Karşınızdaki insanın ruh hastası olup olmadığını nasıl anlarsınız?

Karşınızdaki insanın ruh hastası olup olmadığını nasıl anlarsınız?

Her flörtümde mutlaka denediğim ve daha bunca zamandır hiç etkisi olmadı demedigim yöntem şu ; kesinlikle suyuna gitmek. Her ne halt yerse yesin, ne düşünürse düşünsün daima anlayışlı ve rahat dert etmeyen biri gibi davranır ne düşündüğünü çözmeye çalışırım. Kendisini ifade ederken asla onu sıkıntılı hissettirecek şeyler söylemem, bakmam. Ne kadar iğrenç şeyler söylese hatta korkutsa bile sanki ben de ona ilgi duyuyormuşum ya da söylediği çekici bir şeymiş gibi davranırım. Böylelikle kendini iyice açacaktır. Arada ufak belli etmeden yönlendirme cümleleri kurun, iyice kurcalayin. O zaman işte manyak mı sapık mı ruh hastası mı anlarsınız. Bir de ben genelde birazcık sohbet edince artık alıştığım için hissediyorum. Zaten hissedince hemen devreye bu taktik giriyor, emin oluyorum. Ona göre iletişimimi kesiyorum. Mesela bazısı anı iletişim kesiminde çıldırır zarar verir. Nabza göre gidersen zarar görmeden atlatabilirsin. O kadar çok yaşımdan fazla tuhaf, iğrenç, belalı tiplere denk geldim ki zarar görmeden anca böyle kurtuldum hep. Deneyin derim.
Ne yaşadın sen böyle :))) soru öylesine sorulmuş genel bir soru teşekkür ederim cevabın için ☺️
Çok şey 😅 olsun gören olursa haberi olsun denesinler 😅
Belli 🤣 ben çektim onlar çekmesin diyorsun yani 🤪 düşünceli hanfendi 🤣
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
🖤 Psikoloji uzmanlarına danışıp onlardan tavsiye alarak
🖤 Kâlbimin sesini dinleyerek
🖤 Çok aşırı dozda asosyal bir yaşam tarzı varsa ve yalnızlık tek tercihiyse
🖤 Asık suratlıysa, pek tebessüm etmiyorsa
🖤 Ben O'na iyi ve ilgili davranınca beni aşağılayıp kendisinden uzaklaştırıyorsa
🖤 Narsist ve egoistse
🖤 Korku veya p*rno türü filmlere aşırı ilgiliyse
🖤 Bana kendimi kendisine dair kompleksleri sebebiyle yetersiz ve kıymetsiz zannettirmeye yönelik tuzaklar kuruyorsa
🖤 Aslında daima kendisiyle dehşet bir kavga içinde ise.. ve çok daha fazlası.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Bugün aynı soruyu düşündüm biliyor musun? Bütün psikopatlar her zaman kendini hemen belli etmez peki nasıl anlayacağız diye kendi kendime cevap aradım ama net bir yanıt bulamadım. O yüzden her zaman daima tetikte olmakta fayda var. İyi insan dediğimiz insan gerçekten iyi mi, onu ne tanıyoruz diye düşünmek lazım. Genelde iyi insan dediğimiz insanlar daha yüzeysel ve kendinden bahsetmeyen insanlar oluyor. O yüzden kimseye hemen güvenmemeli. Çok tanımadığımız biriyle ıssız yerlerde tek başına kalmamaya özen göstermeli bence.
Ben ruhsal sorunları olup etrafındakilere rahatsız verecek şekilde olay çıkaranlardan bahsediyordum aslında. Kimseye güvenmeme konusunda da hak veriyorum bazen insanları iyi çözemeyebiliyoruz ;)))
Cevap
22Cevap
Ben paratoner gibiyim, nerde çatlak ruh hastası psikopat var çekiyorum.
Deli deliyi görünce tanırmış hesabı olsa gerek.
