sağlıki bir sorun da olabilir. Her ihtimale karşı doktora gitmen ve uzman inceleme görmen gerekiyor.. 1 ay çok uzun bir süre değil, gündelik olaylardan etkilenmiş olabilirsin. Ama gündelik etkiler için belki biraz uzuna kaçmış olabilir. En kısa zamanda doktora git, uygun cevabı bulasıya kadar da gitmeye devam et derim..
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki hangi bolume gitmeliyimki?
- +1 yıl
Nöroloji, beyin, belki de psikoloji ..
En İyi Cevaplar
Uykunu düzene sok
sorunlarından sıkıntılarından olabildiğince uzaklaşmaya başka şeylerle meşgul olmaya çalış
Fazla hayal kurma
Sanal aleme çok kapılma, dozunda olsun
Kendini çok kasma
Beslenmene dikkat et
Karamsar olma13 Yorumla
Soran+1 yılBu dediklerinin hepsi bende var. Uykusuzluk, karamsar olmak ve hayal kurmak benim isim. Bunlari bir turlu duzene sokamiyorum..
Soran+1 yılZaten gelecegimden endise duyuyorum ki..
+1 yılVitamin eksikliği, demir eksikliği..
Aynı problemler bende de vardı, bunların üstüne aşırı uyuma isteği ve çabuk yorulma da eklendi.
Demir eksikliğine bağlı anemi varmış bende. Doktora gitmende fayda var. (:31 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Hep uyumak istiyorum. Ve çabuk yoruluyorum.. Tsk ederim :)
Depersonalizasyon yaşiyorsun bu bir sindrom geçti mi acaba sende? ben 1yıldır böyleyim yıldım artık lütfen okuduysan cevap yaz
33 Yorumla- +1 yıl
Merheba sizde geşti mi bu hastalik?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
31Cevap
Sağlık konusunda 329 cevap paylaştı. dejavu deniyor buna, önceki hayatında yaşadığın birşey olabilir derler ancak tam olarak tanımlaması şu şekilde;
bu önceden yaşadığını sandığın olayları, uykunun içinde, rüyanın derinliklerinde görmüş oluyorsun aslında, görüp hatırlamıyorsun uyandığında.
yani işin özü bu, önceden yaşadığını sanman burdan geliyor..10 Yorumla
+1 yılBende boleyim sanki o an yaşamıyorum gibi korku hissediyorum değişik hisleri girdim görüş açim farklı kötü hissediyorum o yaşadığım her seyi yaşamıyorum gibi çektiğim fotoları çekmemisim gibi beynim bana oyun oynuyor sanki yardım pls neyseki yalnız degilmisim
30 Yorumla
+1 yılBende ara sıra oluyordu özellikle geceleri panik atak olduğumda gündüzleri bu his oluyordu ama 2-3 ayda bir oluyordu 2 hafta önce sürekli hafta boyunca panik atak geçirdik ve beraberinde o hissi ama bu haftada da panik atak geçti bu his gece bile sahura kalkınca oluyor ALLAH aşkına bir çözüm bulun.
20 YorumlaBen 13 yasindayim ve bu sorunun cok benzerini yasiyorum. evde cok olmuyo disari ciktigimda sanki hayal goruyomusum gibi oluyorm bazen de bayilcak gibi hissediyorum. bu olay bende gecen sene basladi yani bir telefonumun oldugu zamanlar. herkes gibi bende telefonla baya mesgul oluyorum. Demek istedigim su acaba teknoloji gerceklik algimizi yok ediyo olabilirmi?
70 YorumlaSağlık konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yanlis bilgilendirme yapmak istemem.
Soyledigin rahatsizliklar felc belirtilerine cok benziyor. Vakit kaybetmeden biran once doktora git lutfen, beyin damarlarinda tikanma ve ya pihtilasma olabilir.
