- bence bütün insanlar ruh hastası zaten 🤷🏻♀️
yani bir kağıt parçası için bütün gün çalışmak akıllı insanın yapacağı şey değildir 🙄

Ben de kimsenin ruhsal açıdan tam anlamıyla iyi olduğuna inanmıyorum.
Sürekli kötülükten beslenen, her söyleneni olumsuza yoran veya psikolojik açıdan çevresindekilere zarar vermeye çalışan insanlar bir tık ileri seviyede bana göre.
Çam ağacı özüne bir karınca yapıştırıp yağmur yağacak bir vakitte karınca yuvasının girişine koyarak daha fazla karıncanın yapışmasını sağlamak ve yağmur sayesinde hepsini boğmak. Daha sonra da daha fazla çam ağacı özü ile bütün karıncaları fosil gibi o özün içine doldurmak. En son da o özün üstüne sıvı nitrojen döküp yakmak.
Evet çocukken bunu yapardım.
Başka bir cana kıyarsa, işkence yaparsa.
Neler neler gördük haberlerde. Sadist insanların hepsi ruh hastası bence
🥳
😇
Seviyorum adı altında şiddet uygulayıp da eve kapatan biri ruh hastasıdır.
Yok ona ruh hastası demek az olur …
O başka bi şey yazamam buraya 😧
Kesinlikle 🧐😐
Cevap
8Cevap
durduk yere kötülük yaparsa
Sürekli şüphecilik. Aşırı kıskançlık. Narsistlik. Sürekli eleştirmesi. Sürekli negatif enerji saçması. Hayat enerjinizi emiyor olması. Kısacası herşeyin aşırısı ve süreklisi zarar. Ve o kişinin psikolojisinin iyi olmadığına zor bir çocukluk geçirdiğine işarettir. Aksi halde karakteri oturmamıştir.
Bir insan eğer kötüyse ruh hastasıdır
Kötülüğün normal bir şey olduğunu zannetmiyorum bence hastalık
Mesela , hatta bu ötesinde
Ay sonuysa ve Dayının cebinde 200 TL den fazla para varsa ben bi şey bilmiyorum
Ya da emeklı ama otobüse ve hastaneye ücretsiz gidebildiği için bunu lütuf sanıyor
Gecenin bi yarısı kalkıp "acaba şu kıyafeti mi giysem" diye soruyorsa net hastadır.
İnşaattan sonra spor yapan insan, evet bu benim 😬 yorulmayan bir manyağım...
Kendine zarar veriyorsa ruh hastasıdır
Hepimiz ruh hastasıyız o zaman 🤷🏻♀️
Fiziksel olarak💁♀️ faça atmak gibi mesela
Ruhsal olarak 💁🏻♂️ Bizi sömürenlere oy vererek
Onu hesaba katmadım💁♀️
Façayı kendine atarsın 🙄 ama attığın oy kazık diye bana girer 🫣😂 hangisi daha tehlikeli sen karar ver
Susma hakkı sjhds😂💁♀️
😂😂
Bu iyiydi sana katılıyorum
Teşekkür ederim 🙏
Evini yakarsa
Başkalarına zarar verirse
Hayat iste
Fakir edebiyatı yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?