Ben de öyleyim biliyor musun :D el deliye hasret ben akıllıya :D
Al benden de o kadar🤣🤣
Beni sevmeyen ruh hastasıdır
Ruh hastası bir insan ne kadar rol yaparsa yapsın bir kırılma noktası, kendini tam olarak gösterdiği bir nokta muhakkak olacaktır.
Ona ters bir durumda verdiği cevapla, tavrıyla hareketiyle illâ kimliğini açığa çıkaracaktır. Ruh hastası insanlar kendilerini gizlemekte çok başarılı olamazlar bir söz, bir hareket, bir tavır illa belli eder...
bazısı çok başarılı oluyor.
Hayır, başarılı olduğunu zannediyor. Biz detayı kaçırdığımızdan o başarılı olmuş oluyor.
Sen öyle san :D
Tamam sandım 😂
uslu kız :P
Ruh hastası olup olmadığını sorarım. Evet derse ruh hastasıdır, hayır derse değildir.
Karşındaki dürüst biri değilse peki 😱
İnsan az çok kendini belli ediyor. Oturup kalkması ve hatta yürümesinden bile anlayabiliyorsun
Hep benim dediğim olacağa getirir ve onu ister.
Seni yönlendirmeye kalkar, yönlendiremeyince de bağırır çağırır..
Ondan sonra onu ben... iyi bir yamulturum.
sakin şampiyon :D bu tanıma uygun seni sinirlendiren biri var sanırım :D
Şu an yok.
Bakışlar bazen insanı yanıltabiliyor kendimden biliyorum bazen psikopat gibi bakıyorum ama alakam yok. Tavırları, davranışları, tepkileri özellikle hayvanlara karşı belirleyicidir
Hayvanlara karşı tavrı belli olmuyor eski sevgilim hayvanlara çok düşkün diye hoşuma gitmişti. Bir köpeği sokaktan bulup almıştı 2 köpeği vardı. İyi kız demiştim sevgili olduktan sonra köpeğine vururken yakaladım. Sonra düşündüğün gibi değil vs demişti. Bazısı sadece göstermelik yapıyor.
Ama açık etmiş sonuçta bir yerde ele veriyorlar kendilerini ele vermiş
evet ama sevgili olduktan sonra başta verse daha iyiydi :D normal arkadaşlık safhasında bilemiyorsun
Eee o kadar oluyor yapacak bir şey evlenene kadar belli etmeyen bile var sen gene şanslıymışsın😆
şükür o kadar ciddi değildik :D
Geçmiş olsun 😆
eyvallah :D
🤚😆
Kac gundur bu soru aklimda, soramiyorum eheheu. Bakışlar, manipule edilme, soz ve davranislardaki tutarsizliklar bir de takip/stalk yapma ama oyle boyle degil fena bir stalk dengeyi bozacak cinsten
hızlı olan kazanır :P çok nokta atışı bir tanım oldu yalnız :D
ricalar :D
Kısıtlamalar, haddinden fazla kıskançlıklar, cahil bir kafa , anlayışsız olması ruh hastası demek benim jcjn
Çok net bir cevap oldu kim yaptı sana bunları :D
Biri 😀
konuşmayı kestiğini varsayıyorum böyle ömür geçmez :D
Kestim ama korkarım kalbim yanlış yolu seçecek umarım o yoldan gitmem
Bence o yolu seçme derim ama yine de sen bilirsin ;)))
Bazen zaman alabiliyor ama konuştukları arasındaki tutarsızlık bana ışık oluyor.
Fitili ateşe verince zaten ister istemez açık ediyor kendini 😀
zarf atıyorum diyorsun yani modum :D
değil mi modum olta atmadan balık mı avlanır :P
Bazi hastalar normal, bazi normallerde hasta numarisi yaptigindan bu is pek kolay degil 😬
Katılıyorum 🤣
Anlayamam
Ruh hastasını bırak iyi kötü onu bile ayırt edemem saflık var biraz ahs
O kadar da değildir iyi kötü ayırt ediyorsundur bence 🤔 sadece herkesi kendin gibi düşünmemen lazım 🤔
Nau nau dedin konudan koptum 🤣
Öff değildir zahar jxjxjx Ruh hastasıyla da muhatap olmak istemem
Bunu anlamanın bir yolu yok😂
Bir yolu olmalı ama 🤪
Dengesiz davranışlarından ve tutarsız söylemlerinden anlarım. Çabuk çözerim zaten..