Umarim kotu birsey yoktur, Allah sifa versin12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılCok tesekkur ederim 😊 hersey icin saol
- +1 yıl
Herkesin yılda bir defa yapması gereken doğal damar açma tarifi! 40 diş sarımsak 2 litre sıkılmış limon suyu ve kapaklı cam bir kavanoz! 40 diş sarımsak soyulup ezilir cam kavanoza 2 litre sıkılmış limon suyu ile koyulur hava almayacak şekilde kapatılıp ışık almayacak bir yerde normal oda sıcaklığında 20 gün bekletilir, 20 günün sonunda her gün kahvaltıdan 30 dakika önce çeyrek çay bardağı tüketilir tümü bitene kadar her gün aksatmadan içilir. Tüm herkesin dikkatine çok önemlidir! inşallah konu açıp insanları bilgilendirebilirim, daha önceden de abone olmuştum fakat bir çok sorulara cevap veremedim exper mi ne ondan lazmmış uğraşamadım üyelikten çıktım, şunu muhakkak araştırınız! sodyum florürün insan vücuduna zararları! sodyum florür hangi gıda ve tğketim maddelerinde bulunur! Not: araştırmanın sonunda Epifiz-pineal bezimizi nasıl kireçten kurtaracağız diye araştırmaya da başlayacaksınız ilk önce doğal beslenmeye ve sodyum florür'süz su tüketmeye dikkat edin ardından zeytinyağı tükt
ben de de var bayağa bir kafana takma ya isterssen pikoloğa git ilaç filan verir kullanırsın bakarsın duruma göre
04 Yorumla
Soran+1 yılDoktor 5-6 ay once Antidepresan verdi var fakat kullanmiyorum.
Soran+1 yılBilmiyorum haplarla iyilesmek sanki kendimi ruh hastasi gibi hissediyorum..
+1 yılya cok sevindim sadece ben oyle degilmisim,peki nasil kurtuldun o duygudan 1 aydir oleyim ben.cok acayip bi duygu ya baktigim gorduyum seylerle insnlarla sinerji duyamiyorum kafam hep dalgin bi yere dusunuyomus gibiyim konsantre de 0, dengemi kaybetmis gibiyim,biriyle konusuyorum ama sanki onu dinlemiyor gibiyim...
72 Yorumlatuhaf bısey bana genelde soyle oluyor bazen konusuyorum mesela ama bırden boş boş bakıyorum hı fılan ne dedım ben ya dıyorum bellegım sıfırlanmıs gıbı gıttım doktora ve beynının algı kısmı stresten durabılır demıstı
12 YorumlaSağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı. uyu bıraz dınlen duzelır bakalım egerkı kafanda bı soru ısaretı aklına takılan bısı varsa ondan olabılır
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok var. Cok karamsarim. Biraz polynna gibi olsam ne olurdu ki ..
Soran+1 yılÖyle bir yer var mıki :(
Soran+1 yılneresi ;? .d
Soran+1 yılİsim ? :P
Sanki bu dünyaya ait değilmişin seyirciymişsin hisse bende çok olur ki hala arada devam eder. Psikolojik olabilir. Bence bi psikiyatriye gitmelisin .
50 Yorumlabu yazı senin sorununu gayet anlatmış beynin hala çalışıyor sadece kafana taktığın bişey olduğuna inanıyorum
26 Yorumla
Soran+1 yılKafama keske sadece bisey taksam..
Soran+1 yılEvet sorun takma konusunda beynim mukemmel.. Heleki aklimsan cikarmamasi yokmu harika..
Soran+1 yılZil zurna hic sarhos olmadim. Denemek isterim.
+1 yılİlk kez burada duyuyorum, eğer ciddi bir durumsa bilgilendirmeni isterim. Birkaç kişiden daha duydum benzer şeyler çok detaylı olmamakla beraber.
08 Yorumla- +1 yıl
doktora gittigimde "asikmisin" diye sordu,güldüm, 16 yasindan beri var, askla hic bir alakasi yok. zaten kime anlatsam bu derdimi anlamiyor, doktorda sasirmisti gecer dedi.. yani o kadar kotu birsey degil ama tabi konsantre sifir oluyor bir hafta.. kitap okuyorum, ama okumuyor gibiyim, okuduklarim beynime yerlesmiyor. ama bir hafta sonra atlatiyorum, ozaman normale donuyorum.
- +1 yıl
İlginç. Psikiyatrlara danıştın mı?
- +1 yıl
Havadan sudan olmasın? :D
- +1 yıl
Peki. Çok da geciktirme derim, eğer sıkıntı varsa erken teşhis iyidir.
- +1 yıl
Rica ederim.
Ben de ayni durumdayim hatta benimki 6 aydir boyle. Eskiden de boyle olurdum ama farkina varmazdim ya da umursamzdim simdi kafam takildi. Beynim bomboş hicbirsey yok birsey yapmaya dair fikirden zerre yok
11 Yorumla
+1 yılstres, panik atak, orta kulak iltihabı ve bir çok neden en iyisi daha fazla geç kalmadan bir doktora görün geçmiş olsun
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılcok tesekkur ederim 😊
+1 yılBunun dışında ;
Genelde kendini yorgun mu hissedersin?
Ellerin ve ayaklarında karıncalanma oluyor mu?
Unutkanlık var mı?18 Yorumla- +1 yıl
"napcam" hanım sanırım 3 günlük ömrünüz kaldı.
Şaka bir yana.Sizde B12 eksikliği var gibi gözüküyor.Yaşadığınız olay ve sorduğum sorular neticesinde hemen yarın test yaptırın derim.
İşim var diyorsanız.Ben size çözümüde söylemek istiyorum.
Kırmızı et, karaciğer, yumurta, süt, peynir ve balık. Bunlar yüksek oranda B12 barındırır.
Umarım işinize yarar.Teşekkür ederim. - +1 yıl
Vitamin isimleri sayılırken dikkat ettiyseniz her vitamin için tekil kullanılır.(A vitamini,D vitamini...)Fakat "B vitamini" denmez; "B grubu vitaminleri" denir.Bu B grubu vitaminleri içinde 12.nci B vitamini olan B12 dir işte. Sende B12 eksikliği olduğunu düşünüyorum.
Süt ürünleri elinde her zaman bulunduğundan geçmesi daha kolay olurdu.Laktoz intolerans var madem ; hayvansal ürünleri yemek zorunda kalacaksın.
Yinede bir doktora başvurursan; ilaç tedavisine başlaman faydalı olacaktır. - +1 yıl
Rica Ederim.
+1 yılbana da oluyor o.boşver geçer kedidir:) .yalnızlık hissinden oluyor.ya da sürekli düşünmekten.yanlış mıyım? yalnız hıssettiğinde ya da çok düsündüğünde oıluyor mu?
08 Yorumla- +1 yıl
hmm olabilir, mesela son oldugumda su dikkatimi cekmisti, heyecandan oluyor gibi geldi bana.. mesela bir keresinde sinava cikacaktim. o gunu dusune dusune o moda girdim, ve sinavdada sersem gibiydim, bir hafta sonra gecmisti... ve yine, heyecanlandigim sevindigim birsey olacakti, yine boyle olmustum..
- +1 yıl
çok düşünmek
- +1 yıl
:) bana da olduğunda bende bi garip oluyorum,takma kafana!:) diycem ama insanın geninde varsa takar işte:) fazla takma:)
- +1 yıl
o potansiyeli hissediyorum taa burdan:) yapabilirsin! :)
- +1 yıl
Bana genellikle tv izlerken oluyor basim felan donuyor.
+1 yılAbla aynısını yaşıyorum 13 yaşındayım bende 5 aydır oluyor bu yıl lgs var ama derslere odaklanamıyorum şu illet yüzünden nasıl geçirebilirim bilen var mı (sırf bunu yazmak için hesap açtım o kadar ağır gidiyor)
00 Yorumla
+1 yılAynısı bazen bana da oluyor çok değişik bir durum dimi sanki o an yaşananları hissetmiyorsun uzaktan izliyosun söylenenleri algılayamıyosun şuurun kapanmış gibi oluyor bana da oluyo ama 5 dk falan durup geçiyor o an dua falan et inşallah geçer
10 Yorumla
+1 yılDahiliyeye git tam kan baktır bütün değerlerine yani. Hormon vs hepsi olsun. Değerlere göre ilaç ya da vitamin tedavisi başlatırlar. Eğer tertemiz çıkarsa ve durum hala devam ederse psikiyatriye görün yahut danış
10 Yorumla
+1 yılBendede aynı sorun var eskiden besteler yapardım şimdi hazır şarkılarda bile zorlanıyorum. Balık yağı içiyorum ama faydası yok gibi. Sanırım bir geçiş dönemi yaşıyorum. Beyinsizim ben :)
11 Yorumla
Soran+1 yılBende hala beyinsizim :)
Sağlık konusunda 682 cevap paylaştı. Vitamin eksikliği olabilir . Bir doktora gorunmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılHim peki tskler.
uyuyacağın zaman bir iki tane dua oku daha da olmaz bende de oluyordu ne zaman hafifçe uykuya dalsam bir tepki ile uyanıyorum.. okuyarak uyuduğum zaman olmuyor..