Dengesiz davranışlara da bir yere kadar sabrediliyor zaten kardeşim :D
Aynen kardeşim :)))
Daha önceki ilişkisi ile.
O tarafları kurcalarsan az buz ortaya çıkar.
Çok gizemliyse, az kuyruguna baz bakalım tepkisini ölç.
Ailesi ile konuşma şeklinden.
Tabi başlada beli olmaz, ilişki biraz uzadıkdan sonra beli oluyor.
Araba kullanırkende beli olur
Herkes hareketlerinden anlarım demiş ama kolay kolay anlayamaz kimse
Eğer hiçbirşeye gülmüyosa ve tepkisizse utanma duygusu hiç yoksa ve tek bir noktaya baktığında etrafındakilerin ne yaptığını sezebiliyor ve gözetleyebiliyorsa gereksiz şeylere gülüyorsa sinirlendiğindw konuşması yavaşlıyosa kasılmaya başlıyorsa ruh hastası psikopat olabilir daha çok var da şimdilik bu kadar yazdım
Sürekli yaşadığı olumsuz şeylerden bahsetmesi , kendine özel bir hayatının olmaması , ufacık birşeyde fevri tavırlar içine girmesi , sürekli geçmişi anlatması ve kurcalaması
Durduk yere bağırıp sinirleniyorsa insanların ne yaptıklarını sürekli kontrol ediyorsa gülünmeyecek şeylere kahkaha atıyorsa saçma sapan konuşuyorsa sorunlu olduğunu düşünürüm
Bravo aynen bak çok doğru
Özelikle kontrolcüyse
Ve devamlı saçma sapan konuşuyorsa
Bazı şeyleri kendi kafasında kurup kendi kendine yaşanmış gibi var saydığı zaman anlıyorum ki karşımda bir ruh hastası var
beş tane psikolojik rahatsızlığım var ben kendimi görünce anlarım
yaşayan bilir diyorsun yani :)))
kesinliklee
Eh ama tüyo vermiyorsun
Örnek vere bilirmisin
Hissiyat biraz yoksa kısa bir sürede anlaması zor. O süre geçtikten sonra da yapılacak çok bir şey kalmıyor
takıntılı, laftan anlamayıp üsteleyen, kısıtlayan vs.
kimden bahsediyorsun :o
böyle olanlar ruh hastası bana göre
Bence günümüzde insanların çoğu şiddete ve cinayete meyilli alacakları cezalar onları korkutuyor ruh hastası olmayan yok bence
Mantıktan uzak konuşmalar ve mimikler kendini ele verir diye düşünüyorum. Tabii bu psikopatlık seviyesinde ise tehlikeli.
anlayamayabilirim de çok belirgin ise bakışından konuşmasından bir şeyler anlaşılır sanırım
Tutarsızlık , dengesız davranışlar , anlamsız konuyla alakasız konuşmalar falan
Ruhun ilaç kullaniyormu derim ve evet cevabını alırsam anlarim
O kendini belli eder ya :))
işte nasıl belli eder :)))
Bakışı gülüşü duruşu bile yeter bunun için🙂
bazısı pek belli etmiyor ama iç dünyasını dışarı yansıtmıyor o. O
Korkulur kaçıın😃
Konuştukça çözeriz no problem
Çok iddialıyız 🤪 bazen çözmek zor olabiliyor
Arıza beni bulur zaten😄
Hahaha beni de çok buluyor 🤣 yalnız değilsin 🤣
😂
Bana benziyorsa 🤣🤣
Tanım yap tanım 🤣 sen neler yapıyorsun nasıl birisin referans noktamız olsun 🤣
Benle Benz karaktere sahip ise ruh hastasıdır.
O nasıl oluyor 🤣
Benim gibi davranıyor ise ruh hastası işte jsjsj
onu anladım sen nasıl davranıyorsun onu soruyorum :D
Biraz takıntılı biriyim yapacağım diyince büyük delilikler yapabiliyorum sjsjj bu yüzden bana ruh hastası diyen çok oldu😂
senden hiç böyle bir şey beklemiyordum :D mesela en son yaptığın delilik neydi :D
Yakın bir vakitte bir şey yaptım, hiç üşenmedim. Ama yaptığım için biriyle tartıştık vs sonu kötü bitti bende kalsın 😬
hahah anlatmayım bende kalsın deseydin direk :D
Bana benziyorsa öyledir.
İlginç bir yaklaşım 🤔 sen nasılsın peki 🤔
Normal olmadığım kesin, erkek arkadaşımın istemeden burnundan getiriyorum helal olsun bana dayanabiliyor, haklı olsa da sen haklısın diyor😂
valla helal olsun bu çocukla hemen evlen kaçırma :P bana hiç bir güç haksıza haklı dedirtemez :D
Gülerken yüzü canavar gibi oluyorsa
Resimdeki gibi mi 🤣
Haha evet o da benziyor 😅
Benimle iyi anlaşıyorsa.👀
O nasıl oluyor 🤣
İşte benimle iyi geçiniyorsa ruh hastasıdır dhdjdj
tamam orasını anladım :D senle iyi geçiniyorsa nasıl ruh hastası oluyor diyorum sebep ne :D
Bir bakışta anlarım yani gözleri beden dili falan
hey maşallah direk 12 den vururum diyorsun yani :D
Benim işim 😝😝
hahaha benim işim derken :o
Insanları çözmek 😹
Hayırdır psikolog musun 🤔
Sürekli ters ve bilinçsiz konu dışına çıkarak tartışma ortami yaratan lar genelde ruh hastasi dir
Benim gibiyse.. 😄
tanımı tam yap bari sen nasıl birisin :D
Dengesiz, bir anda parlayan, tekmeye kafa atan.. 😄
ben yumruğa kafa atıyorum demek ki ruh hastası değilmişim :D
Senin daha var ruh hastası olmana.. 😄
Zaaflarina karsi sergiledigi tavir ve hareketlerinden
Aynı anda hem gülüp hem ağlıyorsa
Anlayamıyorum
Bir süre birlkte yaşamak lazm
Davranış, hareket ve dengesizliğinden
Benimle konuşmasından
Normal insan kalmadı ki artık…
Gözlem yaparak tabiki
Bakışları hareketleri ve konuşması belli eder
Onu tanıdıkca anlarsın
1 günde
1 günde derken🤔
1 günlük date çözülmesine yeter dedim
Anksiyete
Anksiyete derken 🙃
2 dk konuşsam yeto
nereden anlarsın işte 2 dk konuşmada :D
özellikleri ne işte senin için onu soruyorum ne yaparsa ruh hastasıdır dersin
Beni sevmiyorsa
sebep :D
beni sevecek kadar ruh sağlığı yok demektir
Beni sevmiyorsa 🤣
ne kadar da mütevazi bir hanfendi :P
Konusunca hal ve hareketleri illaki belli oluyor
Hal, hareket ve tavırlarından anlaşılır
Ruh hastası olmayan kaldı mı, vay be
3-5 kişi kalmıştır be
Yasamasi gerekmiyor her yer cahil
Çok doğru bende aynı yorumu yazdım @Snmlvn
Akp ise anlarım
AKP'li ise*
çok politik bir görüş oldu :)))
Ama öyle 😂
Onların başında beyin yerine saman var😂
her fikre, inanca, ve görüşe saygım sonsuz her ne kadar bana ters gelse de :))) 2023 de inşallah kurtulacağız ;)))
İnşallah 🤲 benim cahil düşüncelere saygım yok
bakışları hareketleri konuşması belli eder
Anlarim deli deliyi çeker
Aynaya mı bakıyoruz
Deli deliyi tanır
Takıntılarından
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?