12 Yorumla
+1 yılölmüşüm sanki de ahiretten izliyormuş gibi oluyor diyen de sen miydin?...
03 Yorumla- +1 yıl
siteyi üstün yetenekliler sardı da:D ... şaka bir yana psikolog la falan konuş derdini..
+1 yılkafan dumanlı aklın karışık bir süre zihnini dinlendirmen gerekiyor...
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet hemde cok karisik. Kafamda binbir tane soru..
- +1 yıl
ruhen ve zihnen çok yorgunsun dinlenmen gerekiyor...
Soran+1 yılAma nasil :/
- +1 yıl
tatil mevsimi...
... Olağan üstü güçlerin olabilir,sadece yönlendiremiyor (kullanamıyor) olabilirsin.
00 YorumlaBende bunun ahiretten izliyormus gibi versiyonuyum.
01 YorumlaŞekerli şeyler yemen gerek. Tansiyon felan düşüyordur o anda.
05 Yorumla
+1 yılSelam ya beynim yokmuş gibi hiss ediyorum korkulacak bişeymi sanki herşeyi unutacak gibiyim sorunu bilenen var mı
00 Yorumla
+1 yılcanım aynı durum Şu an bende de var doktora gittin mi? Sonucun ne benimle de paylaşır mısın çok korkuyorum
00 YorumlaAynı Problemi Uzun Zamandır Bende Yaşıyorum. Nöroloji Beyin ve Psikologa Herhangi bir Çözüm ya da Tedavi Uygulamadılar.
00 Yorumla
+1 yılBende bir aydır oluyor aceba geçici bişeymidir lütfen yardımcı olun bu bende korku yapıyor sizinle iletişime geçmek istiyorum yardımızı bekliyorum
00 Yorumla
+1 yılbnada oluo arada o senn zihin bulanıklığından kaynaklanıyor..kafaya çok takıyorsan olabilir..
01 YorumlaDurumda bir gelisme oldu mu lutfen haber verin 🙏🏼🙏🏼
00 YorumlaŞu an nasilsin aynisi banada oldu nolur cevap ver suanda oyleyim nolur psikiyatri falan gttinmi
00 YorumlaYa bana da oluyo boyle ve psikolojim alt üst oluyo yalniz deilmisim sevdindim. d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen bende de var. Ne olacak bilmiyorum. Doktora gitmek şart oldu.
01 Yorumla
Soran+1 yılSanirim ..
- Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılb12 eksikliği var sende biraz balık yee
11 Yorumla
Soran+1 yılBalik ve et urunleri fazlasiyla yiyiyorum. Fakat degisen bisey yok.
+1 yılşizofreni yada şizoaffektif bozukluk olabilir
00 Yorumlaaynı kaynımda da var
03 Yorumla
Soran+1 yılSebebini biliyomu peki?
Soran+1 yılAmin :)
Hastaneye git biran önce tomografi cekin
00 Yorumlaewet,bana da bazen öyle oluyor
00 Yorumla
+1 yılTansiyonun düşüyordur gacım
00 Yorumla
+1 yılBende de öyle oluor düşünmeden yazıyorum
00 Yorumla
+1 yılSulinex kullanan var mı?
00 YorumlaNe yaptın kardeş geçtimi ?
00 Yorumladoktora git
00 YorumlaSağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. bence beynin durmuş
00 Yorumlayazık lan :(
00 Yorumlaaynen bazen oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyokk kankaaa :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılB12 baktır.
05 Yorumla
Soran+1 yılB12 baliktan baska ne karsilar peki?
Cevap sahibi+1 yılDodex diye bir iğne var, doktora git düşükse o tedavi verir zaten
Soran+1 yılSadece 1 kere mi vuruyolar ? Yoksa bir aure vurulma zorundamisin?
Cevap sahibi+1 yıl5 ampul her gün, sonra haftada bir, sonra ayda bir
Soran+1 yılAmpul ?
Beyin.dll eksik
12 Yorumla
Soran+1 yılArama 'Motoru' CvipeR'den indirmek lazim..
